Igg yazanlar o hastaligi mikrobu daha once gecirdiginiz anlamina gelir, dikkat ederseniz aynisinin bir de igm yazani var o da o hastaligi suan gecirip gecirmediginiz anlaminda.Canim merhaba benimde bu degerlerim yuksek cikti dotorun bu konuda ne dedi bi sikinti teskil ediyormuymus
Merhaba canım. Benim doktorumda folik asit bitti dye omega 3 ve demir ilacı yazıyorum dedi. Bende benim kan değerlerim oldukça yüksek gerek varmı dedim hemen tahlil istedi. Yaklaşık 15 gün önceki kan sonuçlarımla arasında çok fark çıktı gerçekten. Bu minikler vampir gibiMerhaba günaydın herkese
Doktorum 12.haftada elindeki ilaçları bitir artık başka ilaç yazacağım dedi ben zaten decavit kullanıyordum yine devavit ve maltofer fol isimli bir ilaç vermiş iki ilacın içinde de farklı miktarlarda folik asit ve Demir var ayrıca üç günde bir kalsiyum balık yağı içeren kapsül kullanıyorum sizce bu kadar ilaca gerek var mı decavit içinde çok fazla vitamin ,mineral var bunların gerçekten bir faydası oluyor mu sizce ben şimdi doktorla konuşsam bana kızacak ama herkese aynı ilaçları yazıp geçiyorlar sanki kan sonuçlarına bile bakmadan beslenme düzenini sormadan benim şuan Demir değerlerim iyi gözüküyor gerektiğinde başlasam daha mantıklı değil mi ? Ben daha he şeyin doğal olmasından yanayım her şeyi çok mu sorguluyorum .Sizin doktorlarınız nasıl ilaç yanlısı olmayan doktoru olan var mı ?
Benim dr umda hem kan ilaci hem folik asit yazdi esim bilmiyor ama 1 haftadir ben ilaclarimi kullanmiyorum cunku degerlerimin hepsi cok iyi cikti bebiste iyi sukur ki ilaclar bulanti yapiyor.Ben cok ilaca karsiyim zaten.Merhaba günaydın herkese
Doktorum 12.haftada elindeki ilaçları bitir artık başka ilaç yazacağım dedi ben zaten decavit kullanıyordum yine devavit ve maltofer fol isimli bir ilaç vermiş iki ilacın içinde de farklı miktarlarda folik asit ve Demir var ayrıca üç günde bir kalsiyum balık yağı içeren kapsül kullanıyorum sizce bu kadar ilaca gerek var mı decavit içinde çok fazla vitamin ,mineral var bunların gerçekten bir faydası oluyor mu sizce ben şimdi doktorla konuşsam bana kızacak ama herkese aynı ilaçları yazıp geçiyorlar sanki kan sonuçlarına bile bakmadan beslenme düzenini sormadan benim şuan Demir değerlerim iyi gözüküyor gerektiğinde başlasam daha mantıklı değil mi ? Ben daha he şeyin doğal olmasından yanayım her şeyi çok mu sorguluyorum .Sizin doktorlarınız nasıl ilaç yanlısı olmayan doktoru olan var mı ?
kuzum haklısın ilaç kullanmak iyi değil,eskiden ilaç mı varmış diyoruz ya -evet yokmuş- ama herşey doğalmış.. Kullandığım uygulamalarda kan hacmimizin 2 katına çıktığı yazıyordu yani demir ihtiyacımız da artıyor. Biz hissetmiyoruz belki ama doğumdan sonra hamileyken vitamin kullanmadığı için pişman olan en yakın örneğim annem.. Saç dökülmesi diş ve diş etlerinde problem vs .. Ama ben her gün vitamindeki değerler kadar yiyeceklerimi ayarlarım dersen kullanma ilaçları. Her doktor vitamin veriyor hatta ikişer üçer verenler var.. Doktorlarımıza ön yargılı yaklaşıyoruz sanırımMerhaba günaydın herkese
Bende de çok bulanti yapıyor bende almiyorum bazı günler, sonrada suçlu hissediyorum kendimi.Benim dr umda hem kan ilaci hem folik asit yazdi esim bilmiyor ama 1 haftadir ben ilaclarimi kullanmiyorum cunku degerlerimin hepsi cok iyi cikti bebiste iyi sukur ki ilaclar bulanti yapiyor.Ben cok ilaca karsiyim zaten.
gittinmi canım?Birazdan ikili test sonucu için hastaneye gidiyorum dua bekliyorum sizden arkadaşlar
bulantı gibi şikayetler varsa tabiki kullanmamayı tercih edebilirsiniz. Benim ara ara demir eksikliğim zaten oluyordu. Mide bulantısı gibi yan etkileri engellemek için de gece yatmadan alıyorum ilacı. Eğer kullanmayı düşünürsen öyle de deneyebilirsin.Benim dr umda hem kan ilaci hem folik asit yazdi esim bilmiyor ama 1 haftadir ben ilaclarimi kullanmiyorum cunku degerlerimin hepsi cok iyi cikti bebiste iyi sukur ki ilaclar bulanti yapiyor.Ben cok ilaca karsiyim zaten.
Bende boğayimKesinlikle balık burçları duygusal değil mız mızBen balıklardan hoşlanmıyorum fazla ama evladım balık olucak kısmet işte kuzenimde boğaları sevmez kızı boğa oldu
Kefir bende iciriyorum canim bir yildirCanim geçmis olsun nasıl oldu kızın iyi mi şimdi . ben bu havalar gelince kefir içirmeye başlıyorum oğluma .oda iyi geliyor. Aklında olsun
Benim dr umda hem kan ilaci hem folik asit yazdi esim bilmiyor ama 1 haftadir ben ilaclarimi kullanmiyorum cunku degerlerimin hepsi cok iyi cikti bebiste iyi sukur ki ilaclar bulanti yapiyor.Ben cok ilaca karsiyim zaten.
Merhaba günaydın herkese
Aslında Demirin önemli olduğunu biliyorum ama iki ilaçta da olmaması ve şimdilik değerlerimin iyi olması beni düşündürmüştü ama sende olduğu gibi benimki de düşebilir bir anda bu dönemlerde kan hacminde artış oluyormuş kan hücreleri arttığı için vücut demire ihtiyaç duyuyormuşMerhaba canım. Benim doktorumda folik asit bitti dye omega 3 ve demir ilacı yazıyorum dedi. Bende benim kan değerlerim oldukça yüksek gerek varmı dedim hemen tahlil istedi. Yaklaşık 15 gün önceki kan sonuçlarımla arasında çok fark çıktı gerçekten. Bu minikler vampir gibi. Demirim düşmüş kanım düşmüş. Yarın gidicem bakalım ne diyecek. Birde omga 3 ü hemen alma 4. Ayında başlarız ona demişti. Yarın herşey netleşicek benimde. Bende doğallıktan yanayım ama demir için doğal bir yöntem yok diye biliyorum. Omg için tabikide var. Oradada karar sana kalıyor tabi.
Yukarıda başka bir arkadaş yazmış 15 gün içinde değerleri çok değişmiş siz de yine kontrol altında tutun gerekli olabilir kullanmanız Demir ilacı folik asitte ben akşam yatmadan kullanıyordum o saatlerde de kullanılabilir yazıyordu prospektüsünde o zaman bulantı yapmıyor bir de akşam saatlerinde deneyebilirsiniz belkiBenim dr umda hem kan ilaci hem folik asit yazdi esim bilmiyor ama 1 haftadir ben ilaclarimi kullanmiyorum cunku degerlerimin hepsi cok iyi cikti bebiste iyi sukur ki ilaclar bulanti yapiyor.Ben cok ilaca karsiyim zaten.
Evet haklısın biraz önyargılı biraz şüpheci yaklaşıyorum . Beslenmeyle de ayarlamak biraz zor olacak en iyisi doktoru dinleyeyim .kuzum haklısın ilaç kullanmak iyi değil,eskiden ilaç mı varmış diyoruz ya -evet yokmuş- ama herşey doğalmış.. Kullandığım uygulamalarda kan hacmimizin 2 katına çıktığı yazıyordu yani demir ihtiyacımız da artıyor. Biz hissetmiyoruz belki ama doğumdan sonra hamileyken vitamin kullanmadığı için pişman olan en yakın örneğim annem.. Saç dökülmesi diş ve diş etlerinde problem vs .. Ama ben her gün vitamindeki değerler kadar yiyeceklerimi ayarlarım dersen kullanma ilaçları. Her doktor vitamin veriyor hatta ikişer üçer verenler var.. Doktorlarımıza ön yargılı yaklaşıyoruz sanırım
Evet canım bende senin gibi düşünüyordum ama tam tersi oldu. İstersen sende bir tahlil iste. Doktorda sanırım mide bulantısı artmasın diye 4. Ayda başla haplara dedi. Tam anlayamamıştım bende. Yarın netleşicek herşey bakalım. Bana yazdığı ilaçlara hiç bakmadım birisi demir hapı diğerindede neler var hiç bilmiyorum.Aslında Demirin önemli olduğunu biliyorum ama iki ilaçta da olmaması ve şimdilik değerlerimin iyi olması beni düşündürmüştü ama sende olduğu gibi benimki de düşebilir bir anda bu dönemlerde kan hacminde artış oluyormuş kan hücreleri arttığı için vücut demire ihtiyaç duyuyormuş
1 kilo mu çok fazlaymış beslenmeyle karşılayabileceğim bir miktar değil demekki teşekkür ederim cevabın içinmerhaba kızlar, kağan kocatepenin kitabında, bir gebenin günlük demir ihtiyacını karşılayabilmesi için 1 kilo et yemesi gerekir yazıyor. dolayısıyla özellikle demir için takviye şart diyor o da...
Ben akşamları yatmadan içtim mide bulantım olmadı prospektüsünde de içilebilir yazıyordu akşam saatlerindeBen ilk iki gebeliğimde bulantı daha çok olmasına rağmen bu gebeliğimde daha çok vitamin demir vb. İlaçlar içiyordum ama bunda bir gün içtim i bulantı dan duramıyorum ki bulantı ilacı içtiğim halde ama decavit ve d3 e başlıycam demirede ayrıca benim zaten oldu bitti düşüktür demir bu arada kızlar aklınızda bulunsun d 3 eksikliği aşırı depresyona neden oluyormuş özellikle doğum sonrası ihmal etmeyin derim keşke herşey doğal olsada bu ilaçlarla işimiz olmasa bu arada decavit nasıl ve ne zam içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?