2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizde 18+1 de gidicez artık kız derse benden günah gider başlarım alışverişe % 99,9 kız dedi ama erken diye inanamıyorummm

Benim de bugün akşam kontrolüm var, doktor söylemediği sürece cinsiyetini öğrenmesem sürpriz olsa farklı bir heyecan olsa diyorum. Ama erkek olduğunu hissediyorum kızımda yaşadığım hiçbir şeyi yaşamıyorum. Bir de çenemde ağrılı sivilceler çıkmaya başladı. Ben de henüz vitamine başlamadım folik asit dışında hiçbir şey kullanmıyorum.

kızlar benim son adet tarihim 20 haziran. Tahmini doğum tarihim 26 mart diyor sistem. Doktor 1 hafta geriden geliyorsun dedi. Acaba 3 nisana denk gelir mi? kendi doğum günümde doğurmak çok isterim :) bi de Devletin ultrasonu bana çok kötü geldi ya. Medipolde çekindiğim ultrason ile zeynep kamil arasında çok fark var gibi.

Eklentiler

• C4063B62-E22A-4A2F-B194-8A8D242CF2EA.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 952775B3-3DB8-4A38-A67E-2F9C18CA80C5.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 58
Maşallahh canim kac haftaliksin

13+5teyim kizlar. Karnim cok gerilmeye basladi icten ice acımaya da basladi sanki bi seyleri cekiyolar icimde. Sizde de oluyor mu boyle bi sey?

Ultrason farki var cnm evet bariz belli.Umarim gonlundeki tarih olur diyelim ne zaman gelicekleri belli degil :) bende 20 subati istiyorum ama bakalim :)

Canım ben şaşırdım esasında. Zira bu kadar yorgunluk hem sizin için hem çocuğunuz hem de bebişiniz için iyi değil. Ayrıca sadece gebelik için demiyorum. Diğer zamanlarda da kendinden bu kadar özveri, eğer makbule geçmezse, kişiyi çok üzer. Siz isteyerek katılıyorsanız durum farklı ama eğer ayıp olmasın diye hayır diyemiyorsanız, karşı tarafı incitmeden uygun bir dille hayır diyebilirsiniz veya ziyaretlerinizi kısa tutabilirsiniz.

Maşallah Sağlıkla kucağınıza alın inşallah canım. Gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…