- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
Sağol canım. Doktora soracağım. İnşallah sıkımtı olmazBu sefer bulantim oldu ama istifra etmedim acikcasi canim. Ama ilkinde ciddi kilo vermistim istahsizlik, bulanti,istifra yuzunden. Eger sabah istifra etmissem, safra cikardi. Ama herhangi bi zamanda hic kan gelmedi bir damla dahi.
Belki bilip yasayanlar vardir onlar daha dogru cevap verirler ama bence normal degil durumun. Sen doktora danis bu konuyu bence. Dua et son aya kadar devam etmesin bulantin, bazilarinda ole olabiliyormus die duymustum da. Gecmis olsun.
Benimde oldu geçen hafta canım. bana iğne verdi doktorum vurduruyorum. İğne iyi geldi sanırım birdaha kanamam olmadı. Bebekte iyiydi. Benim kanama alanım vardı küçük. Şimdide sürekli tedirginim sürekli acaba bebeğim iyimi diye düşünmeden duramıyorumnasıl geçiricez bu tedirginlikle zamanı bilmiyorum.
Yok bu konu da doktorlarında videoları vardı. Süt ve çikolata yiyip soluna yatarsan kıpır kıpır oluyorlarmış. Şehir efsanesi değil diye biliyorum :)Günaydın hanımlar. Dün bebişi görmeye gittik . Hic hareket etmiyordu. 3 hafta önceki gittiğimizde kıpır kıpırdı o zaman çikolata yemiştim. Dün yemedim. Kalbi atıyordu çok şükür ama o kalbi görene kadar oldum oldum dirildim yattığım yerde. Şey soracam size çikolata yersel hareketlenir olayı şehir efsanesi mi? Yada sizin duyduğunuz şeyler var mı bu konuda ultrasondan önce ne yiyelim ne yemeyelim
İnşallah canım. Allah sınamasın bizi böyle kötü şeylerle. Sağ sağlim alalım kucağımıza.benim su an var hala ama koyu kahveye dondu simdi evde dinleniyorum insallah kesilir hemen
İlkinde 20 kiloya yakın aldım.Herkese iyi Pazar’lar Canlargebeliğin başından beri 5 kg almışım canım sıkıldı bu duruma . Aşırı da yemiyorum ama neden böyle oldu anlayamadım. Tecrübeli Hamişler siz kaç kilo almıştınız ne diyorsunuz bu duruma ..
Evet çok haklısın hamileyken 18, emzirirken süt olsun diye 7 kilo almıştım. Kızım 39 haftalık 2.900 doğdu. Sütüm 2 sene emzirmeye yetti ama. Pişman değilimİlkinde 20 kiloya yakın aldım.
Boşuna stres yapmışım kilo alıyorum diye, emzirirken o kadar kolay verdim ki.
Tabii oturtmayan bebeğin de etkisi var
Bazı aylar 4 kilo birden almıştım.
Hamileyken durmak biraz daha zor, emzirirken süt olsun diye her şeye abanmazsak veririz.
Yalnız bu çok kilo aldıran yediklerimizin bebeğe hiçbir faydası yok.
Ben aldım 20 kilo, bebek oldu 3 kilo.
Onu da düşünmek lazım.
Banada 12+00da %70erkek dedi 13+2de birdaha gittim ayni hastanedeki başka bir doktor henüz erken dedi hiç uğraşmadı bile bakmak içinKızlar bizim de dün kontrolümüz vardı. 12+3 te doktor yüzde doksan erkek dedi. Bu kadar erken belli olur mu ki
Ayyyy acaba ultrasonda hareketini görmek için değil de evde yapsam hisseder miyimmmmYok bu konu da doktorlarında videoları vardı. Süt ve çikolata yiyip soluna yatarsan kıpır kıpır oluyorlarmış. Şehir efsanesi değil diye biliyorum :)
Ben hazir yiyorumKızlar yoğurdu kendiniz mı yapıyorsunuz?hazır yoğurt da faydalıdır dimi bebişler için
Valla şu an annem yanımda olduğu için mayalıyor ama zorda kalınca yiyorum valla ben de hazır. Ama genel olarak da hazır çok tercih etmemeye çalışıyorum, çok tavsiye edilmiyor ama bazen zor geliyorKızlar yoğurdu kendiniz mı yapıyorsunuz?hazır yoğurt da faydalıdır dimi bebişler için
Ben denemedim ama şuan çok küçük olduğu için hissedemiyorum heralde. Çünkü ultrasonda hareketliyken bile hissedemiyordum muayenede. Az kaldı o günleri de göreceğiz rabbim nasip ederseAyyyy acaba ultrasonda hareketini görmek için değil de evde yapsam hisseder miyimmmm
Ben kendim yapıyorum. Eğer yapmadıysam ev tipi hazır yoğurtlardan kullanıyorum.Kızlar yoğurdu kendiniz mı yapıyorsunuz?hazır yoğurt da faydalıdır dimi bebişler için
Bencede efsane değil canım kızıma hamileyken 12yıl önce tabi 5aylıktı 3gün hiç kıpırdamadı tabi ilk hamilelik korkular hemen Dr aradım gel dedi gittim içeride kıpır kıpır magnezyum eksikliğinden rahim hissetmeme engel oluyormuş Dr aynını dedi böyle olduğun anlarda hep çikolata süt muz ye ve soluna yat tabi iki hamileliğimdede yaptım ama bunda 15.haftam doluyor hafif bireyler hissediyorum ama bunlar neki neler hissedeceğim oğlumda 8.ayda tekmenin ağrısından ağladığımı bilirim,Yok bu konu da doktorlarında videoları vardı. Süt ve çikolata yiyip soluna yatarsan kıpır kıpır oluyorlarmış. Şehir efsanesi değil diye biliyorum :)
Ben daha öğrenmedim canım.kontrolüm 10 gün sonra o zaman öğreneceğim inşKızlar sizler bizden 1 ay öndesiniz ya cinsiyetleri öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada öğrendiniz hele diyin gari
13.haftada yuzde 80 erkek dedi 14.haftada erkek oldugu kesinlesti cnmKızlar sizler bizden 1 ay öndesiniz ya cinsiyetleri öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada öğrendiniz hele diyin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?