- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Gunaydin cnmGünaydın güzel anneler
Tüylenirsen erkek diyorlar doğru mu acabaBenim de cok tuylendi. Yalniz degilmisim
Bende ilk haftalarda kas gevşetici kullanmıştım. Kullanılmamalı diyordu. Doktor sitesine sormuş biri orda topikal uygulamalar bebek için çok zararlı olmaz yazmış doktor cevabında. Ben de biraz olsun rahatladım inşallah zararı olmamıştır. Allah a emanet bebeklerimizKizlaaar rahatlatin beni
Bu gece ben de sürekli gerinirken buldum kendimi inşallah sorun olmaz uykumda yapıyorumKizlar sabaha gerinmisim acisina uyandim uykuda. Kasigima agri girdi napcaz bu gerinme olayini ya uykuda istemsiz yapiyorum kendimdeysem dikkat ediyorum ama baya kaslarin gerildigini hissettim
Ben bu yuzden bekliyorumKızlar günaydınrandevum vardı doktor bu sefer kıza benzetti ama yine net değil haftaya bakalım dedi bi garantileyemedik
Ben internette arastirdim erkek bebek testesteron urettigi icin bu biraz anneyede geciyormus ondan kaynakli tuylenme oluyormus diye okudum be kadar dogru bilmiyorum amaTüylenirsen erkek diyorlar doğru mu acaba
Doğumdan sonra dökülecek tekrar dedi bir arkadaşım jiletle al ağda çoğaltır dedi o yüzdenBende hamilelikte rahat ederim diye lazere gitmiştim ne güzel bitti sanırken 4 ayda eski haline döndü çıldırıcam suan ne yapıyorsunuz epilasyon olarak??
Geçmiş olsun canım aynen arkadaşıma da bebek canlanmamış dedi düşük için ilaç verdi ertesi gün başka doktor gayet sağlıklı bir bebeğin var dedi. O yüzden başka doktora gitmeme fayda vargünaydın kızlar..bende 2gün önce kaza yaptım bişey olmadı bana ama çok sarsıldığım için doktora gittim doktor kasılmalar başlamış ve bebeğin eşi rahimi kpaatmış bu tehlikeli dedi düşük iğnesi ve hapları verdi rapor verdi başka bi doktora gittim ertesi gün bu söylediklerinin hiç birisi yok sende gayet sağlıklı bir gebelik dedi kime inanacağımızı şaşaırdık usg fotosu verdi her yeri o kadar belirgin ki tototsu bile gözüküyor:)cinsiyeti bile öğrendik
Doktor bana kiz gibi dedi ama bakalimTüylenirsen erkek diyorlar doğru mu acaba
Sol diyor herkes, ama benim doktorum sırt üstü ve yüz üstü hariç önemli değil dedi. Ben zaten sırt üstü yatınca sırtım ağrıyor.Ben sırtüstü de uyuyorum sağa da sola da yatıyorum. Bu haftalarda önemi var mıymış bunun doktorunuz be dedi? Benim kontrole daha bir buçuk hafta var öncekinde de sormadım açıkçası
sağol canım aynen bir doktorla kalmamak lazımGeçmiş olsun canım aynen arkadaşıma da bebek canlanmamış dedi düşük için ilaç verdi ertesi gün başka doktor gayet sağlıklı bir bebeğin var dedi. O yüzden başka doktora gitmeme fayda var
Ben de hala +1 kiloyla devam ediyorum canım. Ama ben yesem de almıyorum, niye bilmiyorumKızlar iştahsızlık ne zaman geçiyor?Ben hala yiyemiyorum.ajoo çok gecmıs olsın nasıl oldu kızın
birsey olmamıştır canım üzülme, Ben bi kutu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim emin ol bu çok daha kötü ve bunu da doktor kullanmamı söylemisti.Iyidir insallahinsan ne cok dusunuyormus ya
Lazerim yarım kalmasına rağmen pek tuylenmedim. Ama kesin erkek dedi bana 12. haftadaTüylenirsen erkek diyorlar doğru mu acaba
Genelde dr lar bu riski almiyor.Ya aslında yanlış anlaşılmak istemem. Sezaryen elbetteki zorunlu ise hem bebek hem de anne için en sağlıklısı. Bunun aksini asla söylememeli. Benim ilk doğumumda 30 haftaliktan itibaren açılmam olmasına, bebeğin pozisyonu uygun, çatı muayenem olumlu olmasına rağmen sadece hava şartları yüzünden sezaryen olmak zorunda kaldım. 90 km yol gidiyorduk ve yol kardan kapanıyordu. Yaşadığım ilçede kadın doğum uzmanı yoktu. Ya risk alacaktım, ya da kabul edecektim. Ve mecburen ettim. Ama şöyle bir gerçek de var; herhangi bir aksi durum yoksa normal ve sezaryen arasında tercih yapmak gerekirse elbetteki normal doğumu tercih ederim. Hiçbir doğum kolay değildir, ben sezaryen sonra hiç sıkıntı yaşamadım. Ne dikislerimde problem oldu, ne bel ağrısı kaldı, ne sütüm gecikti, vs. Ama ilkinin üstünden 7buçuk yıl geçti. Ve şansım varsa denemek istiyorum. Biliyorum sezaryeni normale döndüren çok doktor var. Benim doktorum da süreci takip edip sonra karar verelim deseydi konusunu bile açmazdım. Daha 12 haftalıkken baştan kestirip atması canımı sıktı
Maşalah kız ohhGünaydın çiçeklerimbiz daha yeni uyandık
Cok gecmis olsungünaydın kızlar..bende 2gün önce kaza yaptım bişey olmadı bana ama çok sarsıldığım için doktora gittim doktor kasılmalar başlamış ve bebeğin eşi rahimi kpaatmış bu tehlikeli dedi düşük iğnesi ve hapları verdi rapor verdi başka bi doktora gittim ertesi gün bu söylediklerinin hiç birisi yok sende gayet sağlıklı bir gebelik dedi kime inanacağımızı şaşaırdık usg fotosu verdi her yeri o kadar belirgin ki tototsu bile gözüküyor:)cinsiyeti bile öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?