Eger almadiysan ilk aylar icin hastane tipi kiralayabilirsin, hem daha guclu hem de denemis olursun. Bende elektrikli var lansinoh, memnunum ama hastane tipi medela pompa kadar cekmiyordu hic bir pompa. Ise basladigimda kiralamistim, daha kisa surede bosaltiyordu.Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Arastirdim biraz baya ovmusler bu elektrikler gozumde cok buyuyordu ve korkutucu geliyordu acikcasi. Calismicamda emzirirken bu isimi gorur herkes cok memnun kalmis cok tesekkur ederim sayende ogrenmis oldumYanlis yazmisim mochi olacak
Olabilir canım ben de bir hissetseydim hayecanla bekliyorumEvet cnm 3 4 kez hissettim genellikle tek sakin oldugumda ve meyve veya tatli yedikten sonra heralde gobis cikmadi erken hissetmeyi ona bagliyorum
Calismicagim iicn elektrli almicam sanirimBn elektrikli kullanmistim oglumda calistigim icin philip aventin gercekten cok iyiydi, hastane tipi olan ilk basta sutu artikmak icin iyi olabilir ama yeni dogum yapmis bi anne icin bana fzla agrili gelmisti bebege gore güçlü cektigi icin gogus uclarimi agritiyodurdu 2hafta sonrada avente gectim bazen hem bebegi emzirip hem diğer gogsunu bosaltmak istersen elektrikli olmasi avantaj ve zaman olarakta dahakarli diye dusunuyorun
Silik bir çizgi gördüm ben kaç dk sonra çıktıKızlar var mı sizde adetime üç gün var
Sadece ise baslama olarak dusunme, bebek ortalama 1,5 - 2 saatte bir emmek isteyecek. Cok bunaldiginda disari alisverise ya da kuafore gittiginde evde annen ya da esin sagdigin sutlerden verip bi ogunu idare edebilir. Keza gece uykusunda da ayni, ben bazen bi ogunu atlayarak uyurdum esim biberonla sagdigim sutu verirdi. Inanilmaz faydasini gordum sut sagmanin.Anne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuş
Doğru canım tabi bende işe başlayana kadar bu mochi yi düşündüm iş dönemine yakın da elektrikli kiralayıp depolamayı. Pahalı çünkü elektriklilerSadece ise baslama olarak dusunme, bebek ortalama 1,5 - 2 saatte bir emmek isteyecek. Cok bunaldiginda disari alisverise ya da kuafore gittiginde evde annen ya da esin sagdigin sutlerden verip bi ogunu idare edebilir. Keza gece uykusunda da ayni, ben bazen bi ogunu atlayarak uyurdum esim biberonla sagdigim sutu verirdi. Inanilmaz faydasini gordum sut sagmanin.
22.haftaya kadar yolu varOlabilir canım ben de bir hissetseydim hayecanla bekliyorum
Bende aynisini kullanmistim. Gercekten cok iyi. Yastiklari sayesinde hic canini acitmiyo. Elektiriki olmasi da avantaj yorukmuyosun. Ilk zmanlar cok süt oluyo mutlaka bosaltmak gerekiyo.Bn elektrikli kullanmistim oglumda calistigim icin philip aventin gercekten cok iyiydi, hastane tipi olan ilk basta sutu artikmak icin iyi olabilir ama yeni dogum yapmis bi anne icin bana fzla agrili gelmisti bebege gore güçlü cektigi icin gogus uclarimi agritiyodurdu 2hafta sonrada avente gectim bazen hem bebegi emzirip hem diğer gogsunu bosaltmak istersen elektrikli olmasi avantaj ve zaman olarakta dahakarli diye dusunuyorun
6 ay diyebiliyorum. Fakat ben bekletilmesinden yana degilim . cunku annenin sutu hergun herdk bebegin ihiyacina gore yapisini yeniliyor ve degistiriyormus. Mesela ilk dogdugundaki zamanla 9 ay sonra verilen sut ayni degilmis . ben o yuzden gunluk tukettirdim. Mesela sagdim buzluga diilde normal dolaba koydum . ordan benmari usulu ısıtıp bebege verdim . benim yerime birisi vericekse veriyordum . onun disinda buzluga hic koymadim.yani bunuda belki 10 defa yapmamisimdir. Calisan annelerde bence gunluk vermeliler. Mesela cocuk atesli oldugu zaman sut ona gore salgilaniyormus. Sen ozaman depolarsan sutu cok sonra kullaninca o zamnki sutun yapisi farkli oluyormus.Anne sütü ne kadar bekleyebiliyor buzlukta? Çok beklemesi sorun olur mu ki. Bende evde olucam uzun süre ama sonra iş başlıcak. Bana hastane tipi pompaları önerdiler kiralanabiliyormuş ve sütü artırıyormuş
Bizde oyle yapıyorduk nöbetleşeSadece ise baslama olarak dusunme, bebek ortalama 1,5 - 2 saatte bir emmek isteyecek. Cok bunaldiginda disari alisverise ya da kuafore gittiginde evde annen ya da esin sagdigin sutlerden verip bi ogunu idare edebilir. Keza gece uykusunda da ayni, ben bazen bi ogunu atlayarak uyurdum esim biberonla sagdigim sutu verirdi. Inanilmaz faydasini gordum sut sagmanin.
Ay doğru valla okumuştum bunu bende napayım bende işe başlayınca işte sağarım onu ertesi gün verirler bir gün arayla olmuş olur en azından. Bir de kolostrumdan bir poşet saklayın demişti hemşire arkadaşım çocuğun ilk aylardaki hasta döneminde en etkilisi o oluyormuş6 ay diyebiliyorum. Fakat ben bekletilmesinden yana degilim . cunku annenin sutu hergun herdk bebegin ihiyacina gore yapisini yeniliyor ve degistiriyormus. Mesela ilk dogdugundaki zamanla 9 ay sonra verilen sut ayni degilmis . ben o yuzden gunluk tukettirdim. Mesela sagdim buzluga diilde normal dolaba koydum . ordan benmari usulu ısıtıp bebege verdim . benim yerime birisi vericekse veriyordum . onun disinda buzluga hic koymadim.yani bunuda belki 10 defa yapmamisimdir. Calisan annelerde bence gunluk vermeliler. Mesela cocuk atesli oldugu zaman sut ona gore salgilaniyormus. Sen ozaman depolarsan sutu cok sonra kullaninca o zamnki sutun yapisi farkli oluyormus.
Hadi gözün aydınBugün aylardan sonra ilk kez yemek yaptım.Ve iştahla yedim.Mutluluktan ağlayacaktımaylardır süren iştahsızlıgım vardı peynır ekmek yiyordum hep.
Yemek yapmayı ozlemisiz gercekten bende bi kacgundur yapıyorum. Oyle istahla yedim ki yemek yemeyi bile ozlemisimBugün aylardan sonra ilk kez yemek yaptım.Ve iştahla yedim.Mutluluktan ağlayacaktımaylardır süren iştahsızlıgım vardı peynır ekmek yiyordum hep.
Hemen çıktı Canım adetim geçerse tekrarlarımSilik bir çizgi gördüm ben kaç dk sonra çıktı
Adet günü tekrarla canım inşAllah meleğin seninledirHemen çıktı Canım adetim geçerse tekrarlarım
İnsallah cnmAdet günü tekrarla canım inşAllah meleğin seninledir
Senin adina sevindim canım :)Bugün aylardan sonra ilk kez yemek yaptım.Ve iştahla yedim.Mutluluktan ağlayacaktımaylardır süren iştahsızlıgım vardı peynır ekmek yiyordum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?