2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar 12. Haftamda renkli ultrason icin devletten sira aldim hem o gun ikili testimi yaptiracagim sizce devlette renkli ultrasonda cinsiyet belli oluyor mu yani daha net görülür degil mi

Aynen şuanda savaşıyormuş yavrum.. Ama ben bile gördüm gözlerimle etrafımdaki ödemi baya çoktu. Aynen herşeyi normal sadece ödem ve ciğerlerindeki su var.. Hiç bilmiyorum. Giderken de o kadar pozitif girmiştim ki tam bir hayal kırıklığı oldu benim için ama allah Büyük neler var dediğin gibi. İnşallah allah yardım eder benim bebeğimde sağlıkla tutunabilir hayata

mertugce35 canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Rabbim şifa versin yavrunuza. Ama eğer hayırlı değilse de en kısa zamanda sağlıklı evlatlarınız olur inşallah. Mevlam yar ve yardımcınız olsun

Kizlar merhaba, öncelikle ikili tarama sonucum cikmis sorun yok çok şükür. Şunu sormak istiyorum tarama sonucunu aldiginizda sadece grafiğin oldugu kağıdı mi veriyorlar onun haricinde baska kağıtlarda oluyor mu. Ben internetten grafik olarak sonucumu gordum kendi cikti alip doktoruma goturmek istiyorum taramayi devlette yaptirmistim. Eger baska bir kagit vermiyorlarsa bosu bosuna sonuc almaya gitmek istemiyorum kendim çıktısını alayim diyorum.

rabbim guc versin insallah savasi kazanir icerde annesine simsiki tutunur.. allah sanada guc ve sabir versin zor bir surecten geciyorsun... hakkinda en hayirlisi neyse o olsun...
bebegine sifa olsun diye bir ayetel kursi okudum

Ağzımda sürekli şekerli bi tat var ve bu benim aşiri midemi bulandırıyor
Haftaya cumartesi dr randevumuz var inşallah cinsiyeti görürüz. Inşallah bıraktığım gibi sağlıkla takılıyordur içerde zira 3 gündür mide ağrısı ve diyare ile uğraşıyorum

Canım sağlıkla tutunsun sana yavrun. Bir daha ki gittiğinde inşallah gupguzel haberler alırsın. Allah sizi birbirinize bağışlasın

Allah yardımcın olsun inşaallah tutunur evladın sana sımsıkı geçer bu sıkıntınz

Benim ilk bebegiminde tum vucudu su topmalisti ve turner sendromu cikti

Canım çok üzgünüm ama ALLAH tan ümit kesilmez. Bizede bol bol dua etmek düşüyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin bundan önce en son kaç haftalıkken gitmiştin kontrole. Ozaman hiçmi sorun göremediker ki İnsan ne diyeceğinide bilemiyor böyle durumlarda.

Gördüler canım bahsetmiştim burda da, ense kalınlığı ilk önce 4,6mm sonra da 6mm çıkmıştı.. Şimdi de tüm vücut ödemle kaplı

Benim ilk bebegiminde tum vucudu su topmalisti ve turner sendromu cikti
Evet canın söylemiştin, doktor da dedi turner sendromu olabilir diye. O sadece kız bebeklerde görülürmüş ama cinsiyetini göremesi fazla hareket etmediği için. İki büklümdü yavrum

Allah şifa versin inşallah bebeğinize. Allahtan ümit kesilmez. Dualarımız sizinle ve bebişle Bu ödem normal usgde mi belli oldu, yoksa ayrıntılıda mı?

Allah şifa versin inşallah bebeğinize. Allahtan ümit kesilmez. Dualarımız sizinle ve bebişle ❣ Bu ödem normal usgde mi belli oldu, yoksa ayrıntılıda mı?
Allah razı olsun canım. Fark etmiyor hepsinde bariz belli oluyor canım. Zaten ayrıntılıda da normal usg var renkli değil ama vücudun etrafında ödem olduğunu doktor olmayan da anlayabilir

Allah razı olsun canım. Fark etmiyor hepsinde bariz belli oluyor canım. Zaten ayrıntılıda da normal usg var renkli değil ama vücudun etrafında ödem olduğunu doktor olmayan da anlayabilir
Peki ne yapmaya karar verdin beklicekmisin diger kontrole kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…