- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Benimki de buna yakin ama daha kucuk tabii. Ayyy buyusun gobegimi gere gere dolasmak istiyorum
Cinsiyet için geciktiriyorum canimTam 10. gün gitmene gerek yokki yani 13+3 olucam diyosun daha yeni gittiysen 2 gun bile gecmis olsa bekleme ayni hastanede baska doktora git eğer doktor farkli diye muayene ucreti isterlerse memnun kalmadim degistiriyorum de vermek zorunda degilsin.
Şimdi yoldayim kontrole gidiyoruz 2li tarama icjn her kontrol oncesi sekilden sekile giriyorum yabende valla dolaşıyorum hamileyim ben deyip duruyorum baktım 15 haftalık hamile resimlerine belki bir tık büyük benim ama çokta fark yok gibi
İnşallah iyihaberler alırsın canımŞimdi yoldayim kontrole gidiyoruz 2li tarama icjn her kontrol oncesi sekilden sekile giriyorum ya
Aminn inşallah canımmİnşallah iyihaberler alırsın canım
Ayy az kalmış bende her gittiğimde heyecanlanıyorum bakalım kuzucuk neler yapıyor aynen haberlerini bekliyoruzAminn inşallah canımmpaylasicam buradan insallah saat 3te randevum
Selammm tatlim sen kac haftalik oldun ben 12 haftaligum bu sabah istifra ettim poset al yanina oturarak istifra etKızlar az once cok fena istifra ettim. Karnimin sol tarafi acidi biraz. Sizde de oluyo mu
11+4 bugun ben de canim.Selammm tatlim sen kac haftalik oldun ben 12 haftaligum bu sabah istifra ettim poset al yanina oturarak istifra et
Ya senin fazla cnm ya benim hic yok :) hele sabah sanki hic hamile degilmisim gibi uyumadan once hamile oldugumu anlayabiliyorum gobisten :)Kızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Benim cantamda her zaman poset vardir ne olur ne olmaz :)Selammm tatlim sen kac haftalik oldun ben 12 haftaligum bu sabah istifra ettim poset al yanina oturarak istifra et
Yaa niye fazla acabaaaYa senin fazla cnm ya benim hic yok :) hele sabah sanki hic hamile degilmisim gibi uyumadan once hamile oldugumu anlayabiliyorum gobisten :)
Ya da benimki niye yok :) ben sanki enine genisliyorum :)Yaa niye fazla acabaaa
Ben bir hafta içinde gittim ama test ayrı bişey sıradan kan testi bile istese muayene ücreti dışında ücret alınıyor benim de muayene ücretim 110 TL bir hafta sonra kontrole gittiğim gün cagırdı ikili test için 180 TL ödeme yaptıkBenim bebegim bir hafta buyuk gorundugu icin ayin 10una randevu verdi canim ,12+2olduguna gune denk geliyor
Benim gittiğimin muayne ucreti 120tl bir hafta icinde cagirdi icin ucretsiz olucak sanirim,bazi yerlerde ikili testi 300 400 tl yazanlar olmus o yuzden merak etmistim tesekkur ederim kendi doktotumda olmayinca emin olamamistim sanirim burda yapicam sonuclari maille size gondeririz dediler yurtdisina cikinca kendi doktorum kontrol edicek
Ben enine boyuna maşallah kızlarYa da benimki niye yok :) ben sanki enine genisliyorum :)
cnm ben 3 aydir iciyorum hic kilo etkisi olmadi daha almadim kilo biraz da dikkat ediyorum sekerli yememeye kilolu hamis kaldim ama bundan sonra zaten alicaz doguma kadar bebisler artik buyuyorBende Dr verince istemedim balık yesem olmaz mı dedim yine de iç dedi.
Anlamıyorum ticari mi amaç
Gerçi kızımda da vermişti balık hapı ama sanki haplar kilo yapıyor sisiriyor gibi geliyor bana
Yaaa nasıl tatlı maşaallah heyecanlandm şuan 10 güne böyle olurmıym bendr acabaaa ❤Kızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Okudum ama ben kendimde fatkedemedmOlsun canim anladim ben altta yaziyor iste bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?