4 haftadan hesaplaninca 26 gun 1 ay oluyor o yuzden 4 gun hep ekleniyor ay sonundaki haftaya. Yoksa 40/4 10 aylik hamilelik olurdu :)Olabilir canım çünkü ay 4 hafta hesaplasak 9ay 9.4= 36 değil mi
Suşu derken anlayamadimşuan ateş düşürüldü uyuyor kizim. 40 dereceyle geldik ikinci kez hastaneye
2 çeşidi var herpes simplex virüslerinin en çok bilinen canım her ikisi de enfeksiyona sebep olduğu için ateşi yükseltiyor agzında uçuk vs var mı çocuğunSuşu derken anlayamadimşuan ateş düşürüldü uyuyor kizim. 40 dereceyle geldik ikinci kez hastaneye
Insallah seninde kesinlesir :) ben alisverisi aralik veya ocaga birakmayi dusunuyorum cok gec kalmis olurmuyumBende Cumartesi sabah gideceğim inşallah netleşir benim de alış veriş yapmak istiyorumçok sevindim bu arada canım sağlıkla gelsin kuzucuk
Geç kalmazsın canım bende büyük alışverişi o tarihlerde yaparım şimdi kıyafetkerin’i alırım ara ara bebek arabası otokoltugu gibi şeyleri son ay alıcam. Kıyafet görünce dayanamıyorumInsallah seninde kesinlesir :) ben alisverisi aralik veya ocaga birakmayi dusunuyorum cok gec kalmis olurmuyum
Kiyafeti erkenden alip evde baka baka eskitmeyeyim dedim hem cikarsam kendimi kaybederim diye almiyorum :)Geç kalmazsın canım bende büyük alışverişi o tarihlerde yaparım şimdi kıyafetkerin’i alırım ara ara bebek arabası otokoltugu gibi şeyleri son ay alıcam. Kıyafet görünce dayanamıyorumayy amin canım inşallah netleşir ☺
ay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyorMaşallah hiç kilo almamak ne güzel
Ben niyeyse günden güne alıyorum anlam veremiyorum
o ucuk virusu tip 1 ve tip 2 var muhtemelen tip 1 dir agiz cevresindeki ucukHerpes virusunden suphelendi dr
Dis etleri kabarmis. Dudaklari kipkirmiziydi. Dr birkac gune netlesir dedi2 çeşidi var herpes simplex virüslerinin en çok bilinen canım her ikisi de enfeksiyona sebep olduğu için ateşi yükseltiyor agzında uçuk vs var mı çocuğun
Evet dis etleri kabarmis bogazida kizariko ucuk virusu tip 1 ve tip 2 var muhtemelen tip 1 dir agiz cevresindeki ucuk
Bugun tartildim 1.5 kilo vermisim benay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyor
Baktircam canim artik kan sonucu 10 gun sonra cikacak o zaman baktirayimMagnezyum, kalsiyum değerlerine baktir kizimda kalca ve bacak kemigi agrisi cok yasadim. En son zamanlarimda el bileklerim odem yapti cok aciyodu
Esim balik burcu. Bebegim insallah ona çekmez :/ hiç duygusal değildir. Cokta kindarFarkindamisiniz cogumuzun yavrusu balık burclu olacak yani duygusal bebisler geliyor :)
Uzan demedi ama yatis pozisyonunda rahat ol dedi.Benim cok olmustu canim ama henuz cok erken bebek dogum pozisyonu aldigi zaman poposunu gogus kafesime dayamisti nerdeyse nefes alamiyordum 3 4 hafta surmustu agri girdigi zaman hep uzanıyordum tabi karnim cok buyuk oldugu icin otutunca bebek iyice sıkıştırıyordu ,doktorun uzan dediyse bi sure hareketli kalma istersen
İkili test icin diyorsan o kadar uzun surmuyor. Hastanenin sitesinden bakarsinBaktircam canim artik kan sonucu 10 gun sonra cikacak o zaman baktirayim
Geçer canım sıkma canını tehlikeli değil Allah beterinden korusun ateşini kontrol altında tutsunlar önemli olan oDis etleri kabarmis. Dudaklari kipkirmiziydi. Dr birkac gune netlesir dedi
Yukselenden almistir o ozelligi iyi dusunelim iyi olsun :)Esim balik burcu. Bebegim insallah ona çekmez :/ hiç duygusal değildir. Cokta kindar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?