Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin inşallahGünaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
Soguk havale mi gecirdi ne kadar sıklıkla tekrarladi. Simdi tekrarlamasindan korkuyorumçok geçmiş olsun canım görünce kötü oldum oğlum 3 defa geçirdi o anı yaşamak kadar kötü bir durum yok
tetanoz aşısısaat 13:30 da randevum var kızlar..varmı bir tavsiyeniz sormam gereken dikkat etmem gereken ikili tarama yaptıracağım...oraya gidince hiç birşey kalmıyor aklımda
Nasıl oldu şimdilik iyidir inşallahGünaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
tetanoz aşısı yaptırmalı mıyım ?
evet kesinlikle sormalıyım...saat 13:30 da randevum var kızlar..varmı bir tavsiyeniz sormam gereken dikkat etmem gereken ikili tarama yaptıracağım...oraya gidince hiç birşey kalmıyor aklımda
Ultrasyona girmeden cikolata veya meyvesuyu ic bebis daha hareketli olur.saat 13:30 da randevum var kızlar..varmı bir tavsiyeniz sormam gereken dikkat etmem gereken ikili tarama yaptıracağım...oraya gidince hiç birşey kalmıyor aklımda
Çok geçmiş olsun kuzuya. Acil şifalar dilerimmUyuyo suan hemsire iyi diyo
Evet 0 pozitof ve A B uyusmazligi deniliyor. Bebekle anne arasindaki uyusmazlik oluyormud dogmadan anlasilmiyor tabi. Anne 0 pozitif bebek A pozitif olursada aynı sekilde oluyor . cok zordu sariligi 3 ay sürdü.Ay o da mı kan uyuşmazlığı oluyormuş?bunu hiç duymamıştım. İnşallah siz de tekrar yaşamazsınız
Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?Evet 0 pozitof ve A B uyusmazligi deniliyor. Bebekle anne arasindaki uyusmazlik oluyormud dogmadan anlasilmiyor tabi. Anne 0 pozitif bebek A pozitif olursada aynı sekilde oluyor . cok zordu sariligi 3 ay sürdü.
Bende de hafiflemedi. Sızlama ve ağrı oluyor hala.Benim gogus hassasiyetim cok hafifledi kizlar sizde durumlar nasil
hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?
Geçmiş olsun canımGünaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
Bende tok karnina aliyorum canim aynisini kullaniyorum.kızlar merhaba, tiroid ilacı aç karna alınıyor, bana bugün doktor içeriğinde demir de olan re genesis max verdi, eczacı sabah tok karna al dedi ama demirle tiroif ilacı arasında en az 6 saat olmalı demişti endokrincim, öyle olunca eczacı gün içerisine herhangi bir öğünden sonra al dedi. bildiğim kadarıyla demir aç karna alınca faydalı oluyor... ama bana tok dediler. kullanan varsa aydınlatabilir mi
Cok gecmis olsun canim su an durumu nasilSoguk havale mi gecirdi ne kadar sıklıkla tekrarladi. Simdi tekrarlamasindan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?