- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
12.haftadan sonra biraktirdi dr umFolik.asit ne zaman bırakılıyor acaba
12. Haftada biraktim kan ve vitamine basladimFolik.asit ne zaman bırakılıyor acaba
Cikinti gosterdilermi ilk erkek dediklerinde12+2'de erkek dedi, 13+1'de kız dedi benimki de
Betooooo yarın olsun hadiiiii12. Haftada biraktim kan ve vitamine basladim
Evet bir an once yarin olsunnnnBetooooo yarın olsun hadiiiiisende yarın gidiyordun dimi kız mı erkek mi bakalım benim bebiş, yarın gösterir umarım
İnan şuan bende aynı durumdayım çünkü dün köpeğim karnıma atladı birden zıpladım ve o andan beri ağrım var. İnşallah bebiş iyidirEvet bir an once yarin olsunnnn
Hayirlisi olsun canim ben cinsiyetinden once saglikli mi iyi mi onu cok merak ediyorum
Insallah iyidir canim ya merakla ve endiseli beklemek ne kadar zor dimiİnan şuan bende aynı durumdayım çünkü dün köpeğim karnıma atladı birden zıpladım ve o andan beri ağrım var. İnşallah bebiş iyidir
10 da benimki kuzuInsallah iyidir canim ya merakla ve endiseli beklemek ne kadar zor dimi
Benim 5 bucukta senin kacta rendevu saatin
Ayy ne guzel gozunu actin doktordasin10 da benimki kuzu
Merhaba Ben hamileliğmin ilk haftasından beri aynı sorunu yaşıuorum hergün tam 4-4:30 uyanıyorum hava aydınlanana kadar uykum gelmiyor sonra bidaha yatıyorum bu sefer sersem gibi oluyorumKızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
Her gece 4 te ben de ayaktayımKızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
Uyuyamama değilde asiri uyku vardi bende ama artık azaldiKızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
Ben de 2 haftadır tam 03:58 de uyanıyorum acaba bebeklerle alakalı olabilir mi kiKızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
Kendini bu kadar yormaman gerekiyor ama bazı şeylerden feragat edebilirsen kendine de dinlenmek için zaman ayırabilirsin.Bugün ikili test için yakınındaki hastaneye gittim. Doktorum Çarşamba gelecekmiş sıra almadan tıpış tıpış geri döndüm. İsin kötü yani Çarşamba oğlumun dis randevusu var sabahtan . Kaç parçaya bölüneceğim kestiremiyorum artık.
Kimseyi kırmak istemiyorum. Sun sabah kv kahvaltıya çağırdı. 9 da evden çıktım. 11:30 da geri geldim. Neymiş eşimin teyzesinin torununun çeyizleri gidecekmiş. Apar topar hazırlanıp çıktım. 12 de gelecek olan erkek tarafı 1 de geldi. Benim program aksadı tabi. 2 de komşumun dis buğdayına gittim. Evde afedersiniz sadece lavaboya girecek kadar kaldım. 4 ye ordan çıkıp oğlumu babasına göndermek için izbana bıraktım. Oradan da eşimin başka bir akrabasının oglunun doğum gününe gittim. Eve geldiğimde saat 18:30 olmustu.
Demem o ki ben her şeye yetişmeye çalışırken bana yardımcı olacak bir Allah’ın kulu olmaması çok can sıkıcı
İnanki bana kalsa hiç birine gitmem. Ama eşim sosyalleşme bagimlisi. En basiti bir düğüne gidelim. Bir türlü ayrılamıyor ortamdan. Oynamayı çok sever. Ben bir köşede oturur onu beklerim. Bir yerden sonra sıkılıyor insan. 1 saat de onu dugunden koparmaya çalışmakla geçiyor. 2 hafta önce kuzenimin dugunu vardı. Kına yakıldı. Saat 23.00 oldu. Gidelim diye bir saat yalvardım. İsin kötü tarafı giderken hep arabayı o kullandığı için anahtar da onda oluyor. Artık yeminliyim yanıma yedek anahtar alacağım. Pof yemin ederim rolleri değiştik. Evden çıkacak 1 saat hazırlanır ben beklerim. Alışverişe gideriz. Hep ben bir köşede oturup onu beklerim. Kadın erkek rolleri değiştirmişiz bizKendini bu kadar yormaman gerekiyor ama bazı şeylerden feragat edebilirsen kendine de dinlenmek için zaman ayırabilirsin.
Benimki cikiyor oyle temizliyorum.bir de elma sirkesi 1 siseyi dokup yuksek isida calistiriyorum cnm makinenin ici tertemiz oluyor.Hamilelikle ilgili degil ama birsey danismak istiyorum malum hijyenhamilelikte daha onemli camasir makinasinin deterjan gozunu nasil temizliyorsunuz ? Benimkinin yumuşatıcı gozu sagda onun uzerine basip cikartilicak yeri yok ugrastim cikartamiyorum acaba ben mi yanlis yapiyorum ben yokken esim nasil kullndi niye oldu bilmiyorum cok deterjan kalmis gibi icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?