2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Son kontrolumden bu yana tam 5 hafta oldu, randevum haftaya pazartesi ama gunler gecmek bilmedi. Bugun telefonda kizimin eski ultrason videolarına denk geldim, ah dedim bu poncik de simdi bu kadar olmuştur sag saglim bi gorsek de rahatlasam, icim icimi yiyiyor acaba saglikli mi, büyüyor mu diye..

Ben ilk hamilelikte 17-18 hafta gibi hissetmeye baslamistim, o zaman bi de cok daha zayiftim su anki halime gore. Ikincide daha erken hissedilir derler ama daha tik yok bakalim bekliyorum sipanin tekmelerini heyecanla
Ay benimde plesanta ön duvardaymış doktor hissedemezsin dedi ama bilmiyorum . bu 3. Hamileligim 2sindede plesanta ön duvardaydi 16. Haftalarda hissediyordum oda yan durunca ayaklariyla tekmelerse hissedebiliyordum.bakalim bunda ne zaman hissedicem

Ayy bende mandalinayla yaşiyorum desem yeri . nasil yiyorum yaaa . simdikilerde eksi ya ohhh miss gibi geliyor .
Ben de mandalina ve portakal suyuyla diyebilirim, eksi tatli nasıl guzel geliyor, normalde hayatta aramam ama su an taze sıkılmış portakal suyu favorim

Kızlar benim bugün randevum var insallah goruruz cinsiyeti ve sagliklidir insallah. Hareketlerini hisseden var mi ben henuz hissedemiyorum ve hep aklim orada acaba nasil ne yapiyor iyi mi diye kendimi alamiyorum surekli dusunuyorum .
Bende sürekli düşünüyorum yarın ikili test sonucu alıcaz dua edin bana kızlar. Gitmişken görseydm bebeğimi iyiydi ama daha yeni gecen hafta gördük eşim hem sürekli ultrasona girme diyor hem de tabi sürekli muayene ücreti vermş oluyoruz yinede belli olmaz bakalm

Ben de mandalina ve portakal suyuyla diyebilirim, eksi tatli nasıl guzel geliyor, normalde hayatta aramam ama su an taze sıkılmış portakal suyu favorim
Bak portakal o kadar isyemiyor canım ama mandalina ve armut acaip istiyor . nasıl güzel geliyor. Aldigim kilolardan bu meyveler sorumlu

Günaydın. Sabah kizim havale gecirdi hastanedeyiz. Dua bekliyorum tekrarlamasin
ah cnm gecmis olsun benim de kizim var duyunca kotu oldum bi hastaligi mi vardi,grip falan,enfeksiyonu?

Valla görmek istiyor insan bende geceb hafta gittim ama doktorun hastanedeki ultrasonu okadar iyi diil . muayanedeki baska bise yaa bebegin heryeri belli oluyor 4 boyutlu filan acaip zevkli oluyor ordan izlemek . bugun tekrar gorucez bakalim

kızlar şu demir ilacını araştırırıken hiç bilmediğim bişey öğrendim sizle de paylaşayım, hani et ya da köfte vs yerken yanında ayran içiyoruz yoğurt yiyoruz ya o zaman yediğimiz kırmızı etteki tüm demiri öldürmüş oluyormuşuz hatta yumurta ve peynir için de aynısı geçerliymiş, bu nedenle ülkemizde demir eksikliği çok yaygın diyor. şaşırtıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…