2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dün sağlık ocagindan hemşire aradı, Kan ilaci kullanıyor musunuz diye, Gerci suan erken dedi. Bende kullanmıyorum degerlerim normal dedim.Hemşire de değerler Biden dusebiliyor dedi gebelikte.
Benim doktorum kan ilaci için erken dedi.
Multivitamin başlattı ama çok bulanti yapıyor.

Duzenli baktiriyorum o yuzden biraz rahatim :)

Denedim oylede folik asidi 3 ay oyle kullandim o bile zorladi canım.

Kızlaaaar saçlarımı kestirmeye karar verdim ama çok kısaltsam mı uçlarından mı aldırsam ona karar veremedim. Şuan sırtımda sütyen hizasından 3 4 cm aşağıda boyu

Kızlaaaar saçlarımı kestirmeye karar verdim ama çok kısaltsam mı uçlarından mı aldırsam ona karar veremedim. Şuan sırtımda sütyen hizasından 3 4 cm aşağıda boyu
Ben dun uxundan aldirdim guya ama kuafore pek ole ucundan alamadi:) pismanimmm

Ben dun uxundan aldirdim guya ama kuafore pek ole ucundan alamadi:) pismanimmm
Ben de pişman olmaktan korkuyorum bir de 6 7 ay falan oldu ombre yaptırmıştım. Çok kestirirsem o da gidicek gibi kötü durur mu bilemedim

Kızlar tahlil sonucuma baktım idrar kültürü sonuç üreme olmadı yazıyor .
Enfeksiyon bitmiş mi yani bilginiz var mı?
Bitmis bitmis masallah. Lokosit degerin ne durumda peki ? Bir de aklinda olsun, bi kere bole bi sey yasadigin icin temkinli olmakta fayda goruyorum, en gec 4 haftada bi tekrarlat, tit ve idrar kulturunu canim, ki tekrarlamasin ins. Gecmis olsun.

Reactions: Eva
Kızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Genelde 3 4. Aydan itibaren kullanmaya başlanıyormuş sanırım .Ne yazıkki annemde de ablamda da oldu genetik benden yana değil en azından önlemini alırsam çok kilo almadan bitirebilirsem su tüketimime dikkat edersem belki bir ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum .
Kullanıyorsanız hangi markanın ürünü ,daha önce hamilelik geçirenler kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı ?

Welada,lierac,mustela ,palmers kakao yağı duyduklarım

Bende muslera aldim lierac jel gibi bana ise yarar gibi gelmedi baslicam artik

ben hindistan cevizi yapı aldım canım onu kullanıyorum ama her gün değil duştan sonra sürüyorum sadece

Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere

ah cnm ne denirki boyle durumlarda. Nekadar farkli olumsuzluk varmis gebeliklerde bende burdan ogreniyorum. Insallah bir yanlislik vardir kendi doktorn oyle olmadigini soyler insallah

Arkadaşlar merhaba..bugün 11+1 im..en son 7.haftada gitmiştim kontrole asıl randevu günüm pazartesi ama dayanamayacaım galiba yarın gitsem ense kalınlığı vs ölçülür mü boşunada gitmek istemiyorum

Canim benim seni cok iyi anliyorum ne diycemi bilemedim Allah hayirlisi neyse onu versin yiucegi ekmegi varsa ne sekilde olursa olsun dunyaya geliyor zaten tevekkul et Allah yardimcin olsun
Amniyosentez yaptirmani öneririm

Canm ne denir bilmiyorumki...rabbim sağlık versin hayırlısı olsun senin ve bebeğin için inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…