- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bende oyle yapicam sirf onun icin almayi dusunuyorum :)Bizde oyle yapıyorduk nöbetleşe
Baba olmak kolaymiBende oyle yapicam sirf onun icin almayi dusunuyorum :)
Mochi banada kuzenim önerdi bunu almayı düşünüyorum kesinlikleBende merak ettim simdi
Bende cok duydum çok memnun kullananlar bende çalışmıyorum ama düşünüyorum açıkçası almayı en azindab bebek ilk baslarda ememezse sağarak sütumu arttırmayı düşünüyorumMochi banada kuzenim önerdi bunu almayı düşünüyorum kesinlikle
Valla kolostromu saklamaktansa onu emmesi cok faha iyi birak emsin gelisiminde ona ihtiyaci varAy doğru valla okumuştum bunu bende napayım bende işe başlayınca işte sağarım onu ertesi gün verirler bir gün arayla olmuş olur en azından. Bir de kolostrumdan bir poşet saklayın demişti hemşire arkadaşım çocuğun ilk aylardaki hasta döneminde en etkilisi o oluyormuş
Elektrikli manuel pompaya gore cok sut cikarmiyor ve meme basini mahfediyor bence hic almayin . hele hastanedeki pompayla hic sagamamistim manuelle daha cok guzel sagmistim ve memnundum lansinohun manueli iyiydi ama bi mochi yapmazDoğru canım tabi bende işe başlayana kadar bu mochi yi düşündüm iş dönemine yakın da elektrikli kiralayıp depolamayı. Pahalı çünkü elektrikliler
SanırımDemek ki 14.hafta sonrası iştah tavan yapıyo
Kesinlikle elektrikli ve mümkünse başından itibaren kullanın. Dolaptaki sütün faydası çok oldu bana.Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Bence bebeğin durumuna göre almak çok daha mantıklı. Şöyle ben ilk doğumumda manuel lansinoh almıştım. Ama benim oğlum hiç biberon almadı. Sütü sağıp verme imkanım olmadı. Sadece çalışmaya başladığım zaman sağmıştım bakıcı öğlene kadar bir şekilde vermeye çalışmıştı. Ek gıdaya geçince de hiç kullanmadım.Bunda da bebeğe göre karar verip alacağımDeneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Ben ben benKızlar ayıptır söylemesi fena halde diyare olmusumyasayan oldu my daha once. Millet kabiz olur ben diyare
Benim erkek ikisinde de çok göğüs büyümem oluyor
Aksamlari yatmadan ic cnmArkadaşlar demir ilacına başladım bugün..ama sersem gibiyim bugün ve hiç mide bulantısı olmayan ben midem bulanıyor bi garibim..onunla alakalı olabilirmi..bide balık yağına başladım bugün
Saol canm öyle yapayım gerçekten..normalmi yani böyle olmasıAksamlari yatmadan ic cnm
Bende aynisini kullanmistim. Gercekten cok iyi. Yastiklari sayesinde hic canini acitmiyo. Elektiriki olmasi da avantaj yorukmuyosun. Ilk zmanlar cok süt oluyo mutlaka bosaltmak gerekiyo.
Bende yapmiyor ama yapana cok var o yuzden genellikle yatmadan iciyorlar :)Saol canm öyle yapayım gerçekten..normalmi yani böyle olması
Evet canım normal. Benim de midemi mahvetmişti. Hatta doktor vermeden midemi irrite edebileceğini söylemişti. Ben de yatmadan önce alıyorum o yüzdenSaol canm öyle yapayım gerçekten..normalmi yani böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?