- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Cok sukur canimmmaşallah canım her şeyi seçiliyor artık:)
Evet ya ben ayda bir kere gidenlere şaşırıyorum yanı maddi olarak gitmiyolardrda bende 2 hafta ara veriyorum o konudan bir haftada kontrol oluyo Zaten. Dayanamıyorum gerçekten şimdi daha 6gün olmuş bana haftalar olmuş gibi merak ediyorum ama eşim baya bu konuda engelliyor beni yapck bsey yokValla görmek istiyor insan bende geceb hafta gittim ama doktorun hastanedeki ultrasonu okadar iyi diil . muayanedeki baska bise yaa bebegin heryeri belli oluyor 4 boyutlu filan acaip zevkli oluyor ordan izlemek . bugun tekrar gorucez bakalim
Kızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Ben bir hafta içinde gittim ama test ayrı bişey sıradan kan testi bile istese muayene ücreti dışında ücret alınıyor benim de muayene ücretim 110 TL bir hafta sonra kontrole gittiğim gün cagırdı ikili test için 180 TL ödeme yaptık
Her gun mutlaka bende yerim :)Ayy bende mandalinayla yaşiyorum desem yeri . nasil yiyorum yaaa . simdikilerde eksi ya ohhh miss gibi geliyor .
Aaa ne guzel tam hamis oldugun belli benim gobekmi bebekmi belli degilKızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Massallah uzun boylu mu olucak ne :)Eki Görüntüle 2304707 Eki Görüntüle 2304708
Elini yüzüne kapamıştı ilk başta. Maşallahınızı alırız teyzeleri
cnm ben 3 aydir iciyorum hic kilo etkisi olmadi daha almadim kilo biraz da dikkat ediyorum sekerli yememeye kilolu hamis kaldim ama bundan sonra zaten alicaz doguma kadar bebisler artik buyuyor
Kismetse haftaya cumartesi 4 ayi doldurucam heralde ondan sonra cikmaya baslar gobisim diye tahmin ediyorum :)
Biri pozitif biri negatifse kan uyuşmazlığı olur. Gruplar etkili değildir uyuşmazlıkta.Tam olarak anlayamadım. Simdi eşim 0 pozitif ben de B pozitifim. Eğer bebek 0 pozitif olursa geçmeyen sarılık mi geçirecek demek oluyor bu?
kızlar şu demir ilacını araştırırıken hiç bilmediğim bişey öğrendim sizle de paylaşayım, hani et ya da köfte vs yerken yanında ayran içiyoruz yoğurt yiyoruz ya o zaman yediğimiz kırmızı etteki tüm demiri öldürmüş oluyormuşuz hatta yumurta ve peynir için de aynısı geçerliymiş, bu nedenle ülkemizde demir eksikliği çok yaygın diyor. şaşırtıcı
Biri pozitif biri negatifse kan uyuşmazlığı olur. Gruplar etkili değildir uyuşmazlıkta.
Ilk bebek ikinci bebek farki biraz da, ilkinde nerdeyse her hafta gidiyordum ben de. Hatta imkanim olsa eve alirdim ultrason cihaziEvet ya ben ayda bir kere gidenlere şaşırıyorum yanı maddi olarak gitmiyolardrda bende 2 hafta ara veriyorum o konudan bir haftada kontrol oluyo Zaten. Dayanamıyorum gerçekten şimdi daha 6gün olmuş bana haftalar olmuş gibi merak ediyorum ama eşim baya bu konuda engelliyor beni yapck bsey yok
Haftayaetrafımda tutan birkaç arkadaş daha var şimdiki sonucun ne zaman çıkacak?
Maşallah canım benimEki Görüntüle 2304707 Eki Görüntüle 2304708
Elini yüzüne kapamıştı ilk başta. Maşallahınızı alırız teyzeleri
Yok ya iyi iyi herşey yolunda olsunda kilonun şiskinligin önemi yok . hamilesin ben burdayım demeye başlamış minnoş. Şoyle 4 aylık olup hiç karnı olmayanları anlayamıyorum hiç
Yok ya iyi iyi herşey yolunda olsunda kilonun şiskinligin önemi yok . hamilesin ben burdayım demeye başlamış minnoş. Şoyle 4 aylık olup hiç karnı olmayanları anlayamıyorum hiç
Benimde aynen senin gibi olmustu. Kimseler anlamiyordu. Simdi de oyleyim. Resmen daracik fln giyiniyorum belli olsun die ama nafileBenim bütün hamileliklerimde 6. Ayıma kadar hiç belli olmazdı. Kimse anlamazdı. Bundada hala hiçbir gelişme yok. Sanırım yine 6. Ayda çıkıcak. Yapıyla alakalı birşey sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?