- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Kızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Genelde 3 4. Aydan itibaren kullanmaya başlanıyormuş sanırım .Ne yazıkki annemde de ablamda da oldu genetik benden yana değil en azından önlemini alırsam çok kilo almadan bitirebilirsem su tüketimime dikkat edersem belki bir ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum .
Kullanıyorsanız hangi markanın ürünü ,daha önce hamilelik geçirenler kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı ?
Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Hindistan yağına başladım daha önce kakao yağı kullanmistimKızlar çatlak kremi ,yağı kullanmaya başladınız mı ?
Genelde 3 4. Aydan itibaren kullanmaya başlanıyormuş sanırım .Ne yazıkki annemde de ablamda da oldu genetik benden yana değil en azından önlemini alırsam çok kilo almadan bitirebilirsem su tüketimime dikkat edersem belki bir ihtimal beni bulmaz diye düşünüyorum .
Kullanıyorsanız hangi markanın ürünü ,daha önce hamilelik geçirenler kullanıp memnun kaldığınız ürünler var mı ?
Evet onu ayrı verdi benim drDecavitte d 3 yok sanırım
Ben de limon yiyorum hem de nasıl. Ama cinsiyeti erkekBen hergün 1 limon yiyorum, kız mı olacak acaba. Bugün doktor göremedi, haftaya kontrole gidicem tekrar bakacak.
Benimde buna yakın canım. En başta zaten biraz göbeğim vardı. Çok tatlı olmuş amaKızlar karnım çok mu büyümüş sizce sanki 14+6 hafta için?
Allahım şifa versin inşallah düzelir canım benimKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Cok uzuldum canım yaKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Cok erken olur birazcik sabret derimArkadaşlar merhaba..bugün 11+1 im..en son 7.haftada gitmiştim kontrole asıl randevu günüm pazartesi ama dayanamayacaım galiba yarın gitsem ense kalınlığı vs ölçülür mü boşunada gitmek istemiyorum
Cok erken soylemis.degisme ihtimali var.kızlar 10+1 bugün, dün kontrolde doktor erkeğe benziyo ama daha çok küçük bir sonraki kontrolde kız da diyebilirim dedi:) değişir mi acaba bilen var mı
Rabbim hayriyla aydinlatsin seni feraha erdirsin inşallah. Detayli usg yada amniyosentez yaptırsan.. aldir yada aldırma demeye hakkimiz yokKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Acını paylaşıorum canım Allah sana guc versin inş Allah tez vakitte tekrar yuzunu guldururKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Weleda +1, ben de su an onu kullaniyorum baya guzel nemlendiriyor. Kizimda burts bees mama bee kullandim onda da hic catlamadim cok sukur.Welada,lierac,mustela ,palmers kakao yağı duyduklarım
Allahtan umit kesilmez, 2016 temmuz annelerinde de bi bebisimizin cigerlerinde sorun vardi, doguma kadar da devam etti. Hatta arastirma hastanesinde dogum yapti acil operasyon gerekirse diye. Nitekim dogumda hic sorun yasamadiklari gibi ameliyati da 1 yasindan sonra oldu. Simdi turp gibi bi cocuk, annesiyle hala gorusuyoruz. Eger bebek saglikli ve mucadele ediyorsa sen de ümidini kaybetme, umarim sağlıkla alırsın kucagina.Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Çok sağol canım tabi bana şuan bir umut oldu bu anlattığın.. Ama doktor o kadar ümitsiz konuştu ki bir dahaki randevuma kadar bile yaşar mınyaşamaz mı.. Olur da yaşarsa dedi ayın 17sine kadar.. Ki çok da güvendiğim bi doktor ama Allah büyük vardır mevlamın bi bildiğiAllahtan umit kesilmez, 2016 temmuz annelerinde de bi bebisimizin cigerlerinde sorun vardi, doguma kadar da devam etti. Hatta arastirma hastanesinde dogum yapti acil operasyon gerekirse diye. Nitekim dogumda hic sorun yasamadiklari gibi ameliyati da 1 yasindan sonra oldu. Simdi turp gibi bi cocuk, annesiyle hala gorusuyoruz. Eger bebek saglikli ve mucadele ediyorsa sen de ümidini kaybetme, umarim sağlıkla alırsın kucagina.
Doktor en kotu senaryoya hazirlamak durumunda seni, gordugunu soyluyor haliyle. Umidini kaybetme canim, gebelik bu, 1 gun kala bile sorun yasanmayacaginin garantisi yok. Kendini yipratmadan sonraki kontrolünü bekle, o arkadasimizin da kitle vardi diye hatirliyorum akcigerde ve kuculmedi doguma kadar. Neler neler söylemişlerdi ona da. Nitekim simdi cok saglikli bi cimcime. Senin durumunda da bebegin gelisimi normal, demekki olan biten herseye ragmen savas veriyor kuzu, bu bence iyiye isaret. Hakkinizda hayirlisiÇok sağol canım tabi bana şuan bir umut oldu bu anlattığın.. Ama doktor o kadar ümitsiz konuştu ki bir dahaki randevuma kadar bile yaşar mınyaşamaz mı.. Olur da yaşarsa dedi ayın 17sine kadar.. Ki çok da güvendiğim bi doktor ama Allah büyük vardır mevlamın bi bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?