Teşekkür ederim canımKoldan aliyorlar canim 12 haftada herkes yaptirdi tam haftasi
Burda bir arkadaşımız var o bilgilendirdi beni şunları yazarakNasil yani ya ben anlamadim
Sanırım bizler çok paranoya olduk eskiden kadınları düşünüyorumda ne varsa onu yiyolarmış tarlada bahçede çalışıyolardı ne zorluklarla doğum yapmışlar bende senin gibi herşeyden nem kapıyorum ama bazen kendime kızıyorum abartma diye ama elimde değilİyi geceler kızlarbugün akrabalarımızda mangal vardı, tavuk kanat, pirzola vs. (Canınız çektiyse hemen avuçlarınızı yalayıp memelere sürün ) normalde çok tavuk tüketmemeye çalışıyorum ama ayıp olmasın diye yedim. Bir baktım içleri tam pişmemiş. Hemen bıraktım ama içime de kurt düştü şu içime düşen kurtlar olmasa hamileliğim süper, ama sürekli o öyle bu böyle mi, ay şimdi bu hamileyken yapılır mı hemen araştırayım demekten helak oldum. Böyle devam ederse psikolog yolu gözüküyor bana
İyi geceler kızlarbugün akrabalarımızda mangal vardı, tavuk kanat, pirzola vs. (Canınız çektiyse hemen avuçlarınızı yalayıp memelere sürün ) normalde çok tavuk tüketmemeye çalışıyorum ama ayıp olmasın diye yedim. Bir baktım içleri tam pişmemiş. Hemen bıraktım ama içime de kurt düştü şu içime düşen kurtlar olmasa hamileliğim süper, ama sürekli o öyle bu böyle mi, ay şimdi bu hamileyken yapılır mı hemen araştırayım demekten helak oldum. Böyle devam ederse psikolog yolu gözüküyor bana
Aynen öyle canım. Annem bana hamileyken çiğ sucuk yemiş mesela. Ben çiğini geçtim sucuk bile yemiyorum. Kaynanam hele hamileyken badana yapmış, bir de bana yaparken sandalyeden düşmüş doktora bile gitmemiş. Kendimizi düşünemiyorum, Allah korusunSanırım bizler çok paranoya olduk eskiden kadınları düşünüyorumda ne varsa onu yiyolarmış tarlada bahçede çalışıyolardı ne zorluklarla doğum yapmışlar bende senin gibi herşeyden nem kapıyorum ama bazen kendime kızıyorum abartma diye ama elimde değil
Hemen bıraktım canım. Hatta diğerlerinde de önlem olarak üstten üstten yedim. Aynen çok önemli bir konu, sonuçları ağır olabilir ben de çok dikkat ediyorum. İnşallah bir şey olmazEger hemen farkedipyemediysen bi zarari olucagini sanmiyorum kuzum ama normalde en dikkat isteyen konu bilmiyorum benim.doktorum cok ustunde durmustu kesinlikle cig yada az pismis yeme diye sushi tuketenler icin bile tavsiye edilmiyor hamileyken ,yesillikler bile hayvan artigi bulundurabildigi icin risk grubunda zaten kontrolde yapilan kan tahlilleriyle surekli takip ediyorlar toxoplasmayi
Biz olsak ortalığı ayağa kaldırırdık her haldeAynen öyle canım. Annem bana hamileyken çiğ sucuk yemiş mesela. Ben çiğini geçtim sucuk bile yemiyorum. Kaynanam hele hamileyken badana yapmış, bir de bana yaparken sandalyeden düşmüş doktora bile gitmemiş. Kendimizi düşünemiyorum, Allah korusun
İnşallah canım benim inşallah, hayırlısıylaBiz olsak ortalığı ayağa kaldırırdık her haldeayağım burkulsa panik oluyorum bebeğim diye sağ salim şu süreci bitirip bebeğimizi kucağımıza alalımda hayırlıysa
İyi akşamlar kızlar haftaya 2 li test yaptırıcam nasıl oluyo test koldan kanmı alıyolar ve 12 haftanın içinde erkenmi yaptırmam 13 haftanın içindemi yaptırsam ilk gebeliğim çok bi bilgim yok bide sigortamda yok ücreti ne kadar ortalama özelde
Ben hep yiyorum sorun olmaz toxoplazman iyi ciktiysaİyi geceler kızlarbugün akrabalarımızda mangal vardı, tavuk kanat, pirzola vs. (Canınız çektiyse hemen avuçlarınızı yalayıp memelere sürün ) normalde çok tavuk tüketmemeye çalışıyorum ama ayıp olmasın diye yedim. Bir baktım içleri tam pişmemiş. Hemen bıraktım ama içime de kurt düştü şu içime düşen kurtlar olmasa hamileliğim süper, ama sürekli o öyle bu böyle mi, ay şimdi bu hamileyken yapılır mı hemen araştırayım demekten helak oldum. Böyle devam ederse psikolog yolu gözüküyor bana
Benim 17sinde kontrol. Daha haftam gelmediRiskli ense 1.20 çıktı hcg 54,9 papp 0’88 çıktı ama tüp bebek dr 3 lü yaptır takılma 2 ye dedi sizin kaç çıktı
Adınıza çok sevindim darısı bizlere inşallahBende canım 35yaş üstü temiz çıktı 16haftada organ taramasından gönderdi
Bebek şans getirmiş ve ataman olmuş tebrik ederimGunaydin kızlar. Atamam oldu Urfa Eyyubiye'ye orda doktor bulmam lazım. Oralı olan yada orda iyi bir doktor tanıyan varsa yardumci olursa cok sevinirim
Ense 2,5 dan sonra riskli diyorlar sizi. Papp ve hcg birlikte değerlendirildiğinde mi riskli çıktı. Bide yaş kaç? Fetal dna önermedi mi doktorRiskli ense 1.20 çıktı hcg 54,9 papp 0’88 çıktı ama tüp bebek dr 3 lü yaptır takılma 2 ye dedi sizin kaç çıktı
Maşalllah yaaatotoşunu yediğimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?