- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Anne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuşBence şart bebegi emzirirsen sart yani surekli onunn yanindada olsan bazen memede apse sislik oluyor sut tikaniyor ozaman cekmek gerekiyor sutu . yoksa iltihap yapiyor . bebek o haldeyken emmek istemiyor .sen mecbur sagmalisin zaten o sutude atiyorsun eksimis oluyor tikandigi icin . ben 2 sene emzirdim 6 defa filan bunu yasamisimdir. Onun disinda ilk zamanlar cok lazim oluyor .3 ay sutu cok oluyor annenin sagip buzluga atabilirsin.caliscaksan zaten sart.
Bende merak ettim simdiInternette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cook
Kızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusumyasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare
Oda sicakliginda 3 saat buzdolabinda 2 3 gun buzlukta 3 aya yakin cnmAnne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuş
Internette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cook
Yanlis yazmisim mochi olacakInternette baktm ama moshiturkey bulamadm resim varsa yuklermisin merak ettim cook
Ben araştırdım alınacaklar listesine ekledim bileYanlis yazmisim mochi olacak
Bi benim gobis cikmadi ya :) hala fit im :)Kızlar bana bir şeyler oluyo 2 gündür doymuyorumgöbüşte maşallah gerim gerim geriliyor iyice belli etti kendini böyle gidersem şimdiye kadar hiç kilo almayan ben bir haftada 2 3 kilo almış olurum
Hareketleri hissetmeye başladın mı bari ben de daha onu hissedemiyorum sadece baskı ve şişlik geliyor elimeBi benim gobis cikmadi ya :) hala fit im :)
Aktif kullanılacaksa elektrikli olmalı.Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Ewt bende de aynen öyle oluyo. Bundan önceki bebeğim erkekti isteksizlik çoktu. Şimdi ki bebeğim kız istek gittikçe artmaya başlıyor. Bide kız bebekte göğüsler hemen büyüyor.
Kızlar bana bir şeyler oluyo 2 gündür doymuyorumgöbüşte maşallah gerim gerim geriliyor iyice belli etti kendini böyle gidersem şimdiye kadar hiç kilo almayan ben bir haftada 2 3 kilo almış olurum
Demek ki 14.hafta sonrası iştah tavan yapıyoBenim de 1 haftadır öyle. Başta kilo almadım ama şimdi iştahım artınca 2 kilo aldım
Kesinlikle elektrikli, manuel kullanmak çok yorucu olur.Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Aynen öyle canım hepimize Rabbim sağlıklı akıllı vicdanlı evlatlar versin inşallahBu insanlari anlayamiyorum ben. Masallah ne mutlu 3 cocuk annesi olacaksin demeleri lazim
ben 34 yasindayim 2.ye hamileyim belki 40 ima.az kala 3.cu bile olabilir rabbim nasip ederse. Kime ne! Valla kocaman da olmus cocuklarin en guzeli yapmissin millet konusur cocugun olsa da konusur olmasa da konusur!
Calismiyorum elektrikliye ihtiyac yoktoru dmiAktif kullanılacaksa elektrikli olmalı.
El pompaları diğeri kadar güçlü değildir.
Evet cnm 3 4 kez hissettim genellikle tek sakin oldugumda ve meyve veya tatli yedikten sonra heralde gobis cikmadi erken hissetmeyi ona bagliyorumHareketleri hissetmeye başladın mı bari ben de daha onu hissedemiyorum sadece baskı ve şişlik geliyor elime
Evet canım varKızlar saglik ocagi sizi aradi mi?20.haftada tetanoz asisi varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?