Aynen şuanda savaşıyormuş yavrum.. Ama ben bile gördüm gözlerimle etrafımdaki ödemi baya çoktu. Aynen herşeyi normal sadece ödem ve ciğerlerindeki su var.. Hiç bilmiyorum. Giderken de o kadar pozitif girmiştim ki tam bir hayal kırıklığı oldu benim için ama allah Büyük neler var dediğin gibi. İnşallah allah yardım eder benim bebeğimde sağlıkla tutunabilir hayataDoktor en kotu senaryoya hazirlamak durumunda seni, gordugunu soyluyor haliyle. Umidini kaybetme canim, gebelik bu, 1 gun kala bile sorun yasanmayacaginin garantisi yok. Kendini yipratmadan sonraki kontrolünü bekle, o arkadasimizin da kitle vardi diye hatirliyorum akcigerde ve kuculmedi doguma kadar. Neler neler söylemişlerdi ona da. Nitekim simdi cok saglikli bi cimcime. Senin durumunda da bebegin gelisimi normal, demekki olan biten herseye ragmen savas veriyor kuzu, bu bence iyiye isaret. Hakkinizda hayirlisi
Benimde buna yakın canım. En başta zaten biraz göbeğim vardı. Çok tatlı olmuş ama
rabbim guc versin insallah savasi kazanir icerde annesine simsiki tutunur.. allah sanada guc ve sabir versin zor bir surecten geciyorsun... hakkinda en hayirlisi neyse o olsun...Aynen şuanda savaşıyormuş yavrum.. Ama ben bile gördüm gözlerimle etrafımdaki ödemi baya çoktu. Aynen herşeyi normal sadece ödem ve ciğerlerindeki su var.. Hiç bilmiyorum. Giderken de o kadar pozitif girmiştim ki tam bir hayal kırıklığı oldu benim için ama allah Büyük neler var dediğin gibi. İnşallah allah yardım eder benim bebeğimde sağlıkla tutunabilir hayata
Canım sağlıkla tutunsun sana yavrun. Bir daha ki gittiğinde inşallah gupguzel haberler alırsın. Allah sizi birbirinize bağışlasınAynen şuanda savaşıyormuş yavrum.. Ama ben bile gördüm gözlerimle etrafımdaki ödemi baya çoktu. Aynen herşeyi normal sadece ödem ve ciğerlerindeki su var.. Hiç bilmiyorum. Giderken de o kadar pozitif girmiştim ki tam bir hayal kırıklığı oldu benim için ama allah Büyük neler var dediğin gibi. İnşallah allah yardım eder benim bebeğimde sağlıkla tutunabilir hayata
Evet çok şükür temiz çıktı darısı hepinizin başına İnşaallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur :)gittinmi canım?
Allah yardımcın olsun inşaallah tutunur evladın sana sımsıkı geçer bu sıkıntınzKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Evet ben bu Zamana kadar ekşi yiyen kimi duyduysam oğlu oldu bende tatlı yiyorum sürekliBen de limon yiyorum hem de nasıl. Ama cinsiyeti erkek
Allah razı olsun canım hepiniz sağ olunrabbim guc versin insallah savasi kazanir icerde annesine simsiki tutunur.. allah sanada guc ve sabir versin zor bir surecten geciyorsun... hakkinda en hayirlisi neyse o olsun...
bebegine sifa olsun diye bir ayetel kursi okudum
Benim ilk bebegiminde tum vucudu su topmalisti ve turner sendromu ciktiKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Canım çok üzgünüm ama ALLAH tan ümit kesilmez. Bizede bol bol dua etmek düşüyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versinKızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Gördüler canım bahsetmiştim burda da, ense kalınlığı ilk önce 4,6mm sonra da 6mm çıkmıştı.. Şimdi de tüm vücut ödemle kaplıCanım çok üzgünüm ama ALLAH tan ümit kesilmez. Bizede bol bol dua etmek düşüyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versinbundan önce en son kaç haftalıkken gitmiştin kontrole. Ozaman hiçmi sorun göremediker ki İnsan ne diyeceğinide bilemiyor böyle durumlarda.
Evet canın söylemiştin, doktor da dedi turner sendromu olabilir diye. O sadece kız bebeklerde görülürmüş ama cinsiyetini göremesi fazla hareket etmediği için. İki büklümdü yavrumBenim ilk bebegiminde tum vucudu su topmalisti ve turner sendromu cikti
Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Allah razı olsun canım. Fark etmiyor hepsinde bariz belli oluyor canım. Zaten ayrıntılıda da normal usg var renkli değil ama vücudun etrafında ödem olduğunu doktor olmayan da anlayabilirAllah şifa versin inşallah bebeğinize. Allahtan ümit kesilmez.Dualarımız sizinle ve bebişle ❣ Bu ödem normal usgde mi belli oldu, yoksa ayrıntılıda mı?
Peki ne yapmaya karar verdin beklicekmisin diger kontrole kadarAllah razı olsun canım. Fark etmiyor hepsinde bariz belli oluyor canım. Zaten ayrıntılıda da normal usg var renkli değil ama vücudun etrafında ödem olduğunu doktor olmayan da anlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?