2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hayır benim bildiğim anne negatifse sorun yaşanıyor... her iki taraf da pozitifse zaten kan uyuşmazlığından söz edilemez.

BU başka bir durummuş kuzum. Gerçi arkadaşlar açıklamış zaten
Sizin olmaz cunku annenin 0 pozitif olması gerekiyor . benim gibi olsa bile illa gecmeyen sariligi olacak diye bisey yok bazen olmayadabiliyor .
Daha neler duyacağız desene. Teşekkür ederim Bilgi icin

Senle bebişimizin doğum tarihi aynı sizin ikili testiniz ne zaman canım

Benim bebegim bir hafta buyuk gorundugu icin ayin 10una randevu verdi canim ,12+2olduguna gune denk geliyor

Ben muayeneye 60, kan testine 70 verdim. Ama detayli usg degildi normal usg ile bakildi. Arkadasim 230 tlye detayli usg ve kanda baktirmis

Benim gittiğim hastanede muayene 100 , ikili test 40 tl di. Diğer testleri ücretsiz yaptılar

Benim fazlasıyla devam ediyor.Yatarken bile dikkat ediyorum

Benim gittiğimin muayne ucreti 120tl bir hafta icinde cagirdi icin ucretsiz olucak sanirim,bazi yerlerde ikili testi 300 400 tl yazanlar olmus o yuzden merak etmistim tesekkur ederim kendi doktotumda olmayinca emin olamamistim sanirim burda yapicam sonuclari maille size gondeririz dediler yurtdisina cikinca kendi doktorum kontrol edicek

Bu 0 A B uyuşmazligi diye geciyor . dogumdan sonra belli oluyor. Bebegin kan grubuna bagli olarak . bende sizin gibi demistim doktor odaya girip kan uyusmazligi var diyince yooo ben negatif degilim ki niye oyle diyorsunuz dedim oda aciklmisti.
hay allah ya neler öğreneceğiz... neyse rabbim dermansız dert vermesin. ben de bebekken sarılıktan küvezde kalmışım bir hafta... şimdi sapasağlamım

Ben bebegimin kan grubunu hala bilmiyorum kan testlerinde sorduk ama ogrenmek icin erken dediler ,A ve 0 arasinda oldugunu duymustum B yi bilmiyordum ilac tedaviside yaptilar mi canim gecmis olsun

Ben bebegimin kan grubunu hala bilmiyorum kan testlerinde sorduk ama ogrenmek icin erken dediler ,A ve 0 arasinda oldugunu duymustum B yi bilmiyordum ilac tedaviside yaptilar mi canim gecmis olsun
Bebek dogunca bakliyor hamileyken ogrenemiyorsun diye biliyorum . bir tedavisi yok .sarilik icin mavi ışık veriyorlar kuvezde birde sık sık emzirme . ama çocuk cok zor toparliyor. Sarilik baya zor vosey

Anne 0+ baba A yada B pozitf olursa bebgin 0 + yada A yada B pozitf olma olasiligi varya eger 0 pozitf olursa sıkıntı yok ama A yada B olursa anne karnındayken ona surekli 0 pozitif in antikorlari geliyor o yuzden direncsiz kaliyor antikorlar ve sarıliga yakanlanma riski doguyor . benim oldu ama kayinvalidemde olmamis o 0+ esim B pozitf olsa onlardada olurdu . yani biraz bunyeyle alakali .bebekten bebege degisiyor demekki .

Canim ben troid ilalcimi sabah ac karinla iciyorum. Bende ayni vitamini kullaniyorum onu da sabah kahvalgisindan sonra tok iciyorum. Kan ilacını ise aksam iciyorum 11 gibi falan yine 2 saatlik.aclik oluyo bi sure sonra.uyudugum icin beni kotu yapmiyo

Bebek dogunca bakliyor hamileyken ogrenemiyorsun diye biliyorum . bir tedavisi yok .sarilik icin mavi ışık veriyorlar kuvezde birde sık sık emzirme . ama çocuk cok zor toparliyor. Sarilik baya zor vosey

Evet bu konuyu bi baskasinda daha duymustum biraz bilgim vardi canim insallh tekrr bu bebegindede olmaz ,bende cok korkuyodum sarilik icin surekli uyuyordu oglum ama cok şükürki gecirmedi tabiki tedavileri var küçücükbebek olunca insan merk ediyor iste herseyi ☺

Benim doktora şuan sinir oldum beni radyologa yönlendiriyor ellerindeki ultrasonlar yetersizmis 3 boyutluda çekiyor haatta anlamadım bende 10 gun icinde birdaha gidecegim baska doktora alayım 13+3olacagim bakalım o ne diyecek
Tam 10. gün gitmene gerek yokki yani 13+3 olucam diyosun daha yeni gittiysen 2 gun bile gecmis olsa bekleme ayni hastanede baska doktora git eğer doktor farkli diye muayene ucreti isterlerse memnun kalmadim degistiriyorum de vermek zorunda degilsin.

saat 13:30 da randevum var kızlar..varmı bir tavsiyeniz sormam gereken dikkat etmem gereken ikili tarama yaptıracağım...oraya gidince hiç birşey kalmıyor aklımda
Ben de bugun gidicem saat 3te kalbim agzimda atiyor sanki. Insallah guzel haberler aliriz hepimiz canim

canım tiroid ilacıyla arasında en az dört beş saat olmalıymış o vitaminin

Belki dar olduğu için dır canım.
Benim ilk çocuktan göbek kalmıştı zaten genelde hep bol giyerim dar badi giysem 8 aylık gözükürm 4kilo aldım
Belki de canım 1.5-2 kg cıvarı aldım ama göbek çok çıktı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…