2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iyidir insallah insan ne cok dusunuyormus ya
Doktorlarin her dedigine guvenme. Bana enfeksiyon icin acilde çipro verdiler. Prospektuste hamilelee kesinlikle kullanamaz yaziyor. Sonraki gun baska dr biraktirdi icilmez dedi. Senin yapacağın magnezyum ve kalsiyum degerine baktirip ona gore takviye almak. Bence tekrar kullanma. Onlar cok agir ilaçlar. Dişim agriyor kendimi tutuyorum minoset bile almiyorum..

Sezeryan sırasında bebeği almak icin rahim kesiliyor. Daha sonraki gebeliklerde rahim ne kadar büyüse de son haftalarda kasılmalarla birlikte yırtılma riski doğuyor. Hal böyle olunca da çoğu doktor risk almak yerine sezeryanla devam etmeyi seçiyor. Malum bir hayata mal olma ihtimali giriyor işin içine. Bu yüzdendir ki sezeryan olacağı kesin olan hastalar bir problem yonsa 38. Hafta civarında Doğuma alınıyor. Bakınız biz :)

Ben sorun olmazsa 39a kadar beklemeyi dusunuyorum. Ama bu sefer asla riske atmam

Ben sorun olmazsa 39a kadar beklemeyi dusunuyorum. Ama bu sefer asla riske atmam
Aslında bebisimiz 38. Haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor. Bana kalırsa bir kaç yüz gram daha alması için riske atmaya degmeZ. Tabi bu benim düşüncem. Ha bir de Koç olmasından korkuyorum ahahah. Balık sınırlarını zorlayacağım :)

Bugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.

Yaaaa hmm hayirli olsun dedi. Bir daha bana agiz yuz burusturursaniz kimseye bisey demicrm bu ne ya dedim. Kiz da olsa erkek te olsa benim evladim. Insanlara sinir oldum. Hemen aaa yaaa yuzleri degisiyo. Ya allah askina icimizden gecer isteriz eyvallah Allah verir vermez ne sorgusu yapabiliriz ne de agiz bukebilirz. Insanlar boyle suratlarini yamultup bakiyolar ya suratlarina vurasim geliyo. O kadar sinirleniyorum ki. Yapan herkesle istisnasiz ilisigimi kesicem. Zaten hamileyim kimsenin ne nazini ne tribini ne de imasini cekemem. Buguun kan beynime cikti.

Oyle insanlar cok canım.Cahil kafası.

2 gecedir hasyanede yattim. 3. Gun bugun. Öyle cocuklar, oyle hastalar var ki... İlla erkek illa kiz demek bana gore buyuk yanlis.
Suan bebegimin cinsiyetini ogrenmeyi düşünmüyorum. Kizim hastanede ve insanlar bana cinsiyet soruyorlar

Zaten onemli olan annenin ve bebegin sagligi, dogumun nasıl olduğunun cok da bi onemi yok herkes iyi olduğu sürece. Dedigin gibi riske atilacak konular degil. 37-38den sonra bebek gelişimini coktan tamamlamis oluyor. Bakalim ben de son ayi beklicem, dr risk görürse zaten sezeryana yönlendir, yoksa denerim normali. Ikisinin de artisi eksisi var, biri digerinden üstün degil, onemli olan saglikla gelmesi

Cinsiyet konusu 20li haftalara kadar belli olmuyor ya sahsi dusuncem. 15. Haftamda ve 17. Haftamda yuzde 99 erkek denilmisti onceki gebeligimde.
19. Haftada yuzde 100 kiz dendi ve ben dayanamayip erkek kiyafeti almistim bikac tane acikcasi. Bi tuhaf oldu icim.
Nacizhane fikrim doktor simdiden bi tahminde bulunsa bile, bunu kendinize saklamamiz yonunde

Stres yapıp yakışıklıyı da üzme boşverr

Bende arada alıyorum ama yeşil turuncu gibi renkleri tercih ediyorum

Kızlar günaydın randevum vardı doktor bu sefer kıza benzetti ama yine net değil haftaya bakalım dedi bi garantileyemedik
Hayırlısı olsun ama insan belirsizlikte kalıyor. Bana 12. haftada da 14.haftada erkek dedi. Ama değişir mi acaba şimdi merak ettim . Benim bir daha 4 hafta sonra kontrolüm.

Ben size bir şey sormak istiyorum. Yaşı 35 üzeri olunlar ikili testiniz nasıl çıktı?

[/QUOTE]

Geriye donuk okuyodum kizinin hasta oldugunu yeni gordum cok gecmis olsun canim. Rabbim beterinden korusun. Dustu mu atesi? Cok cok haklisin. Allah dert verip derman aratmasin saglikli olsunlar yeter

Tabiki ikiside dogum sekli önemli olan anne ve bebek sagligi ama doktor tutumuda cpk onemli ,burdaki doktorlar sanki daha cok kendi rahatlari icin sezaryane aliyolar saatlerce dogumda kalmamak risk almamak gibi sebepler mesela ben yurtdisindayim ve benim oglum son 1ay 3cm acilmayla bekledi sancilarim yok diye son ana kadrda bi gram sancim yoktu gidergitmez doguma alindim agridan epiduralim serumyolum hepsi gec baglandi ben bile istemiyorum sezaryen yapin dedim ama kesinlikle kabul etmedileer ignesi benim bebegin dinlenmesi derken 4saat sonunda oglum dogmustu ama o kadr zorlanmama ragmen kimse gelip beni zorlamadi herkes sakinlestirmeye yardim etmeye calisiyordu ,en sonundabebek icin vakumla dogum yaptilar ama burda olsaydim bence kesinlikle sezaryana almislardi bile ;eger saglik sorunun yoksa ve 3yildan fazla zaman gecmisse ilk onceligin normal diye biliyorum bikac doktor daha gorme firsatin yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…