Canım bir de mevsim geçişi ya direnci düşmüştür kuzunun. Gıdasına ısısına dikkat et, inşallah tez zamanda iyileşirAtes aksamdan beri olmadi. Dun kendi istegimizle eve geldik. Bugun oksuruk hapsuruk basladi
İnşallah herşey yolundadır kuzumYarin oglen kontrolum var kizlar, kalp atisindan beri gormedim hic, umarim sagliklidir ve iyi haberlerle donerim. Icim icimi yiyiyor, iyi olduğunu göreyim sonra buyuk bi rahatlama gelecek eminim
tşkler canım çocuklarım arasında hiç bir fark yok oyüzden öyle bişey olacağını düşünmüyorum ayrıca iki çocuğum arası 20aydı ve gurbette bir başıma büyüttüm o yüzden bunu doya doya büyütmek istiyorumAnnem 35ken ben 10 yasindaydim, 8 yasinda bir erkek kardesim vardi 1 tane daha erkek kardesim oldu. Annem kendini cok saldigi icin olan biraz bana oldu. Eger diger cocuklarini cok buyuk gorup uzerine fazla yuk koymazsan, kucuk bebegine seve seve abilik ablalik yapar senide hafifletirler diye düşünüyorum. Ben uzerime fazla yük binmiş bir çocuktum bu yuzden yazmak istedim
Bence bu kişiden kişiye değişir ve bu kararı vermek kendini tatmin etmek için değil sonuçta o da can diğerlerinde ben kendime güvenmesem zaten 10yıl aradan sonra böyle bir şeye kalkışma bence beceriylede alakalı herşeyle yetişme bilen bir anneyim çevrem tarafından da takdir ediliyorumEvet kuzenim 3.u istediginde tum aile cok karsi cikmistik dinlemedi yapti. Suan kendi hayatida zehir oldu yasitlarinin yapabildigi hicbiseyi yapamiyor ve ozellikle en buyuk cocuga olan oluyor onunla neredeyse hic ilgilenmiyo cunku takati kalmiyor ve genel olarak onunda istedigi ilgiyi ve egitimi verebildgni dusunmuyorum. Biraz iyi dusunmeli ama tabiki herkesin kendi hayati eksileri ve artilarini kendileri yasiyorlar
Teşekkür ederim canım o zaman bu haftaiçi yaptırayımBen 12+1 de yaptırdım canım normal muayenede ölçümlerine baktı çok açıklamadı bir tüpte kan aldılar koldan okadar. Biz 155 TL verdik
Ben çok kararsızım aslında eşim istediği için yaptırıcam doğruluk payı pek olmayan testmiş ve çoğunluk yaptıranlara hep stres yaşatmış dediğiniz gibi en yakın örneği annem kardeşime yaptırmış doktor aldır demiş burunsuz bebek özürlü demiş şimdi 13 yaşında maşallah turp gibi bakalım hayırlısı canım2li test zorunlu yaptırman gereken bir test değil canım isteğe bağlı ve kesin sonuç vermiyor. Bizim ultrasonda ense kalınlığı, burun kemiği ölçümleri normal çıktığı için yaptırmadık mesela. Doktorumda çıkan sonuçlar kesin olmadığı için stres yaşatmaktan başka bir şeye yaramıyor eğer downlu çıkarsa aldıracaksanız bebeği yaptırın dedi. İlerleyen haftalarda 3 lü 4lü test ve detaylı ultrason var. Bir sorun varsa orda belli oluyor zaten.
Yemiyor ki cok istahsozCanım bir de mevsim geçişi ya direnci düşmüştür kuzunun. Gıdasına ısısına dikkat et, inşallah tez zamanda iyileşir
Geçmiş olsun cnmDun aksam kizim yanlislikla burnuma kafa atti. Zaten uykusuz ve yorgunum burnumda oluk oluk kanadi tansiyonum dustu. Allahtan annemler yanimdaydi
6 çocugunuz mu var yani, ve 7. ye hamilesiniz sanırımBelirtiler kişiden kişiye değişiyor bence. Mesela benim 3 kızımda ki belirtilerim aynı. 3 erkek cocugumdaki belirtilerim de aynıydı. Kızlarda ayak tabanim yanar kışın ortasi bile olsa. Ama erkek te buz gibi olur yazın bile.
Elektiriksiz olan tek meme sağıyor elektrikli olan ikisi aynı anda sağıyor. Arkadaşım gece sağmak pilliyle çok zor oluyor elektirikliyle 5 dk da bitiyor demişti. Vakum gücü de elektiriklinin daha iyiymiş. Ankara kızılayda kiralanan bir yer var ordan kiralanmıştı o. Aylık veriyormuşsun ücretiniBen elektriksiz olanini dusunuyorum ya fiyattan dolayi
Bence de şart değil ama bebiş emmezse ve emmemekte direnirse o zaman mecbur işte.Bence sart degil
Ne kadara aldın. Güle güle kullan bu aradaKızlar göğüs pompasıyla ilgili yorumlarınızı okudum. Ben şimdiden kendime liste çıkarmaya başladım ve ihtiyaçlarımı her ay almaya karar verdim. İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Belki erken diyenleriniz olabilir ancak hazır maddi durumum elveriyorken büyük şeyleri hallediyim istiyorum.
Göğüs pompası için de ben çok araştırdım. Philips avent çok öneren var iş yerinde kullanan arkadaşımda çok memnundu. Ama ben araştırmalarım sonucu çift taraflı olan Lansinoh markasını tercih ettim. Bunun ilk sebebi çalıştığım için zamandan tasarruf etmek istemem ve sesinin diğerlerine göre daha az çıktığı söyleniyordu. Aventinki biraz daha gürültülü çalışıyormuş. İkinciside süt sağarken diğer memeden de süt geliyormuş. Süt kaybı yaşamamak için çift taraflıyı önerende çok olmuş. Ben bu önerileri dikkate aldım ve bu yüzden lansinoh markasını tercih ettim. Tabi bunu geçenlerde Jokerin güzel bir indirimi vardı normal piyasının 100 Tl falan altına aldım. Artık indirim kovalıyorum :) Siz de bu indirimleri takip edebilirsiniz.
Ayrıca sütü gelmeyenler içinde pompa işe yarayabiliyormuş. Çünkü ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt geliyormuş.
İnşallah sütümüz bebişlerimize yetecek kadar olur fazlasında gözüm yok zaten
Onuda dogduktan sonra ogrenicez :)Bence de şart değil ama bebiş emmezse ve emmemekte direnirse o zaman mecbur işte.
Canım catlatma iğnesi yatırdıysan onun etkiside oluyor yani test pozitif çıkıyor ederim geçerse tekrarla insaalah bebeğin seninledirYok canım yapmadım sabah sekizde yaptım bunu Salı adet olmam lazım çatlamaya göre olmazsam öyle yaparım artık
6 çocugunuz mu var yani, ve 7. ye hamilesiniz sanırım ☺
Şimdi ikinci için uğraşıyorum yanii6 çocugunuz mu var yani, ve 7. ye hamilesiniz sanırım ☺
ben anneme söyledim doktor erkeğe benzetti diye, resmen üzüldü hadi ya öyle mi dedi. düşün yani öz annem... haklısın aşırı can sıkıcı oluyo insanların tepkileri bazenBugun komsumuzu gordum naptin dra gidicektin dedi. Evt cok sukur saglikliymisiz kipir kipirdi dedim eli ayagi masallah erkek dedi dr dedim.
Yaaaa hmm hayirli olsun dedi. Bir daha bana agiz yuz burusturursaniz kimseye bisey demicrm bu ne ya dedim. Kiz da olsa erkek te olsa benim evladim. Insanlara sinir oldum. Hemen aaa yaaa yuzleri degisiyo. Ya allah askina icimizden gecer isteriz eyvallah Allah verir vermez ne sorgusu yapabiliriz ne de agiz bukebilirz. Insanlar boyle suratlarini yamultup bakiyolar ya suratlarina vurasim geliyo. O kadar sinirleniyorum ki. Yapan herkesle istisnasiz ilisigimi kesicem. Zaten hamileyim kimsenin ne nazini ne tribini ne de imasini cekemem. Buguun kan beynime cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?