2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gittiğim kliniği sevdi
Tam olarak söylemeye çalıştıklarım bunlar Aslında gittiğim kliniği ve çalışma düzenlerini beğendim. Doktorum da oldukça deneyimli ve ilgili. Tek canımı sıkan nokta birden kestirip atması oldu. "8 cm acilmayla gelirsin, o zaman da dogurtmaktan başka yapacak birşey kalmaz" da dedi ama hiçbir doktor bu riski almak kısmının samimiyetine inanamadım. Özel bir hastanede çok yoğun olan bir bayan var. O normal doğuma döndürüyormuş hamilelik süreci boyunca dikişleri kontrol ederek. Sanırım bir kere de onu deneyimlemek istiyorum. Bir sonraki kontrolüm öncekinden yaklaşık 5 hafta sonra. O yüzden arada gidilebilir

Bende 14. Haftanın içindeyim karnımda seğirme oluyor ilk olarak bu şekil hissediliyormuş zaten

36

Ayy çok şaşırdım kız diyip erkek çıkan çok oluyor da erkek diyip kız çıkanı ilk defa duydum sağlıklı olsun da

Kizlar sabaha gerinmisim acisina uyandim uykuda. Kasigima agri girdi napcaz bu gerinme olayini ya uykuda istemsiz yapiyorum kendimdeysem dikkat ediyorum ama baya kaslarin gerildigini hissettim
Merhba bende aynı sorunu yaşıyorum tutamıyorum dr gitmedim ama daha korkuyorumda bişey olcak diye

Ben size bir şey sormak istiyorum. Yaşı 35 üzeri olunlar ikili testiniz nasıl çıktı?
Riskli ense 1.20 çıktı hcg 54,9 papp 0’88 çıktı ama tüp bebek dr 3 lü yaptır takılma 2 ye dedi sizin kaç çıktı

Arkadaşlar merhaba bende doktordan geldim bin şükür herşeye yolunda ense kalınlığı normal gelişim normal herşey iyi dedi...ikili testten hiç bahsetmedi..belkide normal bulduğu içindir bende zaten yaptırmak istemiyordum..kıza benzettim dedi..darısı tüm kontrole gidicek arkadaşlara hayırlı güzel sağlıklı haberler alalım inşallah hep

Gerektigi zaman ozel komplikasyonlarla 7 8 cm acikliklarla bile sezaryan olabilir tabiki, doktor en iyisini bilir sadece aradan uzun zaman gectigi icin hala riski var mi onu arastirman daha iyi olabilir canim insallah gönlünden gecen olur daha doguma kadr zamanimiz var baskalariylada gorusursun :)

Bende normal dogumu dusunuyorum ama epidural normal dogum.
Canım epiduralle ilgili biraz bilgi verebilir misin? Henüz erken diye araştırma yapmadım. Doktorumla da konuşmadım. Benim de çok merak ettiğim bir konu epidural ve çevremde epidural deneyimi olan bildiğim kadarıyla yok. İlk doğumum normaldi elhamdülillah. Tabiki zordu kolay diyemem. Detay vermiyim ilk gebeliği olan arkadaşlarımız var Ama zorlansam da şunu söyleyebilirim, ben normal doğuma, o sürece hayran biriyim. Yani o zorluk bana manevi bir tat verdi, ben de o tadı çok sevdim. Allah herkesin doğumunu kolaylaştırsın, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin. Fakat illa normal doğum veya illa sezaryen diye tutturamayı doğru bulmuyorum. En sağlıklısı hangisi ise o olmalı bence.

Ben normalden yanayim ama o agrilarida cekmek istemiyorum.epidural normal doguma girdim ben agrilarin cok fazla azaliyor sanki kabiz oluyorsun zorlaniyorsun afedersin buyuk tuvaletini yapar gibi ikinip yapiyorsun.Olumlu taraflari cok agri cekmiyorsun belden asagi uyusturduklari igne canini acitmiyor diyorlar.olumsuz yanı agri cok olmadigi icin ikinmada cok olmuyor alt tarafin yirtilma olasiligi varmis ama ne sekil dogum yaptirirsak yaptiralim hepsinin bir riski var sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…