- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Çok sevindim canimKızlar dün yazamadım kontrolden sonra . Bebişimiz iyimiş ikili test sonucumuz da normal 3 lü ve 4 lüye gerek yok dedi hatta. 91 gr Mış kocaman olmuş 4d ultrasonla yüzünü gördük ❤ %99 ihtimal kız dedi doktor ama 3 hafta sonra kontrole gelin o zaman netleşir dediAllah hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin
Sadece izledim izlenimlerime gore en guzeli diye tahmin ediyorum :)
Ahh canım benim sorma millet bir değişik benim 12yaş kız 10yaş erkek iki çocuğum var yaşım 35 bazı kendini bilmezler ne yapan delimisin bu yaşta derdin ne diyip duruyorlar inan il değiştirme imkanım olsa değiştir em sıkıntısını çeken ben derde düşen onlar. Millet fesat olmuşBugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.
Yaaaa hmm hayirli olsun dedi. Bir daha bana agiz yuz burusturursaniz kimseye bisey demicrm bu ne ya dedim. Kiz da olsa erkek te olsa benim evladim. Insanlara sinir oldum. Hemen aaa yaaa yuzleri degisiyo. Ya allah askina icimizden gecer isteriz eyvallah Allah verir vermez ne sorgusu yapabiliriz ne de agiz bukebilirz. Insanlar boyle suratlarini yamultup bakiyolar ya suratlarina vurasim geliyo. O kadar sinirleniyorum ki. Yapan herkesle istisnasiz ilisigimi kesicem. Zaten hamileyim kimsenin ne nazini ne tribini ne de imasini cekemem. Buguun kan beynime cikti.
Hepimizin :)Hayırlısı basina olsun canim ,saglikla dogsunlar kavusalimda
Bende canım 35yaş üstü temiz çıktı 16haftada organ taramasından gönderdi35 üzeri olan yok mu kızlarr
Benim gonlumden kiz geciyor ama baya cikinti gosterdi doktor zaten herkesn erkek oluyor nasil bir yil bu:)Banada bugun yuzde 60 erkk dedi doktor Ama bende baktım bazı arkadasların düşük olmakla birlikte değişmiş genelde kız denilenler erkek cıkmıs daha cok
Kızlar annemdeyim canım aşırıı mumbar çekti anneme yaptırıyom bişey olmaz degilmi yiyen oldumu hiç
Benimde canım şok şırdan istiyor ama yok yaşadığım yerde. Nasıl istiyor canım anlatamam. Nerden bulucam bilmiyorum. Bulsam 5 tane birden yiycemKızlar annemdeyim canım aşırıı mumbar çekti anneme yaptırıyom bişey olmaz degilmi yiyen oldumu hiç
Korkmuyorum da ama yiyecem sanırımBenimde canım şok şırdan istiyor ama yok yaşadığım yerde. Nasıl istiyor canım anlatamam. Nerden bulucam bilmiyorum. Bulsam 5 tane birden yiycem
Yok bi kez kullandim daha kullanmadim zeytinyagi surduruyorum esime sonra sicak havlu koyduruyorum ustune hafifledi birazDoktorlarin her dedigine guvenme. Bana enfeksiyon icin acilde çipro verdiler. Prospektuste hamilelee kesinlikle kullanamaz yaziyor. Sonraki gun baska dr biraktirdi icilmez dedi. Senin yapacağın magnezyum ve kalsiyum degerine baktirip ona gore takviye almak. Bence tekrar kullanma. Onlar cok agir ilaçlar. Dişim agriyor kendimi tutuyorum minoset bile almiyorum..
Hayatimda hic yemedim canım :)Kızlar bilginiz yokmu acabaaa
Ayy inşallah ben alisirim tez vakitte hiçbirşey yapamıyorum bu şekildeBen de akşam 9 gibi uyuyakalıyorum.Bi kere gündüz içmiştim.Cok fena yapmıstı.2 hafta oldu kullanmaya başlayalı.Vücudum alıştı hapa sanırım.Eskisi kadar uyku yapmıyor artık
Ne olduğunu tam bilmemekle birlikte sakatatsa eğer yasak diye kalmış aklımdaKızlar bilginiz yokmu acabaaa
Sakatat ama yemesen daha iyi aslında ama çok canın çekmiş belli ki nefsini körlicek kadar ye benceKızlar bilginiz yokmu acabaaa
Ye gitsin. Ne olucak bir kereden. Doğuda insanlar herşeyi yiyorlar.sakatat ciğer vs. Mesela rizedekilerde çok çay içiyorlar. Çok fazla baskılıyoruz kendimizi gibi geliyor bana. Can bu istiyorKorkmuyorum da ama yiyecem sanırım
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun
Çok emin konuştu ilgisizdi birazda doktor işi inş işiGeçmiş olsun belki ilk doktor riske atmak istemeyip tedavi uyguladı. İyi olmanız sevindirici. Cinsiyeti ne?
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun evet her doktor farklı söyleyebiliyor elhamdülillah iyiymişsinz sen ve bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasb etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?