2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Belirtilerin yoğun olmaması normal diyorlar ama işte tedirgin oluyorum ister istemez.. dediğin gibi hormonal sanırım

Ben de ilkinde zorunlu sezeryan oldum, 39+2de tansiyon yuksekligi ve odemle apar topar girmistim. Simdi normal dogumu denemeyi dusunuyorum ama doktorumla henuz konusmadim. Kizim 3 yasinda, dikislerin durumu ise anca son aya gelip de gerildikleri zaman netlesir. 2 senedir almanyada yasiyoruz, burada herhangi bir komplikasyon yoksa ilk dogumunun nasil oldugundan bagimsiz olarak normal doguma aliyorlar zaten. Yani ben illa sezeryan istemezsem ve dikislerim son ay iyi durumda olursa her turlu normal doguma alirlar bir komplikasyon gelismedikce. Bakalim zamanla göreceğiz, buradan da haberdar ederim zaten

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım,ödemi geçer inşallah,çok zor biliyorum bazen biz ne yaprsak yapalım bazı şeylerin önüne geçemiyoruz,Allah yardımcın olsun..

Emin ol normal Doğum kolay bir şey değil. Benim ilk gebelikte oğlum büyük doğdu, ben normal istemiştim ama aslında sezeryan olması gerekiyordu tabi ben büyük olduğunu bilmiyordum doktorun hatası. Zorunlu sebeplerle sezeryan olduysan kendini kötü hissetme. Şımarıklık yapıp süslenip doğuma giden sezeryan olan kadınların yüzünden zorunlu sezeryan olan kadınlar kendini kötü hissediyor.
Benim bir tanıdığım ikinciyi normal doğurmak için doktor doktor gezdi, son haftaya kadar bekledi sonuçta yine sezeryan oldu. Doktorunu dinle bence riske girme.

Maşallah kuzum ne kadar güzel Peki göbiş belli oluyor mu artık yavaştan Benim sanki göbişim daha çok minik geliyor bana. Gerçi eşim hafif belli oluyor diyor ama Bir de cinsiyet tahminini ilk kaçıncı haftada yapmıştı doktorun? Ve değişmedi mi? Ben de bu aralar pek bi meraklardayim cinsiyet konusunda

13.haftada yapmisti yuzde 80 erkek demisti cnm 2 gun once kesinlesti ultrasyonu acar acmaz pipisini ilk gosterdi hepimize sasip kaldik :) gobise gelince daha belli olmuyor hafif cikinti o kadar onida ic karin genisligi ve ilk gebelige bagliyorum.cunlu yavrum sukur iyi.

Benim de başımda şimdi mantar belası var. Neyseki hemen erkenden fark ettim. Doktor alttan baktı. Başlangıç aşaması daha.İlerlemeden ilaca başlattı doktor. İlerleseymiş erken doğumla bebeği kaybedebilirmişiz. Siz de çok dikkat edin. Akımtı kaşıntı olursa gidin hemen doktora. Ben de henüz kaşıntı başlamamıitı ama sarı yeşil arası akımtım vardı

Maşallah canım, Allah sana bağışlasın Ben de cinsiyet için 16 ya kadar sabretmeyi düşünüyorum. Çok meraklıyım ama kesin öğreneyim diye tutuyorum kendimi

Günaydın kızlar☺
Bugün çok şükür 3 ay geride kaldı.
İkizlerim artık göbüşümü belli ediyor hatta iki gündür sanki daha bi belli.
Bulantilarim çok şükür eskisi gibi değil.
Cinsiyet için daha erken demişti doktorum ama birini kıza çok benzetti belli değil daha ama ☺

Kizlar doktordan geldim bende simdi
Erkek dedi doktor
1 hafta snr gel ikili test icin sonuclari cikar dedi. Ay ne biliim hep kiz gibi geliyodu bi dumur olmadik deil oglum falan bayag uzuldu. Belki haftaya bi kordon vs diye degisir mi diyorum. Neyseki saglikli ya cok sukur fikir fikirdi. Insaniz sonucta gonlumuz kayiyo illaki olmayan cinse hakkimizda hayirlisi bakalim. Kan verdim. Ense kalinligi normal cikti. Yine yazismalar birikmis okuycam musait animda. Folik asiti biraktrdi iceriginde omega olan vitamin verdi. 1 ay snr rutin kontrollere devam haftaya test sonucu ici cagirdi 1 haft snr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…