2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
2 gundur mide bulantim iyiydi bulandikca yarim nar yiyordum mide bulantim hafifliyordu.Bazen yediklerime internetten bakarim ne yarari vardir diye bi okudum ki mide bulantisina cok iyi geliyormus ozellikle eksi nar.Test ettim onayladim denemenizi tavsiye ederim.

C, B1 ve B2 vitaminleri yanında zengin potasyum içeren ve yaklaşık bir su bardağı nar suyu günlük ihtiyacımız olan C vitamininin % 25'ini karşılar. İsmi Kuranı-ı Kerim'de geçtiği için, halk arasında 'Cennet Meyvesi' olarak da adlandırılan narı günlük tükettiğinizde yorgunluğu giderir ve vücuda zindelik kazandır.Narın içerdiği antioksidanlar gribe neden olan mikrop ve virüsleri zararsız hale getirir.Yemekten sonra bir tane nar yemek alınan gıdaların hazmını kolaylaştırır. Midede meydana gelen değişikliklerden dolayı oluşan kusma veya kusma hissine karşı ekşi nar iyi gelir.

ay az alayim 2. hamileligim ilkinde son aylardaki varos sorunum bunda iki haftadır cikti agrim var dr a dedim o hamilelige bagli bsy yapacak bsy yok dedi 67 ile hamile kaldim varis agrim beni mahvediyor

Varış bende de çok ayak bileklerim piri Reis haritası gibi genetik yatkınlık var
Sağlık gibisi yok

Kızlar benim sol kaburga kemigim cok siddetli agriyo aglatti resmen. Napcam ya doktor rahat yat dedi sola yatman gerekmiyor dedi bugun yatmiyorum artik ama napicam ben ya
Canım, ben hem sağa hem sola yatıyorum hep ağrıyor iki taraf da Doktor kaburga ağrısı normal dedi ama.

Canim merhaba benimde bu degerlerim yuksek cikti dotorun bu konuda ne dedi bi sikinti teskil ediyormuymus

Reactions: Eva
Esim balik burcu. Bebegim insallah ona çekmez :/ hiç duygusal değildir. Cokta kindar
Kesinlikle balık burçları duygusal değil mız mız Ben balıklardan hoşlanmıyorum fazla ama evladım balık olucak kısmet işte kuzenimde boğaları sevmez kızı boğa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…