2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

2 yasinda. Yaklasik 3 hafta once gida zehirlenmesi gecirdik. Tam iyilestik persembe atesli havale gecirdi. Kan değerlerine bakiliyor. Keciboynuzu pekmezi vermeye basladim. Yaz doneminde vermemistim. Kemik suyu kaynattim. Propolis ve balik yagida alcam

Gecmis oksun.brnde tekrar vermem lazim
evet canım mutlaka tekrarla
once kultur verdım ama bugunde normal ıdrar tahlılı vermıstım yanma oldugu ıcın
sanırım senınde erıtrosıt degerın yuksektı
benım gecmıs sukur darısı basına

Sağlıklı olmasına çok sevindim... Yaş kaç neden fetal dna verdiniz? Hangi ildesiniz ve ücreti ne kadardı nerde yaptırdınız? Çok sordum yaa

Kızlar bugün okula başladım eve geldim kahverengi akintim olmuş yarin dr a gideyim diyorum hic bu zamana kadar olmamıştı böyle bir durum yasayan var mı 13 + 4 üm

Sizin yaş kaç neden fetal dna verdiniz ücreti ve nerede yaptırdınız acaba
Yasim 26 ama doktorum onerdi bicok arkdsmda bunu yaptridi 2li 3li 4 lu yaptirmaya gerek kalmiyor. Bebegn ilerde cikacak hormonal hastaliklarina bile bakiyorlar cok kapsamli. 2500e yaptirdim ben genoksa. Evden gelip kan aldilar

Bence siz de kullanmalisiniz suda cozunen, alkolsuz propolisten. Bagisiklik guclendirici hem, ben kullaniyorum. Bu arada pekmezi de iyi dusunmussunuz. Gecmis olsun tekrar.

Bnde cok.istemistim bi kizim olsun hala dahadacok istiyorum ama bana nasip olmuycak galiba ,kesinlikle ayirmiyorum oglum benim canim herseyim ama gonlumden hep kiz bebek gecmisti seninde gonlune gore olur insallah canim

Cok iyi anlıyorum Aslinda benim hosuma giden bi uygulama oldu bizim ebe secmek zorunlulugumuz yok fakat doğumdadaha aktif olduklari icin isterdim kendi ebem olmasini, okurken oyle guldumki.mesaja kendi dogumum geldi aklima dogumda hep esime türkce konusmustum bebek dogupdikislerim atilirken fransizca konustum ebe cok sasirmisti aa fransizca biliyomussunuz diye

Kızlar ben gün içinde ara ara ağlıyorum.midem bulanıyo diye aglıyorum mide bulantım gectı diye ağlıyorum.Yemek yiyemiyorum diye aglıyorum.Böyle değildim ben ya çok ağlak bişi oldum çıktı.Ne zaman geçecek acaba bu ağlaklıgım

Kızlar bugün okula başladım eve geldim kahverengi akintim olmuş yarin dr a gideyim diyorum hic bu zamana kadar olmamıştı böyle bir durum yasayan var mı 13 + 4 üm
Canım ben de öğretmenim, çook fazla ayakta kaldıysan belki ondan kaynaklanmıştır eğer için rahat etmezse yarın git bir doktora. Benim de bugün ara ara kasıklarıma sancı girdi o sıralar hep oturdum sen de dikkat et kendine çok

Ya ben her gün pişman oluyorum. Buhünde 1 paket tutkuyu bitirdim. Yüne pişmanım daha yemicem diyorum ertesi gün yine bi ieyler yiyorum yine pişman oluyorum durduramıyorum kendimi

Sağlıklı olmasına çok sevindim... Yaş kaç neden fetal dna verdiniz? Hangi ildesiniz ve ücreti ne kadardı nerde yaptırdınız? Çok sordum yaa
Yas 31, almanyadayim. Burda ikili test icin de cok sacma bi fiyat verdiler, onu verip sadece ihtimallere bakilacagina biraz daha ustune ekleyip fetal dna yaptirmaya karar verdim. Ilk hamileligimde sadece ikili test yaptırmıştım, 3 sene once istanbulda. Hala turkiyede olsam muhtemelen yine sadece ikili test yaptırırdım.

Yasim 26 ama doktorum onerdi bicok arkdsmda bunu yaptridi 2li 3li 4 lu yaptirmaya gerek kalmiyor. Bebegn ilerde cikacak hormonal hastaliklarina bile bakiyorlar cok kapsamli. 2500e yaptirdim ben genoksa. Evden gelip kan aldilar
Genoks ankarada mı peki? Siz hangi ildesiniz

Anladım tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…