- 14 Temmuz 2019
- 499
- 466
- 103
- 36
Bende öyle yapayım canm umarım uykumdanda etmezEvet canım normal. Benim de midemi mahvetmişti. Hatta doktor vermeden midemi irrite edebileceğini söylemişti. Ben de yatmadan önce alıyorum o yüzden
Ates aksamdan beri olmadi. Dun kendi istegimizle eve geldik. Bugun oksuruk hapsuruk basladiCanım nasıl oldu kızın? İnşallah iyi olmuştur. Olur böyle şeyler canını sıkma.
Hiç ihtiyaç olmayabilir de.Calismiyorum elektrikliye ihtiyac yoktoru dmi
Annem 35ken ben 10 yasindaydim, 8 yasinda bir erkek kardesim vardi 1 tane daha erkek kardesim oldu. Annem kendini cok saldigi icin olan biraz bana oldu. Eger diger cocuklarini cok buyuk gorup uzerine fazla yuk koymazsan, kucuk bebegine seve seve abilik ablalik yapar senide hafifletirler diye düşünüyorum. Ben uzerime fazla yük binmiş bir çocuktum bu yuzden yazmak istedimAhh canım benim sorma millet bir değişik benim 12yaş kız 10yaş erkek iki çocuğum var yaşım 35 bazı kendini bilmezler ne yapan delimisin bu yaşta derdin ne diyip duruyorlar inan il değiştirme imkanım olsa değiştir em sıkıntısını çeken ben derde düşen onlar. Millet fesat olmuş
Bu 7. BebeginizmiBelirtiler kişiden kişiye değişiyor bence. Mesela benim 3 kızımda ki belirtilerim aynı. 3 erkek cocugumdaki belirtilerim de aynıydı. Kızlarda ayak tabanim yanar kışın ortasi bile olsa. Ama erkek te buz gibi olur yazın bile.
Evet kuzenim 3.u istediginde tum aile cok karsi cikmistik dinlemedi yapti. Suan kendi hayatida zehir oldu yasitlarinin yapabildigi hicbiseyi yapamiyor ve ozellikle en buyuk cocuga olan oluyor onunla neredeyse hic ilgilenmiyo cunku takati kalmiyor ve genel olarak onunda istedigi ilgiyi ve egitimi verebildgni dusunmuyorum. Biraz iyi dusunmeli ama tabiki herkesin kendi hayati eksileri ve artilarini kendileri yasiyorlarAnnem 35ken ben 10 yasindaydim, 8 yasinda bir erkek kardesim vardi 1 tane daha erkek kardesim oldu. Annem kendini cok saldigi icin olan biraz bana oldu. Eger diger cocuklarini cok buyuk gorup uzerine fazla yuk koymazsan, kucuk bebegine seve seve abilik ablalik yapar senide hafifletirler diye düşünüyorum. Ben uzerime fazla yük binmiş bir çocuktum bu yuzden yazmak istedim
Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu
Var gibi gozukuyo4 baska test yaptinizmiKızlar var mı sizde adetime üç gün var
Ay bugünlerde aksilikler sizi buluyor vallahiEvet kuzenim 3.u istediginde tum aile cok karsi cikmistik dinlemedi yapti. Suan kendi hayatida zehir oldu yasitlarinin yapabildigi hicbiseyi yapamiyor ve ozellikle en buyuk cocuga olan oluyor onunla neredeyse hic ilgilenmiyo cunku takati kalmiyor ve genel olarak onunda istedigi ilgiyi ve egitimi verebildgni dusunmuyorum. Biraz iyi dusunmeli ama tabiki herkesin kendi hayati eksileri ve artilarini kendileri yasiyorlar
Yok canım yapmadım sabah sekizde yaptım bunu Salı adet olmam lazım çatlamaya göre olmazsam öyle yaparım artıkVar gibi gozukuyo4 baska test yaptinizmi
1 hafta onxe dis etlerim sisti tuzlu su ile gargara yaptımMide eksimem ve dis etlerimde cekilme yasiyorum bi sorun bitiyor oburu basliyor
Bende yapayim bari canım ise yaradimi?1 hafta onxe dis etlerim sisti tuzlu su ile gargara yaptım
Yeni basladigi icin ise yaradıBende yapayim bari canım ise yaradimi?
Yok canım 6. Bebeğim. Bi kızım var 4 yaşında.Bu 7. Bebeginizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?