- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Amin cumlemizinkini insallah cok tesekkur ederimmMaşallah canım benimAnnesine ce-eee yapmış minik yaramaz. Allah bağışlasın
Valla bilmem ki ben 1.67 esim 1.82 bakalim ne cikacak ortayaMassallah uzun boylu mu olucak ne :)
Tekrar yatis yaptik bu gece hastanedeyiz
Kıyamam kuZuya inşallah hemencecik iyileşirTekrar yatis yaptik bu gece hastanedeyiz
Evet hep bir özlem oluyor bendede. Anlaşılsın diye neler yapıyorumBenimde aynen senin gibi olmustu. Kimseler anlamiyordu. Simdi de oyleyim. Resmen daracik fln giyiniyorum belli olsun die ama nafilecok istiyorum siskin kocaman bi gobus aslinda
Herpes virusunden suphelendi drKıyamam kuZuya inşallah hemencecik iyileşir
Şu konuya açıklık getireyim eğer anne 0 pozitif bebek a ya da b pozitifse 0 kan uyuşmazlığı oluyor. Bunu herkes bilmiyor malesef. Ama sorun değil. Geçici birşey ikisinde de yaşadımBiri pozitif biri negatifse kan uyuşmazlığı olur. Gruplar etkili değildir uyuşmazlıkta.
Hahah defalarca açıklamak zorunda kaldın. Sabrına hayran olmamak elde değil:)Şu konuya açıklık getireyim eğer anne 0 pozitif bebek a ya da b pozitifse 0 kan uyuşmazlığı oluyor. Bunu herkes bilmiyor malesef. Ama sorun değil. Geçici birşey ikisinde de yaşadım
Bir öğretmen olarakHahah defalarca açıklamak zorunda kaldın. Sabrına hayran olmamak elde değil:)
Belki yanlislikla kalmistir.Benim hamilelik takvimine bugün tam anlamıyla 3ayi bitirdiniz mi ne yazıyor ben 3.5 ayı geçtik diye düşünürken
Cok gecmis olsun canim zorTekrar yatis yaptik bu gece hastanedeyiz
Ben onu soyle yorumladim, acaba regl dongusundeki ilk iki haftayi saymiyor yumurta olusmadigi icin mi dieBenim hamilelik takvimine bugün tam anlamıyla 3ayi bitirdiniz mi ne yazıyor ben 3.5 ayı geçtik diye düşünürken
Kizlar yok mu bunu yasayanKızlar benim sol kaburga kemigim cok siddetli agriyo aglatti resmen. Napcam ya doktor rahat yat dedi sola yatman gerekmiyor dedi bugun yatmiyorum artik ama napicam ben ya
Bende de var o dr bulanti ilacini icme dedi artik bulanmaz dedi ama dayanamiyorum iciyorum yone bulanti bende de var.Bulantılar tam gecti diyorum gene başlıyorkızlar ben peynır ekmek ,çorba,meyve dışında bir şey yiyemiyorum.Yersem de çıkartıyorum.Çok iştahsızım.tiksinmelerim hala devam ediyo.Bebeğim için yararlı şeyler yiyemiyorum diye de çok üzülüyorum
Hic bilmiyorum canım basimada gelmediKizlar yok mu bunu yasayan
Bende bulantı için prilam diye bi ilaç içiyorum ona rağmen devam ediyo.Artık normal hayatına donmek istiyorumBende de var o dr bulanti ilacini icme dedi artik bulanmaz dedi ama dayanamiyorum iciyorum yone bulanti bende de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?