2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Canım küçük karıncalanma hissi ve pıt pıt bır seyler var tam hissetmek için 18 hafta diyorlar

Ben 0 pozitif eşim a pozitif. Çocuklarımın ikisi de A pozitif ve ikisi de sarılık oldu. İlk çocuğum ışın tedavisi gördü. İkinci çocuğum emzirerek atlattık. Ben de anlatıyorum ama kimse inanmıyor

Kızlaaaar ben geldim çok şükür her şey yolunda ense kalinligi 1.1 cikti burun kemigi oluşmuş hamdolsun. Ve cinsiyet tahmininde bulundu doktor sanirim kiz bebek geliyooor
Ayyy bir prenses mi geliyorrrr hayırlı olsun canım

Kızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Genellikle mandalinayi fazla yiyince enerji patlamasi yasiyor biraz oyle hissesiyorum :)

Belki de canım 1.5-2 kg cıvarı aldım ama göbek çok çıktı sanki
Bence normal 3 buçuk aylığı gecmissiniz maşallah.
Benim çok hafif göbeğim var, hatta sabahları hiç yok gibi. Normalde zaten hiç göbeğim yoktu ondandır diyorum.
İkiz olmasına rağmen küçük, bi aydan sonra artık net belli olur diye düşünüyorum ☺

Benimde hiç göbeğim yoktu 49 kg ile hamile kaldım en son 51 ... kgdım son bir hafta da sanki daha çok büyüdü 10 gün öncesinde çok belli değildi artık hamile olduğum belli iyi oldu herkes ona göre davransın

Ben ilk hamilelikte 17-18 hafta gibi hissetmeye baslamistim, o zaman bi de cok daha zayiftim su anki halime gore. Ikincide daha erken hissedilir derler ama daha tik yok bakalim bekliyorum sipanin tekmelerini heyecanla

Demekki oluyormus .. Bende hep.emzirdim ilkinde fakat cok sarilik oldu . baya kotuydu . insalalh bunkez 0 pozitif olurda yasamayiz ayni seyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…