- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
keşke bu kadar detay vermeseydin ....Ya arkadaşlar dün gece hayatımda ilk kez karabasan gördüm. Yanık yüzlü bi adamTam eşime söylemek için ona döndüm ki onun yüzüde yanmış gibiydi. Çok korkunçtu bağırarak uyanmışım sen kimsin diye diye kocama. Uyandığımda heryerim titriyodu, çarpıntım fenaydı. Bebişe bişe olmamıştır dimi yaaa
Beni 17.haftada çağırdıKızlar saglik ocagi sizi aradi mi?20.haftada tetanoz asisi varmis.
Decavit gyno ferro kullanıyorum haftada iki kez balık tüketemezsen de eleganal 2 al dediIyi haftalar arkadaslar..
Folikasiti birakip vitamine gecenler ne kullaniyosunuz omega takviyesi de verdimi? Eger verdiyse isimlerini yazarmisiniz vitaminlerin. Tesekkur ederim☺
Onunda bir aciklamasi vardi su rem donemleriyle ilgili hormonlardan kaynakliymis gercekci sanilan ruyalar bikac kere vende kotu gordum o zaman arastirmistimYa arkadaşlar dün gece hayatımda ilk kez karabasan gördüm. Yanık yüzlü bi adamTam eşime söylemek için ona döndüm ki onun yüzüde yanmış gibiydi. Çok korkunçtu bağırarak uyanmışım sen kimsin diye diye kocama. Uyandığımda heryerim titriyodu, çarpıntım fenaydı. Bebişe bişe olmamıştır dimi yaaa
Çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Fetal DNA testi ben de yaptırıcam, hangi laboratuvarda yaptırdınız ve fiyatı ne kadar acaba?Kizlar kontrolden geldim
Cok sukur bebis cok saglikli dedi, fetal dna icin kan verdim sonucu 1 ila 3 hafta arasi cikar laboratuarin durumuna gore, biz seni arariz dedi. Cinsiyet icin tahminde bulundu ama cok erken, kordonu da bacak arasına almis emin degilim dedi. Erkege benziyor dedi bakalim, prena test cikinca kesinlesecek. Saglikli oldugunu duyduk ya gerisi zaten önemli degil
Eki Görüntüle 2305743
Bende bugun verdim kan fetal dna icin 10 gune kesin cinsiyeti ogrenirmisimKizlar kontrolden geldim
Cok sukur bebis cok saglikli dedi, fetal dna icin kan verdim sonucu 1 ila 3 hafta arasi cikar laboratuarin durumuna gore, biz seni arariz dedi. Cinsiyet icin tahminde bulundu ama cok erken, kordonu da bacak arasına almis emin degilim dedi. Erkege benziyor dedi bakalim, prena test cikinca kesinlesecek. Saglikli oldugunu duyduk ya gerisi zaten önemli degil
Eki Görüntüle 2305743
Ben genoksa yaptirdim niftyÇok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Fetal DNA testi ben de yaptırıcam, hangi laboratuvarda yaptırdınız ve fiyatı ne kadar acaba?
Sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallahŞimdi ikinci için uğraşıyorum yanii
Evden gelip kan aliyorlsr bu aradaBen genoksa yaptirdim nifty
Haastanede prena yapiyolardi ayni fiyata daha az parametreye bakiliyodu o yuzden bunu tercih ettim 2500 verdim
Ocean mummy kullanıyorum canım. Multivitamin içinde omega da var benim.Iyi haftalar arkadaslar..
Folikasiti birakip vitamine gecenler ne kullaniyosunuz omega takviyesi de verdimi? Eger verdiyse isimlerini yazarmisiniz vitaminlerin. Tesekkur ederim☺
Ben Memorial’a gidiyorum muayeneye, bu çarşamba gidicem fiyat sormadım, doktorum diğer laboratuvarları da araştıracak fiyatlarını. Teşekkür ederim bu arada inşallah temiz çıkar sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ben genoksa yaptirdim nifty
Haastanede prena yapiyolardi ayni fiyata daha az parametreye bakiliyodu o yuzden bunu tercih ettim 2500 verdim
Kizlar kontrolden geldim
Eki Görüntüle 2305743
ben almanyadayim canim, doktorum kani kendisi alip setin icerisinde gönderiyor laboratuara. benim yaptirdigim prena test, en detayli olan paketi yapildi ama fiyat bilgisi ülkeden ülkeye degisir, yine de istiyorsan paylasabilirimÇok sevindim bebeğinin iyi olmasına. Fetal DNA testi ben de yaptırıcam, hangi laboratuvarda yaptırdınız ve fiyatı ne kadar acaba?
Amin inşallahSağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah
Canım kaç yaşında kızın? İştahsızlık konusunda istersen bir çocuk doktoruna göster. İştahsızlık sebebi bazen vitamin çinko veya demir eksikliği gibi sebepler oluyor. Onun takviyesini alınca düzelebiliyor. Bunu doktor belirleyip söyler sana. Veya doğal yollardan sanki ilaç verir gibi kahvaltısında bir kaç çay kaşığı pekmez versen o da fayda edebilir. Tabi eğer alerjisi veya şekere hassasiyeti yoksa. Çocuklarda İştahsızlık anne için zor bir durum seni çok iyi anlıyorum canım. Canını sıkma onların iştahı bazen azalır bazen artar. Çok normal. Sağlıklı olsunlar da..Yemiyor ki cok istahsoz
kizima kalsa bi gün erkek diyor bi gün kiz diyor bi karar veremediMasallah canim insallah sonuclarla öğrenirsiniz saglikli olsunlarda artik buyumus bilekizin icin supriz olucak sanki ,yRin benimde randevum var usg ye gore ikili test yapicaz haftayada ins kendi.doktorumu gorucem artik ,hepsi cok iyi ama tum sureci takip edicek olanin gorusleri daha bi onemli geliyor
Canım maşallah çok güzel büyümüş kuzucukKizlar kontrolden geldim
Eki Görüntüle 2305743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?