2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mochi banada kuzenim önerdi bunu almayı düşünüyorum kesinlikle
Bende cok duydum çok memnun kullananlar bende çalışmıyorum ama düşünüyorum açıkçası almayı en azindab bebek ilk baslarda ememezse sağarak sütumu arttırmayı düşünüyorum

Ya elektrikliler beni çok korkutuyorlar, ben de hep mochi düşünüyorum. Muhtemelen bebek 6 aylıkken işe başlayacağım ama ben öğretmenim, yarım gün çalışıyorum sadece. Yeterli olur diye umuyorum

Valla kolostromu saklamaktansa onu emmesi cok faha iyi birak emsin gelisiminde ona ihtiyaci var

Doğru canım tabi bende işe başlayana kadar bu mochi yi düşündüm iş dönemine yakın da elektrikli kiralayıp depolamayı. Pahalı çünkü elektrikliler
Elektrikli manuel pompaya gore cok sut cikarmiyor ve meme basini mahfediyor bence hic almayin . hele hastanedeki pompayla hic sagamamistim manuelle daha cok guzel sagmistim ve memnundum lansinohun manueli iyiydi ama bi mochi yapmaz

Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Bence bebeğin durumuna göre almak çok daha mantıklı. Şöyle ben ilk doğumumda manuel lansinoh almıştım. Ama benim oğlum hiç biberon almadı. Sütü sağıp verme imkanım olmadı. Sadece çalışmaya başladığım zaman sağmıştım bakıcı öğlene kadar bir şekilde vermeye çalışmıştı. Ek gıdaya geçince de hiç kullanmadım.Bunda da bebeğe göre karar verip alacağım

Bu hamilelik gerçekten delilik! Son birkaç gündür bulantılarım, öğürmelerim azalmıştı, sevinmekle beraber üzülüyordum. Bugün kahvaltıdan öğürerek kalkınca dünyalar benim oldu bir de oturunca karnımda döndüğünü hissettim sanki

Sol yanım bobregin oldugu yer cok agriyor. Kaburga mı bobrek mi ayirt edemiyorum. Urolojiye gidicem haftaici.

Benim erkek ikisinde de çok göğüs büyümem oluyor

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor bence. Mesela benim 3 kızımda ki belirtilerim aynı. 3 erkek cocugumdaki belirtilerim de aynıydı. Kızlarda ayak tabanim yanar kışın ortasi bile olsa. Ama erkek te buz gibi olur yazın bile.

Arkadaşlar demir ilacına başladım bugün..ama sersem gibiyim bugün ve hiç mide bulantısı olmayan ben midem bulanıyor bi garibim..onunla alakalı olabilirmi..bide balık yağına başladım bugün

Bende aynisini kullanmistim. Gercekten cok iyi. Yastiklari sayesinde hic canini acitmiyo. Elektiriki olmasi da avantaj yorukmuyosun. Ilk zmanlar cok süt oluyo mutlaka bosaltmak gerekiyo.

Evet bnde baya faydasını görmüştüm su anda çalışmıyorum amailk haftalarda yine kullanirim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…