2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Geriye donuk okuyodum kizinin hasta oldugunu yeni gordum cok gecmis olsun canim. Rabbim beterinden korusun. Dustu mu atesi? Cok cok haklisin. Allah dert verip derman aratmasin saglikli olsunlar yeter
[/QUOTE]

Geriye donuk okuyodum kizinin hasta oldugunu yeni gordum cok gecmis olsun canim. Rabbim beterinden korusun. Dustu mu atesi? Cok cok haklisin. Allah dert verip derman aratmasin saglikli olsunlar yeter
[/QUOTE]
En son bu sabah 7de yukseldi

Geçmiş olsun belki ilk doktor riske atmak istemeyip tedavi uyguladı. İyi olmanız sevindirici. Cinsiyeti ne?

Hayırlısı olsun ama insan belirsizlikte kalıyor. Bana 12. haftada da 14.haftada erkek dedi. Ama değişir mi acaba şimdi merak ettim . Benim bir daha 4 hafta sonra kontrolüm.
Ben en son 13 de gıtmıstım erkek demişti 14+6 da kız gibi dedi Yani benim için hiç farketmiyor hatta daha bir sevindim belirsiz olması kötü sadece 20 hafta da en doğru seküler çıkar detaylı da artık

Aynı benim durum. İlki erkek bunda herkes kız olsun diye dua etti. Bende çok isterdim ama Allah verdikten sonra önemli olan sağlıklı olması. İnsan ne olursa olsun yeni bebeğe heyecan yapıyor. Biz anne baba hemen kabullendik böyle hayaller kurmaya başladık

Çok geçmiş olsun evet her doktor farklı söyleyebiliyor elhamdülillah iyiymişsinz sen ve bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasb etsin

Ben internette arastirdim erkek bebek testesteron urettigi icin bu biraz anneyede geciyormus ondan kaynakli tuylenme oluyormus diye okudum be kadar dogru bilmiyorum ama
Evet bunu bende okumuştum birde afedersiniz erkek bebeğe hamile olan annelerde cinsel isteksizlik oluyomuş kız bebekte tam tersi istek oluyomuş diye okumuştum.

Çok sevindim adınıza darısı bize inşallah
İnşallah sizinde sonuç temiz çıkar. Yaşınız sizin kaç? Benim ilk doktorum yaş 35 olduğu için hemen riskli duruma giriyorsun falan demişti.Nifty istemişti. Sonra doktor değiştim. Ultrasonda zaten doktor ölçümlerin gayet normal olduğunu söylemişti. Ben o yüzden teste çokta takılmıyordum şükür iyi çıktı. Ölçümleriniz iyiyse herşey yolundadır

Kızlar dün yazamadım kontrolden sonra . Bebişimiz iyimiş ikili test sonucumuz da normal 3 lü ve 4 lüye gerek yok dedi hatta. 91 gr Mış kocaman olmuş 4d ultrasonla yüzünü gördük %99 ihtimal kız dedi doktor ama 3 hafta sonra kontrole gelin o zaman netleşir dedi Allah hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin

Ooh oh maşaallah çok sevindim canım. Hram vermelere başlanmış maşaallah Boyu kaç olmuş

Bor prensesimiz daha geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…