Canim geçmis olsun nasıl oldu kızın iyi mi şimdi . ben bu havalar gelince kefir içirmeye başlıyorum oğluma .oda iyi geliyor. Aklında olsunEylulde ben hastalanmasini bekliyodum zatende bu kadar agir olacagini tahmin etmiyodum
Günaydınn maşallah aynı benimkide böle :) yayılmıyo öne doğru büyüyo bebişlerKızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Günaydın kızlar dün doktora gittik . miniğimiz çok güzeldi. Doktor inceledi yine heryerini. Herşey yolunda dedi. Tabi cinsiyetinide soyledi. Fakat secdede gibiydi popo kısmından görebildi. Kıza benziyor birşey yok dedi . çıkıntı filan yoktu. Erkegi saptamak kolay oluyor dedi . biraz daha gecsin kesinlestiririz dedi. Bakalım Allah sağlıklısını versinde gerisi muhim değil . oğlum kalp atışlarını duyunca çok hoşuna gitti. Doktor tekrar tekrar dinletti . onun hosuna gitmesi bizide sevindirdi. 3 hafta sonraya kontrol verdi. O zamana 17. Haftaya gelmis oluyorum .cinsiyet kesinleşir diye tahmin ediyorum .bizden haberler şimdilik bu kadar.
Geçmesi mi hala canımKızlar yeşil ekşi elma bulantıyı biraz rahatlatıyor kısa süreli de olsa.Bu aralar onla bastırmaya calısıyorum
Yok canım ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor.Maşş canım ne güzel olmaması.Bu saatten snra da olmaz.Keyfini çıkar hamileliğin.Bebişinin kıyafetleri de çok tatlı.Güle güle giysin minnoşGeçmesi mi hala canıminşallah geçer hemen bende dün yeşil elma aldım canım çekti bulantım olmadı benim pek inşallah daha da olmaz
Seninde geçer inşallah artık canım rahat rahat hamileliğini yaşarsınYok canım ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor.Maşş canım ne güzel olmaması.Bu saatten snra da olmaz.Keyfini çıkar hamileliğin.Bebişinin kıyafetleri de çok tatlı.Güle güle giysin minnoş
Ya demi sağlıcakla doğsunlar fotolarını paylaşırız burdaSeninde geçer inşallah artık canım rahat rahat hamileliğini yaşarsınteşekkür ederiz teyzesi inşallah doğsun birde giydirip atarım foto
Hayırlı cumalar canımHayirli cumalar
Hayır canım bu testlerde sıkıntı çıkmadı, böyle olması gerekiyormuş.Canim merhaba benimde bu degerlerim yuksek cikti dotorun bu konuda ne dedi bi sikinti teskil ediyormuymus
Bende dün tartıldım normalde 61 kiloydum 59.8 ciktim :)Gunaydin kızlar, tatil bitti aksam donduk eve. Sabah ilk iş tartıldım
+2,2 kilodayim toplam. Belki daha az cikar diyordum ama bulanti da olmayinca iyi yemisim
Cok kötüyüm elim ayagim titriyor resmen nolur bunu yasayan doktora soran varsa bilgi versin lutfen anti cmv ıgg sonucum pozitif çıkmış internette cok kotu seyler yaziyor sizin kac cikti
Anladim canim cok tsk ederimHayır canım bu testlerde sıkıntı çıkmadı, böyle olması gerekiyormuş.
Gunaydin :) Bizide haberdar etmeyi unutma.Hepinize Günaydın kızlarrrrPazartesi olan randevumu bugüne çektim dayanamıcam görmem lazım miniğiii
sol kasığıma dün sık aralarla sancı girdi. Normal diyorlar ama insan korkuyorrrrr. Atamadım şu korkuyuuu halaaa...
Ben 63le hamile kaldim, 65,2 ciktim bu sabahBende dün tartıldım normalde 61 kiloydum 59.8 ciktim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?