Agliyor surekli. Sonuclarini bekliyoruz tesekkur ederimNasıl oldu şimdilik iyidir inşallah
Geçmişler olsun canımAgliyor surekli. Sonuclarini bekliyoruz tesekkur ederim
sağol canım içimi rahatlattın, internette demir tok karna emilmez yazıyor da tereddüt ettim çokBende tok karnina aliyorum canim aynisini kullaniyorum.
Dun doktorda soyledi tok karna alininca bagirsakta emilip disari atiliyormus. Ac karna icmelisin hatta c vitamini iceren seyler sonra yerseniz emilimi artiyormussağol canım içimi rahatlattın, internette demir tok karna emilmez yazıyor da tereddüt ettim çok
ama multivitamin bu yani içinde omega 3 de var, onun da etkili olabilmesi için tokluk gerekiyor. yağda çözünüyor. eczacı tok dedi. sanırım bu ilacı üretirken içine boştan yere demiri de eklemişlerDun doktorda soyledi tok karna alininca bagirsakta emilip disari atiliyormus. Ac karna icmelisin hatta c vitamini iceren seyler sonra yerseniz emilimi artiyormus
soğuk kompres uygula canım alnına çok iyi geliyuorKızlar dün akşamdandır başım çok kötü ağrıyor gözlerimi açamıyorum ne yapmalıyım sizce
Bana diyorsun sanirim alintilamamissin daBunu ilk defa duydum.tam olarak nerde yaziyor acaba ne oldugunu pek anlayamadm aslnda
Sizin olmaz cunku annenin 0 pozitif olması gerekiyor . benim gibi olsa bile illa gecmeyen sariligi olacak diye bisey yok bazen olmayadabiliyor .Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?
bahsettiğiniz kan uyuşmazlığı iğne bile kullanılması gereken başka bir uyuşmazlık.hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.
Ben ne kullandginizi bilmiyorum bana verilen demir icin oyle dediama multivitamin bu yani içinde omega 3 de var, onun da etkili olabilmesi için tokluk gerekiyor. yağda çözünüyor. eczacı tok dedi. sanırım bu ilacı üretirken içine boştan yere demiri de eklemişler
Sag salim kucagina almissin ya sukur. Kilosu da ole dusuk fln diil. Fit dogmus cocuk annesi ☺Besin geçişine engel oluyor centik. Kizim 40 haftada 2900 dogdu. 30lu haftalardan sonra ben cok kg aldim kizim alamadi
Cok fazla sıkıntı yapma canım.sorun olmaz bende ilac bulantiyi tetikledigi icin ara ara kullanmiyorum bile :)sağol canım içimi rahatlattın, internette demir tok karna emilmez yazıyor da tereddüt ettim çok
Hemen deniyorum canım sağolasınsoğuk kompres uygula canım alnına çok iyi geliyuor
Bu 0 A B uyuşmazligi diye geciyor . dogumdan sonra belli oluyor. Bebegin kan grubuna bagli olarak . bende sizin gibi demistim doktor odaya girip kan uyusmazligi var diyince yooo ben negatif degilim ki niye oyle diyorsunuz dedim oda aciklmisti.hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.
Canım bir parol yada minoset al geçmiyor o başağrısı ilaçsız..Kızlar dün akşamdandır başım çok kötü ağrıyor gözlerimi açamıyorum ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?