- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Allah yasatmasin ya. Canim cok yaniyorHic bilmiyorum canım basimada gelmedi
Zofer kullaniyorum bende 2 3 saat rahatlatiyorBende bulantı için prilam diye bi ilaç içiyorum ona rağmen devam ediyo.Artık normal hayatına donmek istiyorum
Cok gecmis olsun canim bir daha sende yasamazsin umarim.Allah yasatmasin ya. Canim cok yaniyor
Amin insallah canimCok gecmis olsun canim bir daha sende yasamazsin umarim.
O ilaç baya bi etkili diye duymustum.demek ki bazen en etkılısı bile kesmiyo.Ama bu günler de geçecek inşşşZofer kullaniyorum bende 2 3 saat rahatlatiyor
Insallah cok zor.O ilaç baya bi etkili diye duymustum.demek ki bazen en etkılısı bile kesmiyo.Ama bu günler de geçecek inşşş
Ben bunu bilmiyordum. Ben 0 eşim AB. Bebek zaten ya A yada B olacak o kesin. İlk oğlumda da bilmiyordum. Çok büyük bir sarılık sorunumuz olmadı. Biraz yükseldi ama yatış yapacak kadar değildi. Şimdi başka bir sorun olabilir mi acaba o zaman habersizdimŞu konuya açıklık getireyim eğer anne 0 pozitif bebek a ya da b pozitifse 0 kan uyuşmazlığı oluyor. Bunu herkes bilmiyor malesef. Ama sorun değil. Geçici birşey ikisinde de yaşadım
İnsallah her sey istedigin gibidir Allah saglikla kavustursun canimİyi akşamlar kızlar.. İnşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.. Benim çok yoğun geçiyor okuyamadım birkaç gündür. Yarın vir başka doktorda kontrolüm var, dualarınızı esirgemeyin.. İnşallah bu sefer güzel haberler alırım.
hangi suşu acaba sadece ateş mi varHerpes virusunden suphelendi dr
Ben onu soyle yorumladim, acaba regl dongusundeki ilk iki haftayi saymiyor yumurta olusmadigi icin mi die
Bende Cumartesi sabah gideceğim inşallah netleşir benim de alış veriş yapmak istiyorumEsim rahatsizdi hastaneye gitmisken dayanamadim benim yavrumada bakayim özledim dedim :) dr yuzde 80 erkek demisti onceden. ultrasyon cihazini acar acmaz pipisini gosterdi bize sasıp kaldik :) erkek olacagi kesinlesti yani :) sukur hersey yolundaymis 14+5 elleri ayaklari ayak parmaklarini bile gordum keske surekli izleyebilsem :)
Geçmiş olsun benim kızım da 2 kez geçirdi ateş konusunda çok dikkatli olmak lazım takip edilmeli Allah bi daha yaşatmasınah cnm gecmis olsun benim de kizim var duyunca kotu oldum bi hastaligi mi vardi,grip falan,enfeksiyonu?
Hamilelikte ay farkli hesaplaniyor :)Ben onu soyle yorumladim, acaba regl dongusundeki ilk iki haftayi saymiyor yumurta olusmadigi icin mi die
Magnezyum, kalsiyum değerlerine baktir kizimda kalca ve bacak kemigi agrisi cok yasadim. En son zamanlarimda el bileklerim odem yapti cok aciyoduAllah yasatmasin ya. Canim cok yaniyor
Suşu derken anlayamadimhangi suşu acaba sadece ateş mi var
Kizlar yok mu bunu yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?