- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben uykuya cok duskunum gece wc ye kalkiyorum ama kafami koydugum gibi uyuyorum :)Kızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
çok üzüldüm canım, Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsinMaalesef canım. Doktorum göremedi kalp atışını radyoloji ye gönderdi oda kesinlwstirdi rapor verdi kalp atışı yok diye. Zaten direk Karnım küçülmeye basladi
İnanki bana kalsa hiç birine gitmem. Ama eşim sosyalleşme bagimlisi. En basiti bir düğüne gidelim. Bir türlü ayrılamıyor ortamdan. Oynamayı çok sever. Ben bir köşede oturur onu beklerim. Bir yerden sonra sıkılıyor insan. 1 saat de onu dugunden koparmaya çalışmakla geçiyor. 2 hafta önce kuzenimin dugunu vardı. Kına yakıldı. Saat 23.00 oldu. Gidelim diye bir saat yalvardım. İsin kötü tarafı giderken hep arabayı o kullandığı için anahtar da onda oluyor. Artık yeminliyim yanıma yedek anahtar alacağım. Pof yemin ederim rolleri değiştik. Evden çıkacak 1 saat hazırlanır ben beklerim. Alışverişe gideriz. Hep ben bir köşede oturup onu beklerim. Kadın erkek rolleri değiştirmişiz biz
[/QUOTE kotu oldugjnu soylesen canim simdi daha karnimiz pek belli degil belki o yuzden onlar hala anlayamıyorlardir ne kadar yorgun bitkin düştüğünü biraydir bn annemlerleydim oglumla esimde disari cik cocugu gezdir burda sıkılmayın diyipduruyodu simdide döndüm dun oglum icin kis alisverisine cikicaktim arabada 10dk gitmeden midem kalkti sapsari oldum yarim saatte bi istifare ettim kndisi demeye basladi hadi seni eve birakalim diye,bazen gormeden gercekten anlayamıyorlar
Benimki cikiyor oyle temizliyorum.bir de elma sirkesi 1 siseyi dokup yuksek isida calistiriyorum cnm makinenin ici tertemiz oluyor.
çok sevindim maşallah:) darısı başımızaMerhaba kızlar. Biliyorsunuz dun randevum vardı. İkili test sonuclarim çok iyi çıktı. Yaştan dolayı çok kafama takmistim çok şükür bir sorun çıkmadı.
Cinsiyetimizde artık belli oldu. Bir kızım vardı birde oğlumuz olacakmış. Doktorum kesin erkek dedi. Sağlıkla gelsinler inşallah
canım bende gittiğimde hareketli değidi...dr ıdrar kesen dolu lavaboya git gel biraz yürü fln dedi sora baktı öksürmemi söyledi..öksürünce hareketleniyor hemenGünaydın hanımlar. Dün bebişi görmeye gittik . Hic hareket etmiyordu. 3 hafta önceki gittiğimizde kıpır kıpırdı o zaman çikolata yemiştim. Dün yemedim. Kalbi atıyordu çok şükür ama o kalbi görene kadar oldum oldum dirildim yattığım yerde. Şey soracam size çikolata yersel hareketlenir olayı şehir efsanesi mi? Yada sizin duyduğunuz şeyler var mı bu konuda ultrasondan önce ne yiyelim ne yemeyelim
haydaaaacanım bende gittiğimde hareketli değidi...dr ıdrar kesen dolu lavaboya git gel biraz yürü fln dedi sora baktı öksürmemi söyledi..öksürünce hareketleniyor hemen
bilmiyorumki o kese halindeki içinmiydi neydi..benimde aklımda öyle kalmıştı o yuzden yapmamıştım...ama şimdi alanınımı daraltıyor napıyor ıdrar ondan hareket etmiyor olabılırhaydaaaahani sıkışıkken daha iyi oluyordu ultrason? Ben özellikle altıma yapmama ramak kala giriyorum doktora
Evet cnm 16.haftami bitirdim karin yok cikmadi kili almadim aksam biraz daha sisiyor karnimkızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
benim de gündüz gobek falan yok aksamları çok cıkıyor hiç kilo almadım ben dekızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
İyi bari artık doktor bastırdıkça dişimi sıkmam altıma yapmıyım diyeeebilmiyorumki o kese halindeki içinmiydi neydi..benimde aklımda öyle kalmıştı o yuzden yapmamıştım...ama şimdi alanınımı daraltıyor napıyor ıdrar ondan hareket etmiyor olabılırama öksürük kesin çözüm kesin bilgi
Bende tuvaletim gelene kadar su iciyorumhaydaaaahani sıkışıkken daha iyi oluyordu ultrason? Ben özellikle altıma yapmama ramak kala giriyorum doktora
Aynen benimde oyle oluyor canimkızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
Evet cnm 16.haftami bitirdim karin yok cikmadi kili almadim aksam biraz daha sisiyor karnim
benim de gündüz gobek falan yok aksamları çok cıkıyor hiç kilo almadım ben de
Ben kilo aldim ama kizlar hemde 4 bucuk kilo aldim ama benimde oyle karnim gunduz yok gibi aksam sisiyorkızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
Aynı benimde öyle oluyor kuzum yaaa ... taktım kafaya bu kilo meselesini. 4 ayda 4-5 kilo çok geldi bana . Son aylara doğru daha da çok alacaksın diyorlar sinirlerim bozuluyorBen kilo aldim ama kizlar hemde 4 bucuk kilo aldim ama benimde oyle karnim gunduz yok gibi aksam sisiyor
ben normal de de cok zor kilo alıyorum canm belki o yüzdendir ama zaten normalde 11. haftadan sonra haftalık 500 gr almak normal diyorlar.... ben de aşırı tuza düşkünüm hele bu ara tuz kavanozuna kafamı sokasım var. elmaya bile tuz döküyorumAynı benimde öyle oluyor kuzum yaaa ... taktım kafaya bu kilo meselesini. 4 ayda 4-5 kilo çok geldi bana . Son aylara doğru daha da çok alacaksın diyorlar sinirlerim bozuluyorBen çok tuzlu yiyorum acaba ödem mi oluyor? Tuzu azaltacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?