Girdim derken izledim yani :)
Canım nasıl oldu kızın? İnşallah iyi olmuştur. Olur böyle şeyler canını sıkma.2 gecedir hasyanede yattim. 3. Gun bugun. Öyle cocuklar, oyle hastalar var ki... İlla erkek illa kiz demek bana gore buyuk yanlis.
Suan bebegimin cinsiyetini ogrenmeyi düşünmüyorum. Kizim hastanede ve insanlar bana cinsiyet soruyorlar
Bende o yuzden acmiyorum daha konuyu 6 aylik olalim kismetse o zaman acarim :)Bakalım inşallah hayırlısı olsun canım. Araştırıp öğrenmekte fayda var. Ben de bir ara doktoruma danışmayı düşünüyorum bu konuyu ama büyük ihtimalle 'daha erken o zaman gelsin bakarız' der eminim
Ben normalden yanayim ama o agrilarida cekmek istemiyorum.epidural normal doguma girdim ben agrilarin cok fazla azaliyor sanki kabiz oluyorsun zorlaniyorsun afedersin buyuk tuvaletini yapar gibi ikinip yapiyorsun.Olumlu taraflari cok agri cekmiyorsun belden asagi uyusturduklari igne canini acitmiyor diyorlar.olumsuz yanı agri cok olmadigi icin ikinmada cok olmuyor alt tarafin yirtilma olasiligi varmis ama ne sekil dogum yaptirirsak yaptiralim hepsinin bir riski var sonucta :)
Sağlıcakla gelsin prensKızlar merhaba bayadir yazamıyorum takip edemiyorum misafirlerim vardi cok yoruldum bi 10 gun kusmalarim.geri geldi şimdi bi ilac kullanıyorum oda uyku yapiyo 2 3 gündür uykulu uykulu geziyom evde. Kontrole gittim benim minik kandirmis bizi saklanmış cinsiyeti erkekmiş 14. Haftadayim gösterdi kendini yani prenses prense döndüikili tarama sonuclarim da güzel cikti cok şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Bugun banada doktor buyuk ihtimal erkek dedi 11+3 teyim ama hep kız diye düşünmüştüm biraz burulmadım değil ama sanki ultrasonda baya erkek gibi duruyoryinede değişebilmesini ümit ediyorumCinsiyet konusu 20li haftalara kadar belli olmuyor ya sahsi dusuncem. 15. Haftamda ve 17. Haftamda yuzde 99 erkek denilmisti onceki gebeligimde.
19. Haftada yuzde 100 kiz dendi ve ben dayanamayip erkek kiyafeti almistim bikac tane acikcasi. Bi tuhaf oldu icim.
Nacizhane fikrim doktor simdiden bi tahminde bulunsa bile, bunu kendinize saklamamiz yonunde
Kaçıncı haftada kız demişlerdi?Kızlar merhaba bayadir yazamıyorum takip edemiyorum misafirlerim vardi cok yoruldum bi 10 gun kusmalarim.geri geldi şimdi bi ilac kullanıyorum oda uyku yapiyo 2 3 gündür uykulu uykulu geziyom evde. Kontrole gittim benim minik kandirmis bizi saklanmış cinsiyeti erkekmiş 14. Haftadayim gösterdi kendini yani prenses prense döndüikili tarama sonuclarim da güzel cikti cok şükür Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Böyle duyunca seviniyorum banada az önce erkek gibi dedi doktor ama nedense bi tarafım ilk çocugum hep kız olsun istedim benm abim vardı ablam olsun cok isterdim belki ondanAyy çok şaşırdımkız diyip erkek çıkan çok oluyor da erkek diyip kız çıkanı ilk defa duydum sağlıklı olsun da
Sadece izledim izlenimlerime gore en guzeli diye tahmin ediyorum :)Canim bende epiduralli normal dogum yaptim, soyle soyliyim enazindan bnde olan o doğum anindaki acilarini cok hafifletiyor tabiki hissesiyorsun ama ilkine gore siddeti düşüyor dogumanindada ben yine herseyi hissettim yani afedersinizde bebegin cikisi filan oylehissizlik olmuyor avantaj olarakta dogum sonrasi dikis gerekirse epiduralin etkisi gecmedigi icin rahat oldu, igne yapilirkende cok sukur hic birsey hissetmedim sen saglikgorevlisiydin daha iyi bilirsin fakat bnce dogum icin en buyuk bulus☺
12 canimKaçıncı haftada kız demişlerdi?
Ben hiç izleyemiyorum.Çok korkuyorum.Dogumu düşünmemeye calısıyorum.Sadece izledim izlenimlerime gore en guzeli diye tahmin ediyorum :)
Evet bende prilam kullanıyorum aksam 2 tane alıyordum ama 12de zor kalkıyorum ve bütün gün yine uyukluyorumSağlıcakla gelsin prensbulantı için prilam mı kullanıyorsun canım?ben prilam kullanıyorım akşamları yatmadan önce içiyorum.İçer içmez uyku bastırıyor
Ben de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artıkEvet bende prilam kullanıyorum aksam 2 tane alıyordum ama 12de zor kalkıyorum ve bütün gün yine uyukluyorum
Ben zofer kullaniyorum hic oyle birseyle karsilasmadim keske uyku yapsada hep uyusam :)Ben de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artık
:) bebek ele avuca gelmeye başlayana kadar havalar ısınıyor doğum yaklaşınca sıcak basması olmuyor kış olduğu içinHosgeldin :) nesi guzel mesela :))
Degisirmi bisey diyemem cnm ama iyi cikmasina sevindim sonuclarinin :)Kizlar bizim bugun gorus gunuydu:) ikili test gibi kontrol etti doktor ama ben fetal dna yaptircagm icin kan vermedim ense kalinligi vs coo iyi cikti. Yuzde 60 erkek dedi ama degisebilir dedi sizce degisirmii Eki Görüntüle 2305283 Eki Görüntüle 2305284
Banada bugun yuzde 60 erkk dedi doktor Ama bende baktım bazı arkadasların düşük olmakla birlikte değişmiş genelde kız denilenler erkek cıkmıs daha cokKizlar bizim bugun gorus gunuydu:) ikili test gibi kontrol etti doktor ama ben fetal dna yaptircagm icin kan vermedim ense kalinligi vs coo iyi cikti. Yuzde 60 erkek dedi ama degisebilir dedi sizce degisirmii Eki Görüntüle 2305283 Eki Görüntüle 2305284
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?