- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kisa sürede ateş kontrol altina alınır ve hastaneden çıkarsınızPersembe sabahi havale gecirdi
Hahahaha bak bu cok dogru esim duz duvara tirmanicak diye korkuyorum :)Evet bunu bende okumuştum birde afedersiniz erkek bebeğe hamile olan annelerde cinsel isteksizlik oluyomuş kız bebekte tam tersi istek oluyomuş diye okumuştum.
Gittiğim kliniği sevdiTabiki ikiside dogum sekli önemli olan anne ve bebek sagligi ama doktor tutumuda cpk onemli ,burdaki doktorlar sanki daha cok kendi rahatlari icin sezaryane aliyolar saatlerce dogumda kalmamak risk almamak gibi sebepler mesela ben yurtdisindayim ve benim oglum son 1ay 3cm acilmayla bekledi sancilarim yok diye son ana kadrda bi gram sancim yoktu gidergitmez doguma alindim agridan epiduralim serumyolum hepsi gec baglandi ben bile istemiyorum sezaryen yapin dedim ama kesinlikle kabul etmedileer ignesi benim bebegin dinlenmesi derken 4saat sonunda oglum dogmustu ama o kadr zorlanmama ragmen kimse gelip beni zorlamadi herkes sakinlestirmeye yardim etmeye calisiyordu ,en sonundabebek icin vakumla dogum yaptilar ama burda olsaydim bence kesinlikle sezaryana almislardi bile ;eger saglik sorunun yoksa ve 3yildan fazla zaman gecmisse ilk onceligin normal diye biliyorum bikac doktor daha gorme firsatin yok mu
Tam olarak söylemeye çalıştıklarım bunlarTabiki ikiside dogum sekli önemli olan anne ve bebek sagligi ama doktor tutumuda cpk onemli ,burdaki doktorlar sanki daha cok kendi rahatlari icin sezaryane aliyolar saatlerce dogumda kalmamak risk almamak gibi sebepler mesela ben yurtdisindayim ve benim oglum son 1ay 3cm acilmayla bekledi sancilarim yok diye son ana kadrda bi gram sancim yoktu gidergitmez doguma alindim agridan epiduralim serumyolum hepsi gec baglandi ben bile istemiyorum sezaryen yapin dedim ama kesinlikle kabul etmedileer ignesi benim bebegin dinlenmesi derken 4saat sonunda oglum dogmustu ama o kadr zorlanmama ragmen kimse gelip beni zorlamadi herkes sakinlestirmeye yardim etmeye calisiyordu ,en sonundabebek icin vakumla dogum yaptilar ama burda olsaydim bence kesinlikle sezaryana almislardi bile ;eger saglik sorunun yoksa ve 3yildan fazla zaman gecmisse ilk onceligin normal diye biliyorum bikac doktor daha gorme firsatin yok mu
Bende 14. Haftanın içindeyim karnımda seğirme oluyor ilk olarak bu şekil hissediliyormuş zatenKızlar selam. Bebek hareketlerini hiseden var mı? Ben bazen resmen hissediyorum ya... 2. Çocuğum olacak o nedenle bebek hareketi olduğunu düşünüyorum. Ama kimse bana inanmıyor.. Usg göre 12+3 üm bugün. Dr erkek gibi dedi. Pipi gibi bişey gördük ama 2 hafta daha bekleyelim dedi.
Nasıl hissediyorsunuz ben seğirme şeklinde hissediyorumBende hissettim eminim dr hissedemezsin daha diyor bende diretmedim :)
Kelebekler ucusuyor gibi canım ellerini veya ayaklarini oynatiyor sanki hissediyorum.Nasıl hissediyorsunuz ben seğirme şeklinde hissediyorum
Fiyatı bedir fetal dna nın ve hangi ildesin acaba. Belki bana da öyle der diye düşünüyorumBen varım ama fetal DNA testi yaptırıcam, ikili yapmayacak doktorum. Ense kalınlığı iyi, burun kemiği oluşmuş.
36İnşallah sizinde sonuç temiz çıkar. Yaşınız sizin kaç? Benim ilk doktorum yaş 35 olduğu için hemen riskli duruma giriyorsun falan demişti.Nifty istemişti. Sonra doktor değiştim. Ultrasonda zaten doktor ölçümlerin gayet normal olduğunu söylemişti. Ben o yüzden teste çokta takılmıyordum şükür iyi çıktı. Ölçümleriniz iyiyse herşey yolundadır
Ayy çok şaşırdımBen en son 13 de gıtmıstım erkek demişti 14+6 da kız gibi dedi ☺ Yani benim için hiç farketmiyor hatta daha bir sevindim belirsiz olması kötü sadece 20 hafta da en doğru seküler çıkar detaylı da artık
Boyunu sordum ama artık kg dan takip yapacağız dediOoh oh maşaallah çok sevindim canım. Hram vermelere başlanmış maşaallah Boyu kaç olmuş
Merhba bende aynı sorunu yaşıyorum tutamıyorum dr gitmedim ama daha korkuyorumda bişey olcak diyeKizlar sabaha gerinmisim acisina uyandim uykuda. Kasigima agri girdi napcaz bu gerinme olayini ya uykuda istemsiz yapiyorum kendimdeysem dikkat ediyorum ama baya kaslarin gerildigini hissettim
Riskli ense 1.20 çıktı hcg 54,9 papp 0’88 çıktı ama tüp bebek dr 3 lü yaptır takılma 2 ye dedi sizin kaç çıktıBen size bir şey sormak istiyorum. Yaşı 35 üzeri olunlar ikili testiniz nasıl çıktı?
Ben henüz yaptırmadım doktorum Memorial’da orada yapılıyormuş ama diğer yerleri de araştıracağım daha uygun var mı diye dedi. Ama benim forumlarda okuduğum 3 bin civarı.Fiyatı bedir fetal dna nın ve hangi ildesin acaba. Belki bana da öyle der diye düşünüyorum
Gittiğim kliniği sevdi
Tam olarak söylemeye çalıştıklarım bunlarAslında gittiğim kliniği ve çalışma düzenlerini beğendim. Doktorum da oldukça deneyimli ve ilgili. Tek canımı sıkan nokta birden kestirip atması oldu. "8 cm acilmayla gelirsin, o zaman da dogurtmaktan başka yapacak birşey kalmaz" da dedi ama hiçbir doktor bu riski almak kısmının samimiyetine inanamadım. Özel bir hastanede çok yoğun olan bir bayan var. O normal doğuma döndürüyormuş hamilelik süreci boyunca dikişleri kontrol ederek. Sanırım bir kere de onu deneyimlemek istiyorum. Bir sonraki kontrolüm öncekinden yaklaşık 5 hafta sonra. O yüzden arada gidilebilir
Aslında ben de zor duruyorum da tahmin olayı beni daha da meraklandırıyor beniIyi tutuyorsun ben tutamam o kadar :)
Canım epiduralle ilgili biraz bilgi verebilir misin? Henüz erken diye araştırma yapmadım. Doktorumla da konuşmadım. Benim de çok merak ettiğim bir konu epidural ve çevremde epidural deneyimi olan bildiğim kadarıyla yok. İlk doğumum normaldi elhamdülillah. Tabiki zordu kolay diyemem. Detay vermiyim ilk gebeliği olan arkadaşlarımız varBende normal dogumu dusunuyorum ama epidural normal dogum.
Ben normalden yanayim ama o agrilarida cekmek istemiyorum.epidural normal doguma girdim ben agrilarin cok fazla azaliyor sanki kabiz oluyorsun zorlaniyorsun afedersin buyuk tuvaletini yapar gibi ikinip yapiyorsun.Olumlu taraflari cok agri cekmiyorsun belden asagi uyusturduklari igne canini acitmiyor diyorlar.olumsuz yanı agri cok olmadigi icin ikinmada cok olmuyor alt tarafin yirtilma olasiligi varmis ama ne sekil dogum yaptirirsak yaptiralim hepsinin bir riski var sonucta :)Canım epiduralle ilgili biraz bilgi verebilir misin? Henüz erken diye araştırma yapmadım. Doktorumla da konuşmadım. Benim de çok merak ettiğim bir konu epidural ve çevremde epidural deneyimi olan bildiğim kadarıyla yok. İlk doğumum normaldi elhamdülillah. Tabiki zordu kolay diyemem. Detay vermiyim ilk gebeliği olan arkadaşlarımız varAma zorlansam da şunu söyleyebilirim, ben normal doğuma, o sürece hayran biriyim. Yani o zorluk bana manevi bir tat verdi, ben de o tadı çok sevdim. Allah herkesin doğumunu kolaylaştırsın, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin. Fakat illa normal doğum veya illa sezaryen diye tutturamayı doğru bulmuyorum. En sağlıklısı hangisi ise o olmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?