Kızınız vardı değilmiKızlar selam. Bebek hareketlerini hiseden var mı? Ben bazen resmen hissediyorum ya... 2. Çocuğum olacak o nedenle bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Ama kimse bana inanmıyor.. Usg göre 12+3 üm bugün. Dr erkek gibi dedi. Pipi gibi bişey gördük ama 2 hafta daha bekleyelim dedi.
Benimde iki gündür çok ağrım var. Hatta dün gece birkaçkez uyandım ağrıdan. Sağ ve sol her iki taraftada. Bir iple dikilmişte o ip çekiliyormuş gibi. Batma oluryor. Doluluk hissi. Hepsi karışıkKızlar bugün rahmin aşağısı ve kasıklarda ağrı oluyor ya, bu haftada normal yazıyor ama endişe etmeli miyim bilemedim
Bazı günler belirtilerin azalması olmaması normal, benim de bazen tamamen geçiyor sonra tekrar başlıyor. İçinizi ferah tutun, sürekli bunları düşünmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.Merhabalar nisan annelerinden geliyorumBugün 10. Haftanın ilk günü midem sabah bulandı ama akşam yemeğinden sonra kötü olur bulanır yanardı bugün gayet rahat yemek yedim bulantı vs yok. 10. Haftasında bulantısı azalan yada tamamen kesilen var mı? Aranızda
Ben de hissediyorum özellikle sabahları kahvaltı yaptıktan sonra, sol tarafımda sanki içimde birşey kımıldıyor dalgalanma gibi. Bağırsak haraketi değil eminim biraz daha yukarıda.Kızlar selam. Bebek hareketlerini hiseden var mı? Ben bazen resmen hissediyorum ya... 2. Çocuğum olacak o nedenle bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Ama kimse bana inanmıyor.. Usg göre 12+3 üm bugün. Dr erkek gibi dedi. Pipi gibi bişey gördük ama 2 hafta daha bekleyelim dedi.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız az önce midem bulanmaya başladı tekrar. Amin inşallah bütün hamileler sağlıkla kucağına alır bebişiniBazı günler belirtilerin azalması olmaması normal, benim de bazen tamamen geçiyor sonra tekrar başlıyor. İçinizi ferah tutun, sürekli bunları düşünmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Allah’tan ümit kesilmez.Evet canım mecburum beklicem.. Napıyım ki başka.. Zaten o zamana kadar yaşarsa dedi doktor. Sadece dua ediyorum başka da biley gelmiyp elimden. Allah kimseye yaşatmasın..
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız az önce midem bulanmaya başladı tekrar. Amin inşallah bütün hamileler sağlıkla kucağına alır bebişiniBazı günler belirtilerin azalması olmaması normal, benim de bazen tamamen geçiyor sonra tekrar başlıyor. İçinizi ferah tutun, sürekli bunları düşünmeyin. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.
Canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. Allah’tan ümit kesilmez.Evet canım mecburum beklicem.. Napıyım ki başka.. Zaten o zamana kadar yaşarsa dedi doktor. Sadece dua ediyorum başka da biley gelmiyp elimden. Allah kimseye yaşatmasın..
Tesekkur ederim canimnbu bilgiyi verdigin icin hatirlatmak iyi olur tabiki3 ay bitti cnm bence kullan bitir birsey olmaz insallah. arada doktor istemeswde sen hatırlat tahlil için.
Canım senin için ne kadar zor olsa da kendini bırakma. Nasipten öte yol yok. Eğer nasibi varsa bu hayatta zaten kalacaktır seninle. Tabiki ümidini yitirme. İnşallah inşallah iyileşir kuzucuk ve sapasağlam kucağınıza alırsınız. Sen ümitli ol ki vücudun pozitif enerji göndersin bebeğine. Allah a tevekkül et canım. Hepimiz için herşeyin hayırlısını sadece Allah bilir. Dualarım seninle..Evet canım mecburum beklicem.. Napıyım ki başka.. Zaten o zamana kadar yaşarsa dedi doktor. Sadece dua ediyorum başka da biley gelmiyp elimden. Allah kimseye yaşatmasın..
Benimde çok agrim var ben yorgunluga bagladimKızlar bugün rahmin aşağısı ve kasıklarda ağrı oluyor ya, bu haftada normal yazıyor ama endişe etmeli miyim bilemedim
Rabbim yardımcınız olsun. Çok üzüldüm okuyunca. Dilerim iyileşir ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızEvet canım mecburum beklicem.. Napıyım ki başka.. Zaten o zamana kadar yaşarsa dedi doktor. Sadece dua ediyorum başka da biley gelmiyp elimden. Allah kimseye yaşatmasın..
Bana atar misin usg fotosu varsaAllah razı olsun canım. Fark etmiyor hepsinde bariz belli oluyor canım. Zaten ayrıntılıda da normal usg var renkli değil ama vücudun etrafında ödem olduğunu doktor olmayan da anlayabilir
Meraba bende 40. Hafta bittigi gun suni sanci alirken acil sezeryan oldum. Hep normal dogum bekledigim icin sezeryan olmak psikolojimi çok etkiledi. Ama sonra dusununce sukrettim. Bebegim diskisini yapmisti, suyum gelince anladik. Kalp atislari birden düştü. Olebilirdide. 5 dk da sezeryan oldum ben...Herkese merhaba
Tatil bitip de mesleğe geri dönünce giremez oldum. Evde de sürekli bir iş var halledilecek. Kışa hazırlık temizliği falan... Günler anlamadan gelip geçiyor. Umarım son sayfalarda okuduğum dışında başka kötü bir haber yoktur. Benim ilk doğumum sezaryen olmuştu. Zorunlu sebeplerden. Normal doğum epey içimde kalmıştı. Çok istiyordum ve çok cesaretlenmistim doktorumun telkinleriyle. Bir nevi gizli toplumsal baskı yüzünden sezaryen olduğum için kendimi çok kötü hissetmiştim. Doktoruma 2li test için gittiğimde sordum. Normal doğum riskini alamayız dedi. Açıklamasını da yaptı sağolsun, söyledikleri mantıklı ama nasıl yaptırıyor bazı doktorlar? Mutlaka bir açıklaması vardır onların da. Sizlerden bu durumu doktoruyla konuşan, benim gibi bir istekte bulunan ve olumlu sonuç cevap alan var mı?
Yalniz değilmişimKizla xildircam ya yaz gunu tuylerimi haftada bi almak zorunda kaliyorum resmen hemen cikiyorlar ve ben lazerliydim
Emin ol ani ve artan hormon değişimi hepimizde başka başka etkiler bırakıyor. Söylediklerinin hepsini bende yaşıyorum mesela. Gece en az 3 kere birde namaz a kalkmak artık işkence gibi geldiği için yorgun uyanıyorum.Kızlar bütün gece uyumadımHamilelikten mi oluyor, normal mi bilmiyorum ama endişeliyim çok (tabi yaşadıklarımın da çok etkisi var..) Normalde gece iki üç kez tuvalete kalkıyorum ve göğüslerim gece taş gibi olur benim. Ama dün gece ne zaman kalksam yumuşaktı ve ağrı yoktu. Göbeğim de yumuşaktı hep. Nasıl etkilendiysem tüm gece uyumadım.. Bu ruh hali normal mi ya yoksa bende mi ruhsal bir şey oluştu
Bende hissettim eminim dr hissedemezsin daha diyor bende diretmedim :)Kızlar selam. Bebek hareketlerini hiseden var mı? Ben bazen resmen hissediyorum ya... 2. Çocuğum olacak o nedenle bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Ama kimse bana inanmıyor.. Usg göre 12+3 üm bugün. Dr erkek gibi dedi. Pipi gibi bişey gördük ama 2 hafta daha bekleyelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?