2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Suyla pekte etkilemiyor canim moral bozmak gibi olmasinda ben 2 3 litreden fazla su icerim normalde ,kremide aklima geldikce kullanmistim 2 gunde 3gunde bir 7aydan sonra birden basladim catlamayadoguma kadar iyiydi ama dogumdan ciktigimda cok uzulmustum sttrsle artmis demislerdi krem olarakta mustelayi kullanmistim bu kez napicam bakalim

Ahh canim insallah sonraki randevuna kadr duzelir biraz da olsa durumunuz ,cok zor bi durum Allah sabir versin

Hindistan yağına başladım daha önce kakao yağı kullanmistim

Allahım şifa versin inşallah düzelir canım benim

Cok uzuldum canım ya vardır her seydr bir hayr Allahtan umut kesilmez

kızlar 10+1 bugün, dün kontrolde doktor erkeğe benziyo ama daha çok küçük bir sonraki kontrolde kız da diyebilirim dedi:) değişir mi acaba bilen var mı

PAPP-A ( MATERNAL TARAMA : 1280,5
hCG ( TOTAL ) ( MATERNAL TARAMA : 59,1
ikili test sonuçlarım kızlar. Anlayan var mıdır acaba??

Rabbim hayriyla aydinlatsin seni feraha erdirsin inşallah. Detayli usg yada amniyosentez yaptırsan.. aldir yada aldırma demeye hakkimiz yok

Acını paylaşıorum canım Allah sana guc versin inş Allah tez vakitte tekrar yuzunu guldurur

Allahtan umit kesilmez, 2016 temmuz annelerinde de bi bebisimizin cigerlerinde sorun vardi, doguma kadar da devam etti. Hatta arastirma hastanesinde dogum yapti acil operasyon gerekirse diye. Nitekim dogumda hic sorun yasamadiklari gibi ameliyati da 1 yasindan sonra oldu. Simdi turp gibi bi cocuk, annesiyle hala gorusuyoruz. Eger bebek saglikli ve mucadele ediyorsa sen de ümidini kaybetme, umarim sağlıkla alırsın kucagina.

Çok sağol canım tabi bana şuan bir umut oldu bu anlattığın.. Ama doktor o kadar ümitsiz konuştu ki bir dahaki randevuma kadar bile yaşar mınyaşamaz mı.. Olur da yaşarsa dedi ayın 17sine kadar.. Ki çok da güvendiğim bi doktor ama Allah büyük vardır mevlamın bi bildiği

Doktor en kotu senaryoya hazirlamak durumunda seni, gordugunu soyluyor haliyle. Umidini kaybetme canim, gebelik bu, 1 gun kala bile sorun yasanmayacaginin garantisi yok. Kendini yipratmadan sonraki kontrolünü bekle, o arkadasimizin da kitle vardi diye hatirliyorum akcigerde ve kuculmedi doguma kadar. Neler neler söylemişlerdi ona da. Nitekim simdi cok saglikli bi cimcime. Senin durumunda da bebegin gelisimi normal, demekki olan biten herseye ragmen savas veriyor kuzu, bu bence iyiye isaret. Hakkinizda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…