2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suşu derken anlayamadim şuan ateş düşürüldü uyuyor kizim. 40 dereceyle geldik ikinci kez hastaneye
2 çeşidi var herpes simplex virüslerinin en çok bilinen canım her ikisi de enfeksiyona sebep olduğu için ateşi yükseltiyor agzında uçuk vs var mı çocuğun

Bende Cumartesi sabah gideceğim inşallah netleşir benim de alış veriş yapmak istiyorum çok sevindim bu arada canım sağlıkla gelsin kuzucuk
Insallah seninde kesinlesir :) ben alisverisi aralik veya ocaga birakmayi dusunuyorum cok gec kalmis olurmuyum

Insallah seninde kesinlesir :) ben alisverisi aralik veya ocaga birakmayi dusunuyorum cok gec kalmis olurmuyum
Geç kalmazsın canım bende büyük alışverişi o tarihlerde yaparım şimdi kıyafetkerin’i alırım ara ara bebek arabası otokoltugu gibi şeyleri son ay alıcam. Kıyafet görünce dayanamıyorum ayy amin canım inşallah netleşir ☺

Kiyafeti erkenden alip evde baka baka eskitmeyeyim dedim hem cikarsam kendimi kaybederim diye almiyorum :)

Maşallah hiç kilo almamak ne güzel
Ben niyeyse günden güne alıyorum anlam veremiyorum
ay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyor

ay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyor
Bugun tartildim 1.5 kilo vermisim ben

Uzan demedi ama yatis pozisyonunda rahat ol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…