2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Şu konuya açıklık getireyim eğer anne 0 pozitif bebek a ya da b pozitifse 0 kan uyuşmazlığı oluyor. Bunu herkes bilmiyor malesef. Ama sorun değil. Geçici birşey ikisinde de yaşadım
Ben bunu bilmiyordum. Ben 0 eşim AB. Bebek zaten ya A yada B olacak o kesin. İlk oğlumda da bilmiyordum. Çok büyük bir sarılık sorunumuz olmadı. Biraz yükseldi ama yatış yapacak kadar değildi. Şimdi başka bir sorun olabilir mi acaba o zaman habersizdim

İnsallah her sey istedigin gibidir Allah saglikla kavustursun canim

Bende Cumartesi sabah gideceğim inşallah netleşir benim de alış veriş yapmak istiyorum çok sevindim bu arada canım sağlıkla gelsin kuzucuk

Kizlar yok mu bunu yasayan

Benim cok olmustu canim ama henuz cok erken bebek dogum pozisyonu aldigi zaman poposunu gogus kafesime dayamisti nerdeyse nefes alamiyordum 3 4 hafta surmustu agri girdigi zaman hep uzanıyordum tabi karnim cok buyuk oldugu icin otutunca bebek iyice sıkıştırıyordu ,doktorun uzan dediyse bi sure hareketli kalma istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…