Belirtilerin yoğun olmaması normal diyorlar ama işte tedirgin oluyorum ister istemez.. dediğin gibi hormonal sanırımEmin ol ani ve artan hormon değişimi hepimizde başka başka etkiler bırakıyor. Söylediklerinin hepsini bende yaşıyorum mesela. Gece en az 3 kere birde namaz a kalkmak artık işkence gibi geldiği için yorgun uyanıyorum.
Ben de ilkinde zorunlu sezeryan oldum, 39+2de tansiyon yuksekligi ve odemle apar topar girmistim. Simdi normal dogumu denemeyi dusunuyorum ama doktorumla henuz konusmadim. Kizim 3 yasinda, dikislerin durumu ise anca son aya gelip de gerildikleri zaman netlesir. 2 senedir almanyada yasiyoruz, burada herhangi bir komplikasyon yoksa ilk dogumunun nasil oldugundan bagimsiz olarak normal doguma aliyorlar zaten. Yani ben illa sezeryan istemezsem ve dikislerim son ay iyi durumda olursa her turlu normal doguma alirlar bir komplikasyon gelismedikce. Bakalim zamanla göreceğiz, buradan da haberdar ederim zatenHerkese merhaba
Tatil bitip de mesleğe geri dönünce giremez oldum. Evde de sürekli bir iş var halledilecek. Kışa hazırlık temizliği falan... Günler anlamadan gelip geçiyor. Umarım son sayfalarda okuduğum dışında başka kötü bir haber yoktur. Benim ilk doğumum sezaryen olmuştu. Zorunlu sebeplerden. Normal doğum epey içimde kalmıştı. Çok istiyordum ve çok cesaretlenmistim doktorumun telkinleriyle. Bir nevi gizli toplumsal baskı yüzünden sezaryen olduğum için kendimi çok kötü hissetmiştim. Doktoruma 2li test için gittiğimde sordum. Normal doğum riskini alamayız dedi. Açıklamasını da yaptı sağolsun, söyledikleri mantıklı ama nasıl yaptırıyor bazı doktorlar? Mutlaka bir açıklaması vardır onların da. Sizlerden bu durumu doktoruyla konuşan, benim gibi bir istekte bulunan ve olumlu sonuç cevap alan var mı?
Kızlar bizde haberler çok kötü maalesef.. Bebeğimin tüm vücudu 9 mm lik ödemle kaplanmış.. Gelişimi boyu herşey normal fakat ciğerlerinde su gördü doktor. Kalp atışları da bundan dolayı çok yüksekmiş yani savaşıyormuş vücudu.. Yaşamasına ihtimal vermedi pek çok zor dedi. Sağlık lı olması mucizeymiş. 17 eylülde kendi doktorumda randevum vardı o zamana kadae yaşarsa bana tekrar gel bakalım dedi duruma göre amniyosentez ya da daha da kötüyse direk gebeliği sonlandırmayı önerdi. Ne denir bilmiyorum sizleri de üzmek istemem ama paylaşmak istedim. Allahtan ümit de kesilmez, rabbim varsa bu dünyada nasibi sağlık versin inşallah yavruma ve bütün bebeklere
Emin ol normal Doğum kolay bir şey değil. Benim ilk gebelikte oğlum büyük doğdu, ben normal istemiştim ama aslında sezeryan olması gerekiyordu tabi ben büyük olduğunu bilmiyordum doktorun hatası. Zorunlu sebeplerle sezeryan olduysan kendini kötü hissetme. Şımarıklık yapıp süslenip doğuma giden sezeryan olan kadınların yüzünden zorunlu sezeryan olan kadınlar kendini kötü hissediyor.Herkese merhaba
Tatil bitip de mesleğe geri dönünce giremez oldum. Evde de sürekli bir iş var halledilecek. Kışa hazırlık temizliği falan... Günler anlamadan gelip geçiyor. Umarım son sayfalarda okuduğum dışında başka kötü bir haber yoktur. Benim ilk doğumum sezaryen olmuştu. Zorunlu sebeplerden. Normal doğum epey içimde kalmıştı. Çok istiyordum ve çok cesaretlenmistim doktorumun telkinleriyle. Bir nevi gizli toplumsal baskı yüzünden sezaryen olduğum için kendimi çok kötü hissetmiştim. Doktoruma 2li test için gittiğimde sordum. Normal doğum riskini alamayız dedi. Açıklamasını da yaptı sağolsun, söyledikleri mantıklı ama nasıl yaptırıyor bazı doktorlar? Mutlaka bir açıklaması vardır onların da. Sizlerden bu durumu doktoruyla konuşan, benim gibi bir istekte bulunan ve olumlu sonuç cevap alan var mı?
Maşallah kuzum ne kadar güzelArkadaslar bugun 15.haftayi bitirdim hayırlısıyla...
Bu hafta yaşanan degisiklikler.
Bulantim tamamen gecmedi.1 kez kusma yasandi.Hala cogu seyden tiskiniyorum ve halsizlik var sac dokulmem cok az da olsa azaldi hissediyorum.En guzel haber erkek olacagi kesinlesti yavrumun.Halsizlik cok var hicbirsey yapasim gelmiyor.Ayaklarimin altinda kasinti basladi biraz arastirdigimda artan hormonlardan kaynakli oldugunu anladim.ayakta yarim saatten fazla kalinca bel agrilarim artmaya basladi.hala istahsizlik devam ediyor.Bas agrim bu hafta artis gosterdi.haftaya 4.ay bitiyor kismetse o zamanda yazarim size :)
Bence kesin kizdir artik erkek olsa coktan belli etmisti :)Kızlar günaydınrandevum vardı doktor bu sefer kıza benzetti ama yine net değil haftaya bakalım dedi bi garantileyemedik
Bende öyle düşünüyorum ayy kız olsun arkadasım olurBence kesin kizdir artik erkek olsa coktan belli etmisti :)
13.haftada yapmisti yuzde 80 erkek demisti cnm 2 gun once kesinlesti ultrasyonu acar acmaz pipisini ilk gosterdi hepimize sasip kaldik :) gobise gelince daha belli olmuyor hafif cikinti o kadar onida ic karin genisligi ve ilk gebelige bagliyorum.cunlu yavrum sukur iyi.Maşallah kuzum ne kadar güzelPeki göbiş belli oluyor mu artık yavaştan Benim sanki göbişim daha çok minik geliyor bana. Gerçi eşim hafif belli oluyor diyor ama Bir de cinsiyet tahminini ilk kaçıncı haftada yapmıştı doktorun? Ve değişmedi mi? Ben de bu aralar pek bi meraklardayim cinsiyet konusunda
Bende hamilelikte rahat ederim diye lazere gitmiştim ne güzel bitti sanırken 4 ayda eski haline döndü çıldırıcam suan ne yapıyorsunuz epilasyon olarak??Yalniz değilmişimlazerde çektiğim acilara yanıyorum
Maşallah canım, Allah sana bağışlasın13.haftada yapmisti yuzde 80 erkek demisti cnm 2 gun once kesinlesti ultrasyonu acar acmaz pipisini ilk gosterdi hepimize sasip kaldik :) gobise gelince daha belli olmuyor hafif cikinti o kadar onida ic karin genisligi ve ilk gebelige bagliyorum.cunlu yavrum sukur iyi.
Bende öyle. Bir maymun gibi tüylendimYalniz değilmişimlazerde çektiğim acilara yanıyorum
Alışveriş İçin hiç acele etme benceBende öyle düşünüyorum ayy kız olsun arkadasım olur
Hepimiz tüylü tüylü olduk benimde karnım çok tuylendiBende öyle. Bir maymun gibi tüylendim
istahsizligim geçti ama su içmek hala ızdırapKızlar iştahsızlık ne zaman geçiyor?Ben hala yiyemiyorum.ajoo çok gecmıs olsın nasıl oldu kızın
Bende öyle düşünüyorum ama o kadar sabrettim bir hafta daha beklerimAlışveriş İçin hiç acele etme bencebelli olmaz yine erkek de diyebilir.
Ama bence de erkek olsa kesinleştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?