- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bence balik olacak :)ben 12 mart dogumluyum balik im
esim 23 mart dogumlu koc
bakalim bebekimiz hangimizin tarafinda olacak :))) gonlum baliktan yana :))
10 gün icinde cikar dediler özelde yaptirdim Ankara'ya gonderiyorlarmis kanı. İnsallah o kadar surmez de hemen giderimİkili test icin diyorsan o kadar uzun surmuyor. Hastanenin sitesinden bakarsin
Uyarsın canım kararlı olmak önemli herseyde az az yemek mantıklı diyetisyenin listesi sağlıklı olur zatenKizlar cumartesi kontrolum var ve diyetisyenede randevu aldim ins uyabilirim
Uzan demedi ama yatis pozisyonunda rahat ol dedi.
Olabilir canım çünkü ay 4 hafta hesaplasak 9ay 9.4= 36 değil mi
Nasip olursa benimki koç burcuna denk geliyoFarkindamisiniz cogumuzun yavrusu balık burclu olacak yani duygusal bebisler geliyor :)
4 haftadan hesaplaninca 26 gun 1 ay oluyor o yuzden 4 gun hep ekleniyor ay sonundaki haftaya. Yoksa 40/4 10 aylik hamilelik olurdu :)
ay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyor
Canım, ben hem sağa hem sola yatıyorum hep ağrıyor iki taraf daKızlar benim sol kaburga kemigim cok siddetli agriyo aglatti resmen. Napcam ya doktor rahat yat dedi sola yatman gerekmiyor dedi bugun yatmiyorum artik ama napicam ben ya
İnsallah canim acidan agladim hayatimda ilk kez Allah beterinden korusun cumlemiziGeçmiş olsun canım yaa . Dinlen bol bol geçer. Ayni yere yatma. Acaba üşüttün mü cereyanda mi kaldın yada klima falan hemen geçer inşallah T thichquang
Cok agridi ama oyle boyle degil suan biraz hafifledi cok sukur. Sağ salim kucaklayalim da dayaniriz muhim degilCanım, ben hem sağa hem sola yatıyorum hep ağrıyor iki taraf daDoktor kaburga ağrısı normal dedi ama.
Kuzu ya çabucak iyileşsin inşallah. Acaba mevsim geçişi filan diye direnci mi düştü..Suşu derken anlayamadimşuan ateş düşürüldü uyuyor kizim. 40 dereceyle geldik ikinci kez hastaneye
Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah canımKızlar bakın ne aldım
Eylulde ben hastalanmasini bekliyodum zatende bu kadar agir olacagini tahmin etmiyodumKuzu ya çabucak iyileşsin inşallah. Acaba mevsim geçişi filan diye direnci mi düştü..
Canim merhaba benimde bu degerlerim yuksek cikti dotorun bu konuda ne dedi bi sikinti teskil ediyormuymusHayirli aksamlar kızlar şimdi sonuçlarıma baktım köyü renk yazılanlar sanırım iyi değil
Anti rubella igg 34 pozitif
Anti cmv İgg 37 pozitif
Hct 33.8
daha da var ama bunlar dikkatimi çekti iyi değil sanki
sanırım idrar tahlili de temiz degil
Kesinlikle balık burçları duygusal değil mız mızEsim balik burcu. Bebegim insallah ona çekmez :/ hiç duygusal değildir. Cokta kindar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?