Hastanedeyiz hâla tesekkur ederimKızlar iştahsızlık ne zaman geçiyor?Ben hala yiyemiyorum.ajoo çok gecmıs olsın nasıl oldu kızın
Doktorlarin her dedigine guvenme. Bana enfeksiyon icin acilde çipro verdiler. Prospektuste hamilelee kesinlikle kullanamaz yaziyor. Sonraki gun baska dr biraktirdi icilmez dedi. Senin yapacağın magnezyum ve kalsiyum degerine baktirip ona gore takviye almak. Bence tekrar kullanma. Onlar cok agir ilaçlar. Dişim agriyor kendimi tutuyorum minoset bile almiyorum..Iyidir insallahinsan ne cok dusunuyormus ya
Ben sorun olmazsa 39a kadar beklemeyi dusunuyorum. Ama bu sefer asla riske atmamSezeryan sırasında bebeği almak icin rahim kesiliyor. Daha sonraki gebeliklerde rahim ne kadar büyüse de son haftalarda kasılmalarla birlikte yırtılma riski doğuyor. Hal böyle olunca da çoğu doktor risk almak yerine sezeryanla devam etmeyi seçiyor. Malum bir hayata mal olma ihtimali giriyor işin içine. Bu yüzdendir ki sezeryan olacağı kesin olan hastalar bir problem yonsa 38. Hafta civarında Doğuma alınıyor. Bakınız biz :)
Aslında bebisimiz 38. Haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor. Bana kalırsa bir kaç yüz gram daha alması için riske atmaya degmeZ. Tabi bu benim düşüncem. Ha bir de Koç olmasından korkuyorum ahahah. Balık sınırlarını zorlayacağım :)Ben sorun olmazsa 39a kadar beklemeyi dusunuyorum. Ama bu sefer asla riske atmam
Geçmiş olsun. Önemli birşey değildir umarımHastanedeyiz hâla tesekkur ederim
Oyle insanlar cok canım.Cahil kafası.Bugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.
Yaaaa hmm hayirli olsun dedi. Bir daha bana agiz yuz burusturursaniz kimseye bisey demicrm bu ne ya dedim. Kiz da olsa erkek te olsa benim evladim. Insanlara sinir oldum. Hemen aaa yaaa yuzleri degisiyo. Ya allah askina icimizden gecer isteriz eyvallah Allah verir vermez ne sorgusu yapabiliriz ne de agiz bukebilirz. Insanlar boyle suratlarini yamultup bakiyolar ya suratlarina vurasim geliyo. O kadar sinirleniyorum ki. Yapan herkesle istisnasiz ilisigimi kesicem. Zaten hamileyim kimsenin ne nazini ne tribini ne de imasini cekemem. Buguun kan beynime cikti.
2 gecedir hasyanede yattim. 3. Gun bugun. Öyle cocuklar, oyle hastalar var ki... İlla erkek illa kiz demek bana gore buyuk yanlis.Bugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.
Yaaaa hmm hayirli olsun dedi. Bir daha bana agiz yuz burusturursaniz kimseye bisey demicrm bu ne ya dedim. Kiz da olsa erkek te olsa benim evladim. Insanlara sinir oldum. Hemen aaa yaaa yuzleri degisiyo. Ya allah askina icimizden gecer isteriz eyvallah Allah verir vermez ne sorgusu yapabiliriz ne de agiz bukebilirz. Insanlar boyle suratlarini yamultup bakiyolar ya suratlarina vurasim geliyo. O kadar sinirleniyorum ki. Yapan herkesle istisnasiz ilisigimi kesicem. Zaten hamileyim kimsenin ne nazini ne tribini ne de imasini cekemem. Buguun kan beynime cikti.
Persembe sabahi havale gecirdiGeçmiş olsun. Önemli birşey değildir umarım
Zaten onemli olan annenin ve bebegin sagligi, dogumun nasıl olduğunun cok da bi onemi yok herkes iyi olduğu sürece. Dedigin gibi riske atilacak konular degil. 37-38den sonra bebek gelişimini coktan tamamlamis oluyor. Bakalim ben de son ayi beklicem, dr risk görürse zaten sezeryana yönlendir, yoksa denerim normali. Ikisinin de artisi eksisi var, biri digerinden üstün degil, onemli olan saglikla gelmesiAslında bebisimiz 38. Haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor. Bana kalırsa bir kaç yüz gram daha alması için riske atmaya degmeZ. Tabi bu benim düşüncem. Ha bir de Koç olmasından korkuyorum ahahah. Balık sınırlarını zorlayacağım :)
İki kere sevinç yaşadım artık netleşsin istiyorum amaBen bu yuzden bekliyorum
Stres yapıp yakışıklıyı da üzme boşverrBugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.
Cinsiyet konusu 20li haftalara kadar belli olmuyor ya sahsi dusuncem. 15. Haftamda ve 17. Haftamda yuzde 99 erkek denilmisti onceki gebeligimde.
19. Haftada yuzde 100 kiz dendi ve ben dayanamayip erkek kiyafeti almistim bikac tane acikcasi. Bi tuhaf oldu icim.
Nacizhane fikrim doktor simdiden bi tahminde bulunsa bile, bunu kendinize saklamamiz yonunde
Allah şifa versin. Cinsiyetin ne önemi var ya sağlıklı olsunlar da millet de bi alem boşverPersembe sabahi havale gecirdi
Hayırlısı olsun ama insan belirsizlikte kalıyor. Bana 12. haftada da 14.haftada erkek dedi. Ama değişir mi acaba şimdi merak ettim . Benim bir daha 4 hafta sonra kontrolüm.Kızlar günaydınrandevum vardı doktor bu sefer kıza benzetti ama yine net değil haftaya bakalım dedi bi garantileyemedik
2 gecedir hasyanede yattim. 3. Gun bugun. Öyle cocuklar, oyle hastalar var ki... İlla erkek illa kiz demek bana gore buyuk yanlis.
Suan bebegimin cinsiyetini ogrenmeyi düşünmüyorum. Kizim hastanede ve insanlar bana cinsiyet soruyorlar
Ya aslında yanlış anlaşılmak istemem. Sezaryen elbetteki zorunlu ise hem bebek hem de anne için en sağlıklısı. Bunun aksini asla söylememeli. Benim ilk doğumumda 30 haftaliktan itibaren açılmam olmasına, bebeğin pozisyonu uygun, çatı muayenem olumlu olmasına rağmen sadece hava şartları yüzünden sezaryen olmak zorunda kaldım. 90 km yol gidiyorduk ve yol kardan kapanıyordu. Yaşadığım ilçede kadın doğum uzmanı yoktu. Ya risk alacaktım, ya da kabul edecektim. Ve mecburen ettim. Ama şöyle bir gerçek de var; herhangi bir aksi durum yoksa normal ve sezaryen arasında tercih yapmak gerekirse elbetteki normal doğumu tercih ederim. Hiçbir doğum kolay değildir, ben sezaryen sonra hiç sıkıntı yaşamadım. Ne dikislerimde problem oldu, ne bel ağrısı kaldı, ne sütüm gecikti, vs. Ama ilkinin üstünden 7buçuk yıl geçti. Ve şansım varsa denemek istiyorum. Biliyorum sezaryeni normale döndüren çok doktor var. Benim doktorum da süreci takip edip sonra karar verelim deseydi konusunu bile açmazdım. Daha 12 haftalıkken baştan kestirip atması canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?