Ben 11+5 im heniz kilo almadım. Ama iştahım pek yok. Önceden hep çikolata yerdim şimdi yemiyorum ondan sanırımHerkese iyi Pazar’lar Canlargebeliğin başından beri 5 kg almışım canım sıkıldı bu duruma . Aşırı da yemiyorum ama neden böyle oldu anlayamadım. Tecrübeli Hamişler siz kaç kilo almıştınız ne diyorsunuz bu duruma ..
Ben 16 yi bitirdim hala almadim :)Ben 11+5 im heniz kilo almadım. Ama iştahım pek yok. Önceden hep çikolata yerdim şimdi yemiyorum ondan sanırım
Yaaa ayy çok heyecanliiBen daha öğrenmedim canım.kontrolüm 10 gün sonra o zaman öğreneceğim inş
Ayy hayirli olsun bende 15. Haftada gidiyim diyorum13.haftada yuzde 80 erkek dedi 14.haftada erkek oldugu kesinlesti cnm
15 dk kaynatıyorum ben tamValla şu an annem yanımda olduğu için mayalıyor ama zorda kalınca yiyorum valla ben de hazır. Ama genel olarak da hazır çok tercih etmemeye çalışıyorum, çok tavsiye edilmiyor ama bazen zor geliyorgerçi doktor kesin şekilde uyarmıştı, yoğurt yaparsan çok iyi kaynat diye. Kaynata kaynata buharlaşıyo nerdeyse ama mikroplar ölsün artık napalım
Ins cnm gerci biz kız istiyorduk ama olsun :) 15.haftada buyuk ihtimalle ogrenirsin :)Yaaa ayy çok heyecanliihayirlisi olsun canim
Ayy hayirli olsun bende 15. Haftada gidiyim diyorumRabbim kimin gönlünde ne varsa versin inş.
Ay ne güzel ya insan onda bile ağlarken gülüyordur heralde sevinçtenBencede efsane değil canım kızıma hamileyken 12yıl önce tabi 5aylıktı 3gün hiç kıpırdamadı tabi ilk hamilelik korkular hemen Dr aradım gel dedi gittim içeride kıpır kıpır magnezyum eksikliğinden rahim hissetmeme engel oluyormuş Dr aynını dedi böyle olduğun anlarda hep çikolata süt muz ye ve soluna yat tabi iki hamileliğimdede yaptım ama bunda 15.haftam doluyor hafif bireyler hissediyorum ama bunlar neki neler hissedeceğim oğlumda 8.ayda tekmenin ağrısından ağladığımı bilirim,
Bana 12+3'de erkek gibi ama kesin degil demisti, 13+3'de kesin kız dediKızlar sizler bizden 1 ay öndesiniz ya cinsiyetleri öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada öğrendiniz hele diyin gari
Yaaa kafa karıştırmış doktorun canimBana 12+3'de erkek gibi ama kesin degil demisti, 13+3'de kesin kız dedi
Canım kayıpların için üzüldüm..birşey sormak istiyorum hiç kalp atışı alamadın mı yoksa kalp atışını aldın sonramı kalbi durdu..ve kayıpların çok her defasında kürtaj mı oldunçok geçmiş olsun allah kimseye yaşatmasın böyle acıları,benimde kalp durmasından dolayı 5 kaybım var malesef ,bende hamileliklerimde iğne kullandım en uun 9 haftalık kalpleri duruyordu bebeklerimin ,sonra pıhtılaşma testlerini ve genetik testlerimi tekrarlattım ve kullandığım iğnenin yetersi olduğunu ekstradanda coraspin kullanmam gerektiğini öğrendim çok şükürki 13 haftama ulaştım ,ama hala korkuyorum ,bişey olacak diye
Ben tam 12 de öğrendim. 14 te yine aynı dediKızlar sizler bizden 1 ay öndesiniz ya cinsiyetleri öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada öğrendiniz hele diyin gari
Merak ettim annesi neymis cinsiyetiBen tam 12 de öğrendim. 14 te yine aynı dedi
Erkek sanırım ondan erken belli olduMerak ettim annesi neymis cinsiyeti
Teşekkür ettim canım, kimse yaşamasın böyle bir üzüntüyü. 6. Haftada kalp atışlarını görüyoduk en geç 9.haftada kalpleri tekrar duruyordu. Hepsinde de kürtaj oldum.Canım kayıpların için üzüldüm..birşey sormak istiyorum hiç kalp atışı alamadın mı yoksa kalp atışını aldın sonramı kalbi durdu..ve kayıpların çok her defasında kürtaj mı oldun
Bence şehir efsanesi değil cikolata ile meyve suyu bebeği haraketlendiriyor ilk cocugumda haraket etmiyordu çikolata ye gel dedi doktor tekrar gittiğimde takla atıyorduGünaydın hanımlar. Dün bebişi görmeye gittik . Hic hareket etmiyordu. 3 hafta önceki gittiğimizde kıpır kıpırdı o zaman çikolata yemiştim. Dün yemedim. Kalbi atıyordu çok şükür ama o kalbi görene kadar oldum oldum dirildim yattığım yerde. Şey soracam size çikolata yersel hareketlenir olayı şehir efsanesi mi? Yada sizin duyduğunuz şeyler var mı bu konuda ultrasondan önce ne yiyelim ne yemeyelim
12+2'de erkek dedi, 13+1'de kız dedi benimki deBana 12+3'de erkek gibi ama kesin degil demisti, 13+3'de kesin kız dedi
13. Haftada %80 kız olabilir dedi 14. Haftada kız dediKızlar sizler bizden 1 ay öndesiniz ya cinsiyetleri öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada öğrendiniz hele diyin gari
Aslinda ben hep kız hissediyordum, doktor erkek ama kesin degil desede erkeğe kendimi alistirmaya calisiyodum 1 hafta sonra kesin kız deyince yine bi afalladim saglikli olmasi en önemlisiYaaa kafa karıştırmış doktorun canim
Kordonla karistiriyorlar bazen sanırım ama bu sefer %100 kız dedi. Şeyini bile gösterdi12+2'de erkek dedi, 13+1'de kız dedi benimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?