2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuş

Kızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusum yasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare

Gecen hafta bnde oldum canim ustelik hayatimda ilk kez boyle gecirdim kusmayla beraber hic bisey tuketemiyordum karin agrir cok siddetlenirse bi doktora cik istersen ben 3gun boşuna cekmisim gittim serum verdiler 2 3 saat sonra daha güçlüydüm ve hamileler icin diyare ilaci varmis onu yazdilar ,

Anne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuş
Oda sicakliginda 3 saat buzdolabinda 2 3 gun buzlukta 3 aya yakin cnm

Internette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cook

Bn elektrikli kullanmistim oglumda calistigim icin philip aventin gercekten cok iyiydi, hastane tipi olan ilk basta sutu artikmak icin iyi olabilir ama yeni dogum yapmis bi anne icin bana fzla agrili gelmisti bebege gore güçlü cektigi icin gogus uclarimi agritiyodurdu 2hafta sonrada avente gectim bazen hem bebegi emzirip hem diğer gogsunu bosaltmak istersen elektrikli olmasi avantaj ve zaman olarakta dahakarli diye dusunuyorun

Kızlar bana bir şeyler oluyo 2 gündür doymuyorum göbüşte maşallah gerim gerim geriliyor iyice belli etti kendini böyle gidersem şimdiye kadar hiç kilo almayan ben bir haftada 2 3 kilo almış olurum

Benim de 1 haftadır öyle. Başta kilo almadım ama şimdi iştahım artınca 2 kilo aldım
Kızlar bana bir şeyler oluyo 2 gündür doymuyorum göbüşte maşallah gerim gerim geriliyor iyice belli etti kendini böyle gidersem şimdiye kadar hiç kilo almayan ben bir haftada 2 3 kilo almış olurum

Aynen öyle canım hepimize Rabbim sağlıklı akıllı vicdanlı evlatlar versin inşallah

Hareketleri hissetmeye başladın mı bari ben de daha onu hissedemiyorum sadece baskı ve şişlik geliyor elime
Evet cnm 3 4 kez hissettim genellikle tek sakin oldugumda ve meyve veya tatli yedikten sonra heralde gobis cikmadi erken hissetmeyi ona bagliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…