Amin canim, hepimizinkini bagislasin, saglikla alalim kuzulari kucagimizaCanım maşallah çok güzel büyümüş kuzucukAllah size bağışlasın maşallah
Canım kaç yaşında kızın? İştahsızlık konusunda istersen bir çocuk doktoruna göster. İştahsızlık sebebi bazen vitamin çinko veya demir eksikliği gibi sebepler oluyor. Onun takviyesini alınca düzelebiliyor. Bunu doktor belirleyip söyler sana. Veya doğal yollardan sanki ilaç verir gibi kahvaltısında bir kaç çay kaşığı pekmez versen o da fayda edebilir. Tabi eğer alerjisi veya şekere hassasiyeti yoksa. Çocuklarda İştahsızlık anne için zor bir durum seni çok iyi anlıyorum canım. Canını sıkma onların iştahı bazen azalır bazen artar. Çok normal. Sağlıklı olsunlar da..
Gecmis oksun.brnde tekrar vermem lazimkızlar bugunde ıdrar tahlılı verdım cok sukur temız cıktı,Insallah tekrar etmez artık
evet canım mutlaka tekrarlaGecmis oksun.brnde tekrar vermem lazim
Sağlıklı olmasına çok sevindim... Yaş kaç neden fetal dna verdiniz? Hangi ildesiniz ve ücreti ne kadardı nerde yaptırdınız? Çok sordum yaaKizlar kontrolden geldim
Cok sukur bebis cok saglikli dedi, fetal dna icin kan verdim sonucu 1 ila 3 hafta arasi cikar laboratuarin durumuna gore, biz seni arariz dedi. Cinsiyet icin tahminde bulundu ama cok erken, kordonu da bacak arasına almis emin degilim dedi. Erkege benziyor dedi bakalim, prena test cikinca kesinlesecek. Saglikli oldugunu duyduk ya gerisi zaten önemli degil
Eki Görüntüle 2305743
Sizin yaş kaç neden fetal dna verdiniz ücreti ve nerede yaptırdınız acabaBende bugun verdim kan fetal dna icin 10 gune kesin cinsiyeti ogrenirmisim
Yasim 26 ama doktorum onerdi bicok arkdsmda bunu yaptridi 2li 3li 4 lu yaptirmaya gerek kalmiyor. Bebegn ilerde cikacak hormonal hastaliklarina bile bakiyorlar cok kapsamli. 2500e yaptirdim ben genoksa. Evden gelip kan aldilarSizin yaş kaç neden fetal dna verdiniz ücreti ve nerede yaptırdınız acaba
Bence siz de kullanmalisiniz suda cozunen, alkolsuz propolisten. Bagisiklik guclendirici hem, ben kullaniyorum. Bu arada pekmezi de iyi dusunmussunuz. Gecmis olsun tekrar.2 yasinda. Yaklasik 3 hafta once gida zehirlenmesi gecirdik. Tam iyilestik persembe atesli havale gecirdi. Kan değerlerine bakiliyor. Keciboynuzu pekmezi vermeye basladim. Yaz doneminde vermemistim. Kemik suyu kaynattim. Propolis ve balik yagida alcam
kizima kalsa bi gün erkek diyor bi gün kiz diyor bi karar veremedi
ilkinde kiz olsun diye cok dua ettim, hatta saplanti seviyesindeydi illa kiz olacak diye. cok sukur cimcimem oldu ya ikinci de saglikli olsun kiz erkek hic farketmez. tek alisveris icin önemli bana, mevsim farkli her halukarda kislik kiyafet alicam, kiz mi erkek mi bileyim de ona göre alayim bari
umarim sen de yarin güzel haberlerle dönersin.
ben de burda ebe derdine düstüm simdi, bu memlekette doktora ek olarak ebe gelip takip ediyor, bi tane türk ebe buldum telefon actim az önce, yoldaymis yarin tekrar ara dedi müsaitligine bakacak. insallah kabul eder de bari türkce konusan biri olur etrafimda. cat pat yarim yamalak almancamla doktorda aci cekiyorum iki kelimeyi bi araya getiricem diye zaten, kadin ingilizce bilmiyor, bilse bu kadar dert etmicem. allahtan ikinci hamilelik de, nispeten basima ne gelip gelmeyecegini biliyorum.
Hamilelerde kullanabiliyorsa kullanirim bende tabi :)Bence siz de kullanmalisiniz suda cozunen, alkolsuz propolisten. Bagisiklik guclendirici hem, ben kullaniyorum. Bu arada pekmezi de iyi dusunmussunuz. Gecmis olsun tekrar.
Canım ben de öğretmenim, çook fazla ayakta kaldıysan belki ondan kaynaklanmıştır eğer için rahat etmezse yarın git bir doktora. Benim de bugün ara ara kasıklarıma sancı girdi o sıralar hep oturdum sen de dikkat et kendine çokKızlar bugün okula başladım eve geldim kahverengi akintim olmuş yarin dr a gideyim diyorum hic bu zamana kadar olmamıştı böyle bir durum yasayan var mı 13 + 4 üm
Yaaa ben de istiyorummmmm böyle olmakkal benden de o kadar:)))) iş yerinde dans edicem nerdeyse hihihih
13.haftada biraz rahatlamaya başlıyorsun canımYaaa ben de istiyorummmmm böyle olmakk
Yas 31, almanyadayim. Burda ikili test icin de cok sacma bi fiyat verdiler, onu verip sadece ihtimallere bakilacagina biraz daha ustune ekleyip fetal dna yaptirmaya karar verdim. Ilk hamileligimde sadece ikili test yaptırmıştım, 3 sene once istanbulda. Hala turkiyede olsam muhtemelen yine sadece ikili test yaptırırdım.Sağlıklı olmasına çok sevindim... Yaş kaç neden fetal dna verdiniz? Hangi ildesiniz ve ücreti ne kadardı nerde yaptırdınız? Çok sordum yaa
Genoks ankarada mı peki? Siz hangi ildesinizYasim 26 ama doktorum onerdi bicok arkdsmda bunu yaptridi 2li 3li 4 lu yaptirmaya gerek kalmiyor. Bebegn ilerde cikacak hormonal hastaliklarina bile bakiyorlar cok kapsamli. 2500e yaptirdim ben genoksa. Evden gelip kan aldilar
Yas 31, almanyadayim. Burda ikili test icin de cok sacma bi fiyat verdiler, onu verip sadece ihtimallere bakilacagina biraz daha ustune ekleyip fetal dna yaptirmaya karar verdim. Ilk hamileligimde sadece ikili test yaptırmıştım, 3 sene once istanbulda. Hala turkiyede olsam muhtemelen yine sadece ikili test yaptırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?