2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım nasıl oldu kızın? İnşallah iyi olmuştur. Olur böyle şeyler canını sıkma.

Bende o yuzden acmiyorum daha konuyu 6 aylik olalim kismetse o zaman acarim :)

Canim bende epiduralli normal dogum yaptim, soyle soyliyim enazindan bnde olan o doğum anindaki acilarini cok hafifletiyor tabiki hissesiyorsun ama ilkine gore siddeti düşüyor dogumanindada ben yine herseyi hissettim yani afedersinizde bebegin cikisi filan oylehissizlik olmuyor avantaj olarakta dogum sonrasi dikis gerekirse epiduralin etkisi gecmedigi icin rahat oldu, igne yapilirkende cok sukur hic birsey hissetmedim sen saglikgorevlisiydin daha iyi bilirsin fakat bnce dogum icin en buyuk bulus☺

Kızlar merhaba bayadir yazamıyorum takip edemiyorum misafirlerim vardi cok yoruldum bi 10 gun kusmalarim.geri geldi şimdi bi ilac kullanıyorum oda uyku yapiyo 2 3 gündür uykulu uykulu geziyom evde. Kontrole gittim benim minik kandirmis bizi saklanmış cinsiyeti erkekmiş 14. Haftadayim gösterdi kendini yani prenses prense döndü ikili tarama sonuclarim da güzel cikti cok şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Sağlıcakla gelsin prens bulantı için prilam mı kullanıyorsun canım?ben prilam kullanıyorım akşamları yatmadan önce içiyorum.İçer içmez uyku bastırıyor

Bugun banada doktor buyuk ihtimal erkek dedi 11+3 teyim ama hep kız diye düşünmüştüm biraz burulmadım değil ama sanki ultrasonda baya erkek gibi duruyoryinede değişebilmesini ümit ediyorum

Kaçıncı haftada kız demişlerdi?

Ayy çok şaşırdım kız diyip erkek çıkan çok oluyor da erkek diyip kız çıkanı ilk defa duydum sağlıklı olsun da
Böyle duyunca seviniyorum banada az önce erkek gibi dedi doktor ama nedense bi tarafım ilk çocugum hep kız olsun istedim benm abim vardı ablam olsun cok isterdim belki ondan

Sadece izledim izlenimlerime gore en guzeli diye tahmin ediyorum :)

Sağlıcakla gelsin prens bulantı için prilam mı kullanıyorsun canım?ben prilam kullanıyorım akşamları yatmadan önce içiyorum.İçer içmez uyku bastırıyor
Evet bende prilam kullanıyorum aksam 2 tane alıyordum ama 12de zor kalkıyorum ve bütün gün yine uyukluyorum

Evet bende prilam kullanıyorum aksam 2 tane alıyordum ama 12de zor kalkıyorum ve bütün gün yine uyukluyorum
Ben de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artık

Ben de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artık
Ben zofer kullaniyorum hic oyle birseyle karsilasmadim keske uyku yapsada hep uyusam :)

Kizlar bizim bugun gorus gunuydu:) ikili test gibi kontrol etti doktor ama ben fetal dna yaptircagm icin kan vermedim ense kalinligi vs coo iyi cikti. Yuzde 60 erkek dedi ama degisebilir dedi sizce degisirmii

Kızlar annemdeyim canım aşırıı mumbar çekti anneme yaptırıyom bişey olmaz degilmi yiyen oldumu hiç

Banada bugun yuzde 60 erkk dedi doktor Ama bende baktım bazı arkadasların düşük olmakla birlikte değişmiş genelde kız denilenler erkek cıkmıs daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…