- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Yaaa nasıl tatlı maşaallah heyecanlandm şuan 10 güne böyle olurmıym bendr acabaaa ❤
Benim de ende bişey yok canım öne doğru gidiyorumYa da benimki niye yok :) ben sanki enine genisliyorum :)
Canım küçük karıncalanma hissi ve pıt pıt bır seyler var tam hissetmek için 18 hafta diyorlarKızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Ben 0 pozitif eşim a pozitif. Çocuklarımın ikisi de A pozitif ve ikisi de sarılık oldu. İlk çocuğum ışın tedavisi gördü. İkinci çocuğum emzirerek atlattık. Ben de anlatıyorum ama kimse inanmıyorAnne 0+ baba A yada B pozitf olursa bebgin 0 + yada A yada B pozitf olma olasiligi varya eger 0 pozitf olursa sıkıntı yok ama A yada B olursa anne karnındayken ona surekli 0 pozitif in antikorlari geliyor o yuzden direncsiz kaliyor antikorlar ve sarıliga yakanlanma riski doguyor . benim oldu ama kayinvalidemde olmamis o 0+ esim B pozitf olsa onlardada olurdu . yani biraz bunyeyle alakali .bebekten bebege degisiyor demekki .
Aynen yaa sabahları resmen sönüyor sankiYa senin fazla cnm ya benim hic yok :) hele sabah sanki hic hamile degilmisim gibi uyumadan once hamile oldugumu anlayabiliyorum gobisten :)
Maşallah darısı sağlıkla başımızaKızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Ayyy bir prenses mi geliyorrrrKızlaaaar ben geldim çok şükür her şey yolunda ense kalinligi 1.1 cikti burun kemigi oluşmuş hamdolsun. Ve cinsiyet tahmininde bulundu doktor sanirim kiz bebek geliyooor
Genellikle mandalinayi fazla yiyince enerji patlamasi yasiyor biraz oyle hissesiyorum :)Kızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Bence normal 3 buçuk aylığı gecmissiniz maşallah.Belki de canım 1.5-2 kg cıvarı aldım ama göbek çok çıktı sanki
Bence normal 3 buçuk aylığı gecmissiniz maşallah.
Benim çok hafif göbeğim var, hatta sabahları hiç yok gibi. Normalde zaten hiç göbeğim yoktu ondandır diyorum.
İkiz olmasına rağmen küçük, bi aydan sonra artık net belli olur diye düşünüyorum ☺
Cok gecmis olsun, allah beterinden saklasinUyuyo suan hemsire iyi diyo
Cnm ben bugün 11+4 üm sen doğum tarihine göre 12+4 değil misin?11+4 bugun ben de canim.
Ben ilk hamilelikte 17-18 hafta gibi hissetmeye baslamistim, o zaman bi de cok daha zayiftim su anki halime gore. Ikincide daha erken hissedilir derler ama daha tik yok bakalim bekliyorum sipanin tekmelerini heyecanlaKızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Oyumu kızdan yana kullaniyorumBiz geldikduygular şelale tabi... ölçümleri iyi çok şükür..sonuçlar haftaya..cinsiyet tahminleriniz varsa duymak isterim
Demekki oluyormus .. Bende hep.emzirdim ilkinde fakat cok sarilik oldu . baya kotuydu . insalalh bunkez 0 pozitif olurda yasamayiz ayni seyi .Ben 0 pozitif eşim a pozitif. Çocuklarımın ikisi de A pozitif ve ikisi de sarılık oldu. İlk çocuğum ışın tedavisi gördü. İkinci çocuğum emzirerek atlattık. Ben de anlatıyorum ama kimse inanmıyor
Ayy bende mandalinayla yaşiyorum desem yeri . nasil yiyorum yaaa . simdikilerde eksi ya ohhh miss gibi geliyor .Genellikle mandalinayi fazla yiyince enerji patlamasi yasiyor biraz oyle hissesiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?