2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok sevindim canim

Ahh canım benim sorma millet bir değişik benim 12yaş kız 10yaş erkek iki çocuğum var yaşım 35 bazı kendini bilmezler ne yapan delimisin bu yaşta derdin ne diyip duruyorlar inan il değiştirme imkanım olsa değiştir em sıkıntısını çeken ben derde düşen onlar. Millet fesat olmuş

Banada bugun yuzde 60 erkk dedi doktor Ama bende baktım bazı arkadasların düşük olmakla birlikte değişmiş genelde kız denilenler erkek cıkmıs daha cok
Benim gonlumden kiz geciyor ama baya cikinti gosterdi doktor zaten herkesn erkek oluyor nasil bir yil bu:)

Kızlar bende kontrolden geldim. Benim afacan minik apış arasına elini bir koydu asla izin vermedi görmemize doktorda çok hırs yaptı ama malesef kazanan minik oldu.hatta takla attı içimde şaka gibiydi akrobatik hareketler yaptı Savaştık bir 20 dakika ama yenildik.Bizim cinsiyette 16. Haftaya kaldı. Sağlıklı olsunlar tabi en büyük duamız o ama merak ediliyor ister istemez.

Yok bi kez kullandim daha kullanmadim zeytinyagi surduruyorum esime sonra sicak havlu koyduruyorum ustune hafifledi biraz

Ben de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artık
Ayy inşallah ben alisirim tez vakitte hiçbirşey yapamıyorum bu şekilde

İyi akşamlar kızlar haftaya 2 li test yaptırıcam nasıl oluyo test koldan kanmı alıyolar ve 12 haftanın içinde erkenmi yaptırmam 13 haftanın içindemi yaptırsam ilk gebeliğim çok bi bilgim yok bide sigortamda yok ücreti ne kadar ortalama özelde

Geçmiş olsun belki ilk doktor riske atmak istemeyip tedavi uyguladı. İyi olmanız sevindirici. Cinsiyeti ne?
Çok emin konuştu ilgisizdi birazda doktor işi inş işi bir tane oğlum var 4 yaşında Buda kız dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…