2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu

Ben hep yiyorum sorun olmaz toxoplazman iyi ciktiysa

Maalesef toksoplazma bağışıklığım yok ama tesellim ilk 3 ayı atlatmış olmam. İlk 3 ayda çok daha etkili ve çok daha tehlikeli.

Beni ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman aramıştı canım hamileliğim düşmüştü sistemlerine, bir takvim çıkarmıştı 16 ekim aşı,izlem ve kan tahlili için gideceğim

Bizim buradaki sağlık ocağı acayip ya doktorun verdiği tahlilleri yaptırmaya gitmiştim, hamileyim diyorum sistemlerine düşmemiş. İspat edebilir misin falan dediler?

Kızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusum yasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare

Canım ben de oldum birkaç kere. Bol bol su iç, kefir iç, meyve ye bir de yürüyüş yap. Güzel kesiyor.

Bizim buradaki sağlık ocağı acayip ya doktorun verdiği tahlilleri yaptırmaya gitmiştim, hamileyim diyorum sistemlerine düşmemiş. İspat edebilir misin falan dediler?
Allah allah ne kadar saçma şey ya söyledikleri, bir insan neden gidip o tahlilleri yaptırmak ister ki bir nedeni olmasa

Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Canım bende ikiside vardı ikiside bi işe yaramıyor . çok az geliyordu hep sagdigimda cok azda diil sutum. Sonra moshiturkey die bise kesfettim muthis bise hem zahmetsiz hem kolay hemde cok sut cikariyor. Calisan annelere kesinlikle tavsiye ediyorum . sut biriktirecek olanalarada. Ben cok sagmadim cunku hep oglumla yanyanaydik. Nadir lazim oldu . ama cok memnunum hatta eskittim.simdi tekrar almayi planlyrm

Ben 12+1 de yaptırdım canım normal muayenede ölçümlerine baktı çok açıklamadı bir tüpte kan aldılar koldan okadar. Biz 155 TL verdik

Göğüs pompası almak şart mı kızlar sizce
Bence şart bebegi emzirirsen sart yani surekli onunn yanindada olsan bazen memede apse sislik oluyor sut tikaniyor ozaman cekmek gerekiyor sutu . yoksa iltihap yapiyor . bebek o haldeyken emmek istemiyor .sen mecbur sagmalisin zaten o sutude atiyorsun eksimis oluyor tikandigi icin . ben 2 sene emzirdim 6 defa filan bunu yasamisimdir. Onun disinda ilk zamanlar cok lazim oluyor .3 ay sutu cok oluyor annenin sagip buzluga atabilirsin.caliscaksan zaten sart.

Internette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cook

Evet bunu bende okumuştum birde afedersiniz erkek bebeğe hamile olan annelerde cinsel isteksizlik oluyomuş kız bebekte tam tersi istek oluyomuş diye okumuştum.

Ewt bende de aynen öyle oluyo. Bundan önceki bebeğim erkekti isteksizlik çoktu. Şimdi ki bebeğim kız istek gittikçe artmaya başlıyor. Bide kız bebekte göğüsler hemen büyüyor.

Mochi sanırım dediğiniz bu vakumlu olan değil mi? Ben de diğerlerinden biraz ürküyorum açıkçası, bu çok güzel geldi. Demek memnunsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…