- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Yaaa demek kızBende öyle düşünüyorum ama o kadar sabrettim bir hafta daha beklerim
Hayirli saglikki evlat olsunlarda önemli olan oKizlar doktordan geldim bende simdi
Erkek dedi doktor
1 hafta snr gel ikili test icin sonuclari cikar dedi. Ay ne biliim hep kiz gibi geliyodu bi dumur olmadik deiloglum falan bayag uzuldu. Belki haftaya bi kordon vs diye degisir mi diyorum. Neyseki saglikli ya cok sukur fikir fikirdi. Insaniz sonucta gonlumuz kayiyo illaki olmayan cinse hakkimizda hayirlisi bakalim. Kan verdim. Ense kalinligi normal cikti. Yine yazismalar birikmis okuycam musait animda. Folik asiti biraktrdi iceriginde omega olan vitamin verdi. 1 ay snr rutin kontrollere devam haftaya test sonucu ici cagirdi 1 haft snr
Kızlar günaydınrandevum vardı doktor bu sefer kıza benzetti ama yine net değil haftaya bakalım dedi bi garantileyemedik
Maşallah kuzum ne kadar güzelPeki göbiş belli oluyor mu artık yavaştan Benim sanki göbişim daha çok minik geliyor bana. Gerçi eşim hafif belli oluyor diyor ama Bir de cinsiyet tahminini ilk kaçıncı haftada yapmıştı doktorun? Ve değişmedi mi? Ben de bu aralar pek bi meraklardayim cinsiyet konusunda
Size ilk olarak erkek mi demişlerdi? Sanki öyle hatırlıyorumBende öyle düşünüyorum ayy kız olsun arkadasım olur
Benim de cok tuylendi. Yalniz degilmisimHepimiz tüylü tüylü olduk benimde karnım çok tuylendi
Hayirli saglikki evlat olsunlarda önemli olan o
canım.
Cinsiyeti çabuk ogrwnmissiniz erkekler erken mi belli ediyor o yüzden mi acaba
Oğluşunu bekliyor yazısını kaldirmissin dikkatimi çektiBende öyle düşünüyorum ama o kadar sabrettim bir hafta daha beklerim
Kızım olursa kızmasın banaOğluşunu bekliyor yazısını kaldirmissin dikkatimi çekti
Iyi tutuyorsun ben tutamam o kadar :)Maşallah canım, Allah sana bağışlasınBen de cinsiyet için 16 ya kadar sabretmeyi düşünüyorum. Çok meraklıyım ama kesin öğreneyim diye tutuyorum kendimi
Kizlaaar rahatlatin beniKizlar kaburga agrimdan bahsetmistim doktorum voltaren ve muscolin kullanabilirsin dedi. Ben de o öyle deyince bi kez kullandim ikisini de. Ama internette kullanilmamali yaziyor. Bi sey olmamistir dimi bi kez kullandim sadece
Doktorun tavsiye etmiş canım rahat ol benceKizlaaar rahatlatin beni
Iyidir insallahDoktorun tavsiye etmiş canım rahat ol bence
Haftaya 4 ay doluyor benim istahsizlik hala gecmedi canım.Kızlar iştahsızlık ne zaman geçiyor?Ben hala yiyemiyorum.ajoo çok gecmıs olsın nasıl oldu kızın
Kizlaaar rahatlatin beni
Ben sırtüstü de uyuyorum sağa da sola da yatıyorum. Bu haftalarda önemi var mıymış bunun doktorunuz be dedi? Benim kontrole daha bir buçuk hafta var öncekinde de sormadım açıkçasıCanım, ben hem sağa hem sola yatıyorum hep ağrıyor iki taraf daDoktor kaburga ağrısı normal dedi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?