Ne kadara aldın. Güle güle kullan bu arada
al benden de o kadar:)))) iş yerinde dans edicem nerdeyse hihihihGünaydın kizlar. İki gündür çok iyiyim. Mide bulantim yok istifram yok. Halsizligim yok. Mutluluk tavan
ben sadece demir kullanıyorum canım yaa omega da çok önemli gebelik için ama vermedi doktorum bende sormadım. Kullansam mı ne yapsam acaba ? Bir sonraki kontrolüm de 3 hafta sonraIyi haftalar arkadaslar..
Folikasiti birakip vitamine gecenler ne kullaniyosunuz omega takviyesi de verdimi? Eger verdiyse isimlerini yazarmisiniz vitaminlerin. Tesekkur ederim☺
re genesis max kullanıyorum ben içinde her şey var demir omega3 vsIyi haftalar arkadaslar..
Folikasiti birakip vitamine gecenler ne kullaniyosunuz omega takviyesi de verdimi? Eger verdiyse isimlerini yazarmisiniz vitaminlerin. Tesekkur ederim☺
Ocean mumy kullanıyorum ben canim bide kan hapi olan ferruma basladimIyi haftalar arkadaslar..
Canım ben buraya mochi önerdim resmini bile attım yalnız dün yakınım bize avent diyince eşimde araştırdı yorumlarda güzeldi öneren kişide eşinin çok güvendiği birisi bu elektronik eşyalar konusunda . ben mochi alıcaktım desemde elektrkli daha iyi araba çakmaklığında yada PC de USB ile de çalışıyomuş bu sebeple sipariş vermiş bulunduk inşaallah bizde memnun kalırız . teklisini öneriyolar burada çiflisinde güç azalıyomuş ve iki elle birden tutmak zor oluyomuş güctr azaldığı için daha uzun sürüyormuş ama teklide daha kısa sürede çekim oluyomuş . üstüme birde arkadaşımda önermişti başka bir arkadasımza gönderdi hatta sütü azdı kızın çok memnunum diyordu baktım aynı üründen bahsediliyor karar verip sipariş vermiş bulunduk:) bizde temassız ateş ölçer göpüs pompası avent biberon emzik suluk falan aldık şimdilik bu hafta gelicek inşaallahKızlar göğüs pompasıyla ilgili yorumlarınızı okudum. Ben şimdiden kendime liste çıkarmaya başladım ve ihtiyaçlarımı her ay almaya karar verdim. İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Belki erken diyenleriniz olabilir ancak hazır maddi durumum elveriyorken büyük şeyleri hallediyim istiyorum.
Göğüs pompası için de ben çok araştırdım. Philips avent çok öneren var iş yerinde kullanan arkadaşımda çok memnundu. Ama ben araştırmalarım sonucu çift taraflı olan Lansinoh markasını tercih ettim. Bunun ilk sebebi çalıştığım için zamandan tasarruf etmek istemem ve sesinin diğerlerine göre daha az çıktığı söyleniyordu. Aventinki biraz daha gürültülü çalışıyormuş. İkinciside süt sağarken diğer memeden de süt geliyormuş. Süt kaybı yaşamamak için çift taraflıyı önerende çok olmuş. Ben bu önerileri dikkate aldım ve bu yüzden lansinoh markasını tercih ettim. Tabi bunu geçenlerde Jokerin güzel bir indirimi vardı normal piyasının 100 Tl falan altına aldım. Artık indirim kovalıyorum :) Siz de bu indirimleri takip edebilirsiniz.
Ayrıca sütü gelmeyenler içinde pompa işe yarayabiliyormuş. Çünkü ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt geliyormuş.
İnşallah sütümüz bebişlerimize yetecek kadar olur fazlasında gözüm yok zaten
Karşılaştırma yapmak istersen icerigi bunlar canımIyi haftalar arkadaslar..
Decavit, ferrum hausman fort, d vitamini icin bir damla. Omega 3 vermemis bende soramadim o anda. Balik yemege caliscam haftada iki kez yiyemezsem omega 3te isticemIyi haftalar arkadaslar..
Ben öğlen decavit akşam folbiol kullanıyorm ama aynı anda kullanılırmı emin değilim doktorum bitir demişti onu kimsede duymuyorum bu şekilde kullananIyi haftalar arkadaslar..
Canım benim doktorum regenesis max verdi. Birde demir ilacıIyi haftalar arkadaslar..
ben kizimda 3.5 aylikken birakip calismak zorunda kalmistim bendeki de ameda o da cok guzel cift pompali bebegin emisini taklit edebiliyor falan oyle yaniKızlar göğüs pompasıyla ilgili yorumlarınızı okudum. Ben şimdiden kendime liste çıkarmaya başladım ve ihtiyaçlarımı her ay almaya karar verdim. İnşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Belki erken diyenleriniz olabilir ancak hazır maddi durumum elveriyorken büyük şeyleri hallediyim istiyorum.
Göğüs pompası için de ben çok araştırdım. Philips avent çok öneren var iş yerinde kullanan arkadaşımda çok memnundu. Ama ben araştırmalarım sonucu çift taraflı olan Lansinoh markasını tercih ettim. Bunun ilk sebebi çalıştığım için zamandan tasarruf etmek istemem ve sesinin diğerlerine göre daha az çıktığı söyleniyordu. Aventinki biraz daha gürültülü çalışıyormuş. İkinciside süt sağarken diğer memeden de süt geliyormuş. Süt kaybı yaşamamak için çift taraflıyı önerende çok olmuş. Ben bu önerileri dikkate aldım ve bu yüzden lansinoh markasını tercih ettim. Tabi bunu geçenlerde Jokerin güzel bir indirimi vardı normal piyasının 100 Tl falan altına aldım. Artık indirim kovalıyorum :) Siz de bu indirimleri takip edebilirsiniz.
Ayrıca sütü gelmeyenler içinde pompa işe yarayabiliyormuş. Çünkü ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt geliyormuş.
İnşallah sütümüz bebişlerimize yetecek kadar olur fazlasında gözüm yok zaten
Canm banada demir ilacı ve ostımax balık yağı verdiIyi haftalar arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?