2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Calismiyorum elektrikliye ihtiyac yoktoru dmi
Hiç ihtiyaç olmayabilir de.
Ben 2-3 defa kullanmıştım, oğlum sürekli emdiği için bir şey çıkmıyordu, yaşına kadar da birlikteydik zaten.
Allahtan para verip almamıştım.
Ama çalışmasa bile düzenli kullanlar da az değil.
Doğumdan sonra belli olur aslında ihtiyaç olup olmadığı.

Annem 35ken ben 10 yasindaydim, 8 yasinda bir erkek kardesim vardi 1 tane daha erkek kardesim oldu. Annem kendini cok saldigi icin olan biraz bana oldu. Eger diger cocuklarini cok buyuk gorup uzerine fazla yuk koymazsan, kucuk bebegine seve seve abilik ablalik yapar senide hafifletirler diye düşünüyorum. Ben uzerime fazla yük binmiş bir çocuktum bu yuzden yazmak istedim

Bu 7. Bebeginizmi

Evet kuzenim 3.u istediginde tum aile cok karsi cikmistik dinlemedi yapti. Suan kendi hayatida zehir oldu yasitlarinin yapabildigi hicbiseyi yapamiyor ve ozellikle en buyuk cocuga olan oluyor onunla neredeyse hic ilgilenmiyo cunku takati kalmiyor ve genel olarak onunda istedigi ilgiyi ve egitimi verebildgni dusunmuyorum. Biraz iyi dusunmeli ama tabiki herkesin kendi hayati eksileri ve artilarini kendileri yasiyorlar

Deneyimli anneler sizce gogus pompasi elektriklimi olmali yoksa gereksizmi elektrikli olusu

Kesinlikle elektrik li
İlk doğum erken olduğu için sütüm gelmedi lansinoh tekli pompa aldık onunla başladım sağmaya sonunda sütüm geldi hatta o kadar vaktimi alıyordu ki keşke ikili olsaydı
Kızım yaklaşık 50 gün emmedi ememeedi erken doğum olduğu için tutamiyordu kasları gelismemisti anne sütümü sagip hep biberonla verdim

kesinlikle eletirikli ve 2li olandan alın benim ilk kizm tutamadi birturlu sezeryan ve 3 hafta erken doğmuştu çok sıtma ateş yaşadım manuel aldim pisman oldum cekemedi tam cocukta ememedi mamaya alıştı vee o aradada sütüm azaldı 2.bebegimde ilk isim hastane tipi pompa kiralamak oldi sezeryan oldu tabi bu bebegimde tutuyordu emiyordu ama sutum okadar fazlaydıki bosaltamiyordu sagıyordum hep fazla olanları çok rahat ettim esim ve annem ara ara cozdurup veriyorlardi bende cok guzel uykumu alıyordum daha cabuk toparladım sezeryan kolay degil kizlar:) bundada iyi bir elektirikli 2li pompa almayı düşünüyorum arastrmadayım

Selam pek aktif olamiyorum. Pompa konusunda bende cok kararsizim. Kizimda bir abladan ödünç aldim. İyiki almisim. Sezeryandab kaynakli mi bilmem 3gun sütüm gelmedi. Ama pompa arttiramadi sutumu zaten azdi.
Bunda da yine odunc bulsam sonradan gerekirse alsam diyorum. 2.bebek olacagi icin süt daha erken gelir diye düşünüyorum ama yinede elimde pompa bulunmuş olur. Yada hastane tipi kiralarim

Dun aksam kizim yanlislikla burnuma kafa atti. Zaten uykusuz ve yorgunum burnumda oluk oluk kanadi tansiyonum dustu. Allahtan annemler yanimdaydi

Ay bugünlerde aksilikler sizi buluyor vallahi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…