Yaş 35 infty test önerdiEnse 2,5 dan sonra riskli diyorlar sizi. Papp ve hcg birlikte değerlendirildiğinde mi riskli çıktı. Bide yaş kaç? Fetal dna önermedi mi doktor
Beni ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman aramıştı canım hamileliğim düşmüştü sistemlerine, bir takvim çıkarmıştı 16 ekim aşı,izlem ve kan tahlili için gideceğimKızlar saglik ocagi sizi aradi mi?20.haftada tetanoz asisi varmis.
Beni anca aradılar :)Beni ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman aramıştı canım hamileliğim düşmüştü sistemlerine, bir takvim çıkarmıştı 16 ekim aşı,izlem ve kan tahlili için gideceğim
Evet öyle oldu . Ben vajinismusum tedaviye başlayacağım hafta hamile olduğunu öğrendim bir başka mucizeside bu benim içinBebek şans getirmiş ve ataman olmuş tebrik ederim
Yok canim :)Kızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusumyasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare
Ben elektriksiz olanini dusunuyorum ya fiyattan dolayiDeneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Canım ben de öyleyim yaklaşık 5 gündür felan, Demir hapı kullanıyorum acaba ondan mı diye düşündümKızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusumyasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare
Ben hep yiyorum sorun olmaz toxoplazman iyi ciktiysa
Beni ilk gebeliğimi öğrendiğim zaman aramıştı canım hamileliğim düşmüştü sistemlerine, bir takvim çıkarmıştı 16 ekim aşı,izlem ve kan tahlili için gideceğim
Kızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusumyasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare
Allah allah ne kadar saçma şey ya söyledikleri, bir insan neden gidip o tahlilleri yaptırmak ister ki bir nedeni olmasaBizim buradaki sağlık ocağı acayip yadoktorun verdiği tahlilleri yaptırmaya gitmiştim, hamileyim diyorum sistemlerine düşmemiş. İspat edebilir misin falan dediler?
Göğüs pompası almak şart mı kızlar sizceBen elektriksiz olanini dusunuyorum ya fiyattan dolayi
Kuzum evet bana da söylediler bende yaptırmayı düşünüyorum ama daha var tabi.Kızlar saglik ocagi sizi aradi mi?20.haftada tetanoz asisi varmis.
Canım bende ikiside vardı ikiside bi işe yaramıyor . çok az geliyordu hep sagdigimda cok azda diil sutum. Sonra moshiturkey die bise kesfettim muthis bise hem zahmetsiz hem kolay hemde cok sut cikariyor. Calisan annelere kesinlikle tavsiye ediyorum . sut biriktirecek olanalarada. Ben cok sagmadim cunku hep oglumla yanyanaydik. Nadir lazim oldu . ama cok memnunum hatta eskittim.simdi tekrar almayi planlyrmDeneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Ben 12+1 de yaptırdım canım normal muayenede ölçümlerine baktı çok açıklamadı bir tüpte kan aldılar koldan okadar. Biz 155 TL verdikİyi akşamlar kızlar haftaya 2 li test yaptırıcam nasıl oluyo test koldan kanmı alıyolar ve 12 haftanın içinde erkenmi yaptırmam 13 haftanın içindemi yaptırsam ilk gebeliğim çok bi bilgim yok bide sigortamda yok ücreti ne kadar ortalama özelde
Bence şart bebegi emzirirsen sart yani surekli onunn yanindada olsan bazen memede apse sislik oluyor sut tikaniyor ozaman cekmek gerekiyor sutu . yoksa iltihap yapiyor . bebek o haldeyken emmek istemiyor .sen mecbur sagmalisin zaten o sutude atiyorsun eksimis oluyor tikandigi icin . ben 2 sene emzirdim 6 defa filan bunu yasamisimdir. Onun disinda ilk zamanlar cok lazim oluyor .3 ay sutu cok oluyor annenin sagip buzluga atabilirsin.caliscaksan zaten sart.Göğüs pompası almak şart mı kızlar sizce
Internette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cookCanım bende ikiside vardı ikiside bi işe yaramıyor . çok az geliyordu hep sagdigimda cok azda diil sutum. Sonra moshiturkey die bise kesfettim muthis bise hem zahmetsiz hem kolay hemde cok sut cikariyor. Calisan annelere kesinlikle tavsiye ediyorum . sut biriktirecek olanalarada. Ben cok sagmadim cunku hep oglumla yanyanaydik. Nadir lazim oldu . ama cok memnunum hatta eskittim.simdi tekrar almayi planlyrm
Bence sart degilGöğüs pompası almak şart mı kızlar sizce
Evet bunu bende okumuştum birde afedersiniz erkek bebeğe hamile olan annelerde cinsel isteksizlik oluyomuş kız bebekte tam tersi istek oluyomuş diye okumuştum.
Mochi sanırım dediğiniz bu vakumlu olan değil mi? Ben de diğerlerinden biraz ürküyorum açıkçası, bu çok güzel geldi. Demek memnunsunuz.Canım bende ikiside vardı ikiside bi işe yaramıyor . çok az geliyordu hep sagdigimda cok azda diil sutum. Sonra moshiturkey die bise kesfettim muthis bise hem zahmetsiz hem kolay hemde cok sut cikariyor. Calisan annelere kesinlikle tavsiye ediyorum . sut biriktirecek olanalarada. Ben cok sagmadim cunku hep oglumla yanyanaydik. Nadir lazim oldu . ama cok memnunum hatta eskittim.simdi tekrar almayi planlyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?