Dün sağlık ocagindan hemşire aradı, Kan ilaci kullanıyor musunuz diye, Gerci suan erken dedi. Bende kullanmıyorum degerlerim normal dedim.Hemşire de değerler Biden dusebiliyor dedi gebelikte.Merhaba canım. Benim doktorumda folik asit bitti dye omega 3 ve demir ilacı yazıyorum dedi. Bende benim kan değerlerim oldukça yüksek gerek varmı dedim hemen tahlil istedi. Yaklaşık 15 gün önceki kan sonuçlarımla arasında çok fark çıktı gerçekten. Bu minikler vampir gibi. Demirim düşmüş kanım düşmüş. Yarın gidicem bakalım ne diyecek. Birde omga 3 ü hemen alma 4. Ayında başlarız ona demişti. Yarın herşey netleşicek benimde. Bende doğallıktan yanayım ama demir için doğal bir yöntem yok diye biliyorum. Omg için tabikide var. Oradada karar sana kalıyor tabi.
Decavitte d 3 yok sanırımBen akşamları yatmadan içtim mide bulantım olmadı prospektüsünde de içilebilir yazıyordu akşam saatlerinde
Duzenli baktiriyorum o yuzden biraz rahatim :)Yukarıda başka bir arkadaş yazmış 15 gün içinde değerleri çok değişmiş siz de yine kontrol altında tutun gerekli olabilir kullanmanız Demir ilacı folik asitte ben akşam yatmadan kullanıyordum o saatlerde de kullanılabilir yazıyordu prospektüsünde o zaman bulantı yapmıyor bir de akşam saatlerinde deneyebilirsiniz belki
Denedim oylede folik asidi 3 ay oyle kullandim o bile zorladi canım.bulantı gibi şikayetler varsa tabiki kullanmamayı tercih edebilirsiniz. Benim ara ara demir eksikliğim zaten oluyordu. Mide bulantısı gibi yan etkileri engellemek için de gece yatmadan alıyorum ilacı. Eğer kullanmayı düşünürsen öyle de deneyebilirsin.
Bitmis enfeksiyon gozun aydin :)Kızlar tahlil sonucuma baktım idrar kültürü sonuç üreme olmadı yazıyor .
Enfeksiyon bitmiş mi yani bilginiz var mı?
Cok sukur ya inşallah☺Bitmis enfeksiyon gozun aydin :)
Ben dun uxundan aldirdim guya ama kuafore pek ole ucundan alamadi:) pismanimmmKızlaaaar saçlarımı kestirmeye karar verdim ama çok kısaltsam mı uçlarından mı aldırsam ona karar veremedim.Şuan sırtımda sütyen hizasından 3 4 cm aşağıda boyu
Ben de pişman olmaktan korkuyorum bir de 6 7 ay falan oldu ombre yaptırmıştım. Çok kestirirsem o da gidicek gibi kötü durur mu bilemedimBen dun uxundan aldirdim guya ama kuafore pek ole ucundan alamadi:) pismanimmm
Bitmis bitmisKızlar tahlil sonucuma baktım idrar kültürü sonuç üreme olmadı yazıyor .
Enfeksiyon bitmiş mi yani bilginiz var mı?
Welada,lierac,mustela ,palmers kakao yağı duyduklarımKızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Genelde 3 4. Aydan itibaren kullanmaya başlanıyormuş sanırım .Ne yazıkki annemde de ablamda da oldu genetik benden yana değil en azından önlemini alırsam çok kilo almadan bitirebilirsem su tüketimime dikkat edersem belki bir ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum .
Kullanıyorsanız hangi markanın ürünü ,daha önce hamilelik geçirenler kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı ?
Bende muslera aldim lierac jel gibi bana ise yarar gibi gelmedi baslicam artikKızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Genelde 3 4. Aydan itibaren kullanmaya başlanıyormuş sanırım .Ne yazıkki annemde de ablamda da oldu genetik benden yana değil en azından önlemini alırsam çok kilo almadan bitirebilirsem su tüketimime dikkat edersem belki bir ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum .
Kullanıyorsanız hangi markanın ürünü ,daha önce hamilelik geçirenler kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı ?
ben hindistan cevizi yapı aldım canım onu kullanıyorum ama her gün değil duştan sonra sürüyorum sadeceKızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Canim benim seni cok iyi anliyorum ne diycemi bilemedimKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Canm ne denir bilmiyorumki...rabbim sağlık versin hayırlısı olsun senin ve bebeğin için inşallah..Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?