2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canın söylemiştin, doktor da dedi turner sendromu olabilir diye. O sadece kız bebeklerde görülürmüş ama cinsiyetini göremesi fazla hareket etmediği için. İki büklümdü yavrum
Tamam iste aynisi bizde cinsiyetini goremémistik tuurner oldugunu ogrendigimzde ogrendik kiz oldugunu

Oyle tabi ben ilk gebeligimde hersey cok guzeldi 31. Haftada kalbi durdu ve hic bir neden bulunamadi .. Yani başımıza ne gelecegini bilemiyoruz. Rabbim ne nasip ederse o oluyor .nasipten öteye yok .

Bitmis bitmis masallah. Lokosit degerin ne durumda peki ? Bir de aklinda olsun, bi kere bole bi sey yasadigin icin temkinli olmakta fayda goruyorum, en gec 4 haftada bi tekrarlat, tit ve idrar kulturunu canim, ki tekrarlamasin ins. Gecmis olsun.
Sağol canim ❤
Pazartesi tekrar tahlil vercem. Doktorum sık sık takip edelim dedi.İnşallah bu Son olur.
Gerekirse serklaj yapılacak o yüzden tekrarlamasin artık.

Kızlar bugün rahmin aşağısı ve kasıklarda ağrı oluyor ya, bu haftada normal yazıyor ama endişe etmeli miyim bilemedim

Cok zor bi durum ama ne gelirse Allahtan geliyor canım, nasibi varsa gelir yeryüzüne hayırlısiyla inşallah.Kendini üzme desemde uzulecegini biliyorum Ama bol bol dua et.İnşallah hayirlisla güzel haberler alırsın kuzum.

Merhabalar nisan annelerinden geliyorum Bugün 10. Haftanın ilk günü midem sabah bulandı ama akşam yemeğinden sonra kötü olur bulanır yanardı bugün gayet rahat yemek yedim bulantı vs yok. 10. Haftasında bulantısı azalan yada tamamen kesilen var mı? Aranızda

Kizla xildircam ya yaz gunu tuylerimi haftada bi almak zorunda kaliyorum resmen hemen cikiyorlar ve ben lazerliydim

Evet canım çok şükür temiz çıktı.Ama idrarda hafif bi yanma oluyo.
Pazartesi tekrar ver dedi doktorum, Tekrarlamasin diye.
Benimde kullanmadigim halde üreme olmamis sukur ama cok az enfeksiyon var dedi 3 gun falan kullanmayi dusunuyorum artik

Kızlar selam. Bebek hareketlerini hiseden var mı? Ben bazen resmen hissediyorum ya... 2. Çocuğum olacak o nedenle bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Ama kimse bana inanmıyor.. Usg göre 12+3 üm bugün. Dr erkek gibi dedi. Pipi gibi bişey gördük ama 2 hafta daha bekleyelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…