2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eylulde ben hastalanmasini bekliyodum zatende bu kadar agir olacagini tahmin etmiyodum
Canim geçmis olsun nasıl oldu kızın iyi mi şimdi . ben bu havalar gelince kefir içirmeye başlıyorum oğluma .oda iyi geliyor. Aklında olsun

Günaydın kızlar dün doktora gittik . miniğimiz çok güzeldi. Doktor inceledi yine heryerini. Herşey yolunda dedi. Tabi cinsiyetinide soyledi. Fakat secdede gibiydi popo kısmından görebildi. Kıza benziyor birşey yok dedi . çıkıntı filan yoktu. Erkegi saptamak kolay oluyor dedi . biraz daha gecsin kesinlestiririz dedi. Bakalım Allah sağlıklısını versinde gerisi muhim değil . oğlum kalp atışlarını duyunca çok hoşuna gitti. Doktor tekrar tekrar dinletti . onun hosuna gitmesi bizide sevindirdi. 3 hafta sonraya kontrol verdi. O zamana 17. Haftaya gelmis oluyorum .cinsiyet kesinleşir diye tahmin ediyorum .bizden haberler şimdilik bu kadar.

Masallah canım

Kızlar yeşil ekşi elma bulantıyı biraz rahatlatıyor kısa süreli de olsa.Bu aralar onla bastırmaya calısıyorum
Geçmesi mi hala canım inşallah geçer hemen bende dün yeşil elma aldım canım çekti bulantım olmadı benim pek inşallah daha da olmaz

Geçmesi mi hala canım inşallah geçer hemen bende dün yeşil elma aldım canım çekti bulantım olmadı benim pek inşallah daha da olmaz
Yok canım ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor.Maşş canım ne güzel olmaması.Bu saatten snra da olmaz.Keyfini çıkar hamileliğin.Bebişinin kıyafetleri de çok tatlı.Güle güle giysin minnoş

Yok canım ilaç kullanmama rağmen hala devam ediyor.Maşş canım ne güzel olmaması.Bu saatten snra da olmaz.Keyfini çıkar hamileliğin.Bebişinin kıyafetleri de çok tatlı.Güle güle giysin minnoş
Seninde geçer inşallah artık canım rahat rahat hamileliğini yaşarsın teşekkür ederiz teyzesi inşallah doğsun birde giydirip atarım foto

Gunaydin kızlar, tatil bitti aksam donduk eve. Sabah ilk iş tartıldım
+2,2 kilodayim toplam. Belki daha az cikar diyordum ama bulanti da olmayinca iyi yemisim

Reactions: Eva
Hepinize Günaydın kızlarrrr Pazartesi olan randevumu bugüne çektim dayanamıcam görmem lazım miniğiii
sol kasığıma dün sık aralarla sancı girdi. Normal diyorlar ama insan korkuyorrrrr. Atamadım şu korkuyuuu halaaa...

Gunaydin :) Bizide haberdar etmeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…