2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba arkadşlar bende de bu aralar yoğun olarak bi ağrı var.ağrı olan yerde vajina ve bacağın arasında kalan bölge.doktora sorduğumda orda bi organ yok kas ağrısıdır.magnezyum eksikliiğindendir dedi.sizlerde böyle bir şey yaşayan varmı acaba.bu arada 13 haftalık olduk inşallah

Arkadaslar gunaydin
hani takvimde yaziyor ya sag gogus sıkı sag göz parlak olursa erkek sol gogus sıkı sol göz parlak olursa kız diyor bu dogru mu? tutan var mı acaba merak ettim

Kızlar dün akşamdandır başım çok kötü ağrıyor gözlerimi açamıyorum ne yapmalıyım sizce

sağol canım içimi rahatlattın, internette demir tok karna emilmez yazıyor da tereddüt ettim çok
Dun doktorda soyledi tok karna alininca bagirsakta emilip disari atiliyormus. Ac karna icmelisin hatta c vitamini iceren seyler sonra yerseniz emilimi artiyormus

Dun doktorda soyledi tok karna alininca bagirsakta emilip disari atiliyormus. Ac karna icmelisin hatta c vitamini iceren seyler sonra yerseniz emilimi artiyormus
ama multivitamin bu yani içinde omega 3 de var, onun da etkili olabilmesi için tokluk gerekiyor. yağda çözünüyor. eczacı tok dedi. sanırım bu ilacı üretirken içine boştan yere demiri de eklemişler

Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?
Sizin olmaz cunku annenin 0 pozitif olması gerekiyor . benim gibi olsa bile illa gecmeyen sariligi olacak diye bisey yok bazen olmayadabiliyor .

hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.
bahsettiğiniz kan uyuşmazlığı iğne bile kullanılması gereken başka bir uyuşmazlık.
ancak benim 0 + eşim A + kızım 0 olsaydı sorun olmayacaktı ama doğar doğmaz kan grubuna bakıldı A+ miş ve çocuk doktoru sarılık riski yüksek dedi zaten ve ilk gece aldılar kızımı yoğunbakıma 3-4 gün yoğunbakımda kaldı yüksek sarılıktan..

ama multivitamin bu yani içinde omega 3 de var, onun da etkili olabilmesi için tokluk gerekiyor. yağda çözünüyor. eczacı tok dedi. sanırım bu ilacı üretirken içine boştan yere demiri de eklemişler
Ben ne kullandginizi bilmiyorum bana verilen demir icin oyle dedi

hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.
Bu 0 A B uyuşmazligi diye geciyor . dogumdan sonra belli oluyor. Bebegin kan grubuna bagli olarak . bende sizin gibi demistim doktor odaya girip kan uyusmazligi var diyince yooo ben negatif degilim ki niye oyle diyorsunuz dedim oda aciklmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…