2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
saat 13:30 da randevum var kızlar..varmı bir tavsiyeniz sormam gereken dikkat etmem gereken ikili tarama yaptıracağım...oraya gidince hiç birşey kalmıyor aklımda
evet kesinlikle sormalıyım... dün sağlık ocağından aradılar 20. haftadan sonra yapıyoruz dedıler

kızlar merhaba, tiroid ilacı aç karna alınıyor, bana bugün doktor içeriğinde demir de olan re genesis max verdi, eczacı sabah tok karna al dedi ama demirle tiroif ilacı arasında en az 6 saat olmalı demişti endokrincim, öyle olunca eczacı gün içerisine herhangi bir öğünden sonra al dedi. bildiğim kadarıyla demir aç karna alınca faydalı oluyor... ama bana tok dediler. kullanan varsa aydınlatabilir mi

Ay o da mı kan uyuşmazlığı oluyormuş? bunu hiç duymamıştım. İnşallah siz de tekrar yaşamazsınız
Evet 0 pozitof ve A B uyusmazligi deniliyor. Bebekle anne arasindaki uyusmazlik oluyormud dogmadan anlasilmiyor tabi. Anne 0 pozitif bebek A pozitif olursada aynı sekilde oluyor . cok zordu sariligi 3 ay sürdü.

Evet 0 pozitof ve A B uyusmazligi deniliyor. Bebekle anne arasindaki uyusmazlik oluyormud dogmadan anlasilmiyor tabi. Anne 0 pozitif bebek A pozitif olursada aynı sekilde oluyor . cok zordu sariligi 3 ay sürdü.
Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?

Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?
hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.

Bende tok karnina aliyorum canim aynisini kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…