2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar kaburga agrimdan bahsetmistim doktorum voltaren ve muscolin kullanabilirsin dedi. Ben de o öyle deyince bi kez kullandim ikisini de. Ama internette kullanilmamali yaziyor. Bi sey olmamistir dimi bi kez kullandim sadece

Hayirli saglikki evlat olsunlarda önemli olan o
canım.
Cinsiyeti çabuk ogrwnmissiniz erkekler erken mi belli ediyor o yüzden mi acaba

Bende öyle düşünüyorum ayy kız olsun arkadasım olur
Size ilk olarak erkek mi demişlerdi? Sanki öyle hatırlıyorum

Kizlaaar rahatlatin beni

Cnm kadin dogum doktorun verdiyse eger riske atamaz emin ol.

Ben neler okudum neler hamileyken apandist safra ameliyati olanlar var dusunun anestezi ilaclarini antbytkleri.. doktorlar risk almazlar heleki konu bebekse. Ki dedigin ilaclar kas gevsetici ve agri kesici. Voltaren cok dayanilmaz agtilar da hatta ameliyat snrasi agrilarda veriliyo. Parolla falan gecebilecek birsey deilse ve sagligini etkiliyosa kullanicakssin cnm napican.

Canım, ben hem sağa hem sola yatıyorum hep ağrıyor iki taraf da Doktor kaburga ağrısı normal dedi ama.
Ben sırtüstü de uyuyorum sağa da sola da yatıyorum. Bu haftalarda önemi var mıymış bunun doktorunuz be dedi? Benim kontrole daha bir buçuk hafta var öncekinde de sormadım açıkçası

Kızlar günaydın birşey sorucam. Lekelenmem var ama progestan kullanınca geçiyor. Bugün kasıtlı geç alayım nolcak dedim yine hafif lekelenme geldi. Progestan düşük önlemiyor biliyorum ama neden progestanı kesince lekelenme geliyor anlamadım. Benim gibi bu durum başına gelen var mı hiç?

Kizlar sabaha gerinmisim acisina uyandim uykuda. Kasigima agri girdi napcaz bu gerinme olayini ya uykuda istemsiz yapiyorum kendimdeysem dikkat ediyorum ama baya kaslarin gerildigini hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…