2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla görmek istiyor insan bende geceb hafta gittim ama doktorun hastanedeki ultrasonu okadar iyi diil . muayanedeki baska bise yaa bebegin heryeri belli oluyor 4 boyutlu filan acaip zevkli oluyor ordan izlemek . bugun tekrar gorucez bakalim
Evet ya ben ayda bir kere gidenlere şaşırıyorum yanı maddi olarak gitmiyolardrda bende 2 hafta ara veriyorum o konudan bir haftada kontrol oluyo Zaten. Dayanamıyorum gerçekten şimdi daha 6gün olmuş bana haftalar olmuş gibi merak ediyorum ama eşim baya bu konuda engelliyor beni yapck bsey yok

Tmm canim bi telefonla arayim soriyim sonra kendi doktorumda yaptirrsa 2kere yaptırmakistemiyorum o yuzden uzerinde durdum biraz ,yaptirrsam yazarim bende fiyatini

cnm ben 3 aydir iciyorum hic kilo etkisi olmadi daha almadim kilo biraz da dikkat ediyorum sekerli yememeye kilolu hamis kaldim ama bundan sonra zaten alicaz doguma kadar bebisler artik buyuyor

Maşallah hiç kilo almamak ne güzel
Ben niyeyse günden güne alıyorum anlam veremiyorum

Ispanak yanında yoğurt yemek gibi canım .
Demir süt ürünleri ile tuketilmemeli

Ilk bebek ikinci bebek farki biraz da, ilkinde nerdeyse her hafta gidiyordum ben de. Hatta imkanim olsa eve alirdim ultrason cihazi
Bu hamilelikte yurtdisindayim, her 3 ayda 1 ultrasonu oduyor saglik sigortasi. Hos diger aylarda ekstradan oder baktiririm, cok para degil ama ayda birden fazla da gitmeye gerek gormuyorum.

Yok ya iyi iyi herşey yolunda olsunda kilonun şiskinligin önemi yok . hamilesin ben burdayım demeye başlamış minnoş. Şoyle 4 aylık olup hiç karnı olmayanları anlayamıyorum hiç
Benim bütün hamileliklerimde 6. Ayıma kadar hiç belli olmazdı. Kimse anlamazdı. Bundada hala hiçbir gelişme yok. Sanırım yine 6. Ayda çıkıcak. Yapıyla alakalı birşey sanırım

Aynen canım sağlıklı olsun da
Yok ya iyi iyi herşey yolunda olsunda kilonun şiskinligin önemi yok . hamilesin ben burdayım demeye başlamış minnoş. Şoyle 4 aylık olup hiç karnı olmayanları anlayamıyorum hiç

Benim bütün hamileliklerimde 6. Ayıma kadar hiç belli olmazdı. Kimse anlamazdı. Bundada hala hiçbir gelişme yok. Sanırım yine 6. Ayda çıkıcak. Yapıyla alakalı birşey sanırım
Benimde aynen senin gibi olmustu. Kimseler anlamiyordu. Simdi de oyleyim. Resmen daracik fln giyiniyorum belli olsun die ama nafile cok istiyorum siskin kocaman bi gobus aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…