2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
T
tşkler canım çocuklarım arasında hiç bir fark yok oyüzden öyle bişey olacağını düşünmüyorum ayrıca iki çocuğum arası 20aydı ve gurbette bir başıma büyüttüm o yüzden bunu doya doya büyütmek istiyorum

Bence bu kişiden kişiye değişir ve bu kararı vermek kendini tatmin etmek için değil sonuçta o da can diğerlerinde ben kendime güvenmesem zaten 10yıl aradan sonra böyle bir şeye kalkışma bence beceriylede alakalı herşeyle yetişme bilen bir anneyim çevrem tarafından da takdir ediliyorum

Ben çok kararsızım aslında eşim istediği için yaptırıcam doğruluk payı pek olmayan testmiş ve çoğunluk yaptıranlara hep stres yaşatmış dediğiniz gibi en yakın örneği annem kardeşime yaptırmış doktor aldır demiş burunsuz bebek özürlü demiş şimdi 13 yaşında maşallah turp gibi bakalım hayırlısı canım

Kızlar göğüs pompasıyla ilgili yorumlarınızı okudum. Ben şimdiden kendime liste çıkarmaya başladım ve ihtiyaçlarımı her ay almaya karar verdim. İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Belki erken diyenleriniz olabilir ancak hazır maddi durumum elveriyorken büyük şeyleri hallediyim istiyorum.
Göğüs pompası için de ben çok araştırdım. Philips avent çok öneren var iş yerinde kullanan arkadaşımda çok memnundu. Ama ben araştırmalarım sonucu çift taraflı olan Lansinoh markasını tercih ettim. Bunun ilk sebebi çalıştığım için zamandan tasarruf etmek istemem ve sesinin diğerlerine göre daha az çıktığı söyleniyordu. Aventinki biraz daha gürültülü çalışıyormuş. İkinciside süt sağarken diğer memeden de süt geliyormuş. Süt kaybı yaşamamak için çift taraflıyı önerende çok olmuş. Ben bu önerileri dikkate aldım ve bu yüzden lansinoh markasını tercih ettim. Tabi bunu geçenlerde Jokerin güzel bir indirimi vardı normal piyasının 100 Tl falan altına aldım. Artık indirim kovalıyorum :) Siz de bu indirimleri takip edebilirsiniz.
Ayrıca sütü gelmeyenler içinde pompa işe yarayabiliyormuş. Çünkü ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt geliyormuş.
İnşallah sütümüz bebişlerimize yetecek kadar olur fazlasında gözüm yok zaten

6 çocugunuz mu var yani, ve 7. ye hamilesiniz sanırım

Ben elektriksiz olanini dusunuyorum ya fiyattan dolayi
Elektiriksiz olan tek meme sağıyor elektrikli olan ikisi aynı anda sağıyor. Arkadaşım gece sağmak pilliyle çok zor oluyor elektirikliyle 5 dk da bitiyor demişti. Vakum gücü de elektiriklinin daha iyiymiş. Ankara kızılayda kiralanan bir yer var ordan kiralanmıştı o. Aylık veriyormuşsun ücretini

Ne kadara aldın. Güle güle kullan bu arada

ben anneme söyledim doktor erkeğe benzetti diye, resmen üzüldü hadi ya öyle mi dedi. düşün yani öz annem... haklısın aşırı can sıkıcı oluyo insanların tepkileri bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…