2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de buna yakin ama daha kucuk tabii. Ayyy buyusun gobegimi gere gere dolasmak istiyorum
bende valla dolaşıyorum hamileyim ben deyip duruyorum baktım 15 haftalık hamile resimlerine belki bir tık büyük benim ama çokta fark yok gibi

Cinsiyet için geciktiriyorum canim

Ben bir hafta içinde gittim ama test ayrı bişey sıradan kan testi bile istese muayene ücreti dışında ücret alınıyor benim de muayene ücretim 110 TL bir hafta sonra kontrole gittiğim gün cagırdı ikili test için 180 TL ödeme yaptık

Bende Dr verince istemedim balık yesem olmaz mı dedim yine de iç dedi.
Anlamıyorum ticari mi amaç
Gerçi kızımda da vermişti balık hapı ama sanki haplar kilo yapıyor sisiriyor gibi geliyor bana
cnm ben 3 aydir iciyorum hic kilo etkisi olmadi daha almadim kilo biraz da dikkat ediyorum sekerli yememeye kilolu hamis kaldim ama bundan sonra zaten alicaz doguma kadar bebisler artik buyuyor

Kızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…