2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar sizde de uykusuzluk baş göstermeye başladı mı? Ben uyuyamıyorum.. Gecenin bi yarısı lavabo için uyanıp sonrasında uykuya geçemiyorum. Saat 4 sabaha karşı. Tv mi izlesem ne yapsam, uyuyamıyorum
Ben uykuya cok duskunum gece wc ye kalkiyorum ama kafami koydugum gibi uyuyorum :)

Selam kızlarrrr Bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle dönün inşallah Benim randevuya daha çooook var bana kalsa hemen gidicem doktora ama eşim durduruyor

Maalesef canım. Doktorum göremedi kalp atışını radyoloji ye gönderdi oda kesinlwstirdi rapor verdi kalp atışı yok diye. Zaten direk Karnım küçülmeye basladi
çok üzüldüm canım, Allah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin kaçıncı haftadaydın daha önce duymuş muydun kalp atışını

çok sevindim maşallah:) darısı başımıza

canım bende gittiğimde hareketli değidi...dr ıdrar kesen dolu lavaboya git gel biraz yürü fln dedi sora baktı öksürmemi söyledi..öksürünce hareketleniyor hemen

canım bende gittiğimde hareketli değidi...dr ıdrar kesen dolu lavaboya git gel biraz yürü fln dedi sora baktı öksürmemi söyledi..öksürünce hareketleniyor hemen
haydaaaa hani sıkışıkken daha iyi oluyordu ultrason? Ben özellikle altıma yapmama ramak kala giriyorum doktora

haydaaaa hani sıkışıkken daha iyi oluyordu ultrason? Ben özellikle altıma yapmama ramak kala giriyorum doktora
bilmiyorumki o kese halindeki içinmiydi neydi..benimde aklımda öyle kalmıştı o yuzden yapmamıştım...ama şimdi alanınımı daraltıyor napıyor ıdrar ondan hareket etmiyor olabılır ama öksürük kesin çözüm kesin bilgi

kızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..

kızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
Evet cnm 16.haftami bitirdim karin yok cikmadi kili almadim aksam biraz daha sisiyor karnim

İyi bari artık doktor bastırdıkça dişimi sıkmam altıma yapmıyım diyeee bugün de bişey öğrendim bak sayende

Evet cnm 16.haftami bitirdim karin yok cikmadi kili almadim aksam biraz daha sisiyor karnim
benim de gündüz gobek falan yok aksamları çok cıkıyor hiç kilo almadım ben de
Ben kilo aldim ama kizlar hemde 4 bucuk kilo aldim ama benimde oyle karnim gunduz yok gibi aksam sisiyor

Ben kilo aldim ama kizlar hemde 4 bucuk kilo aldim ama benimde oyle karnim gunduz yok gibi aksam sisiyor
Aynı benimde öyle oluyor kuzum yaaa ... taktım kafaya bu kilo meselesini. 4 ayda 4-5 kilo çok geldi bana . Son aylara doğru daha da çok alacaksın diyorlar sinirlerim bozuluyor Ben çok tuzlu yiyorum acaba ödem mi oluyor? Tuzu azaltacağım ...

ben normal de de cok zor kilo alıyorum canm belki o yüzdendir ama zaten normalde 11. haftadan sonra haftalık 500 gr almak normal diyorlar.... ben de aşırı tuza düşkünüm hele bu ara tuz kavanozuna kafamı sokasım var. elmaya bile tuz döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…