Bizde 18+1 de gidicez artık kız derse benden günah gider başlarım alışverişeÇok şükür sağlıklımış gayet kuzumİnceledi her yerini tek tek. Artık sığmıyor ekrana. Büyümüş maşallah minnak prensesim Cinsiyete önce yüzde 95 dedi. Bizimki bacakları kapadı bi süre. Sonra tamam eminim dedi. Değişmez inşallah ekledim fotoyu
Aynen sabah 3 aylık akşam 6 aylık oluyor göbüşümkızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
Maşallahh canim kac haftaliksinÇok şükür sağlıklımış gayet kuzumİnceledi her yerini tek tek. Artık sığmıyor ekrana. Büyümüş maşallah minnak prensesim Cinsiyete önce yüzde 95 dedi. Bizimki bacakları kapadı bi süre. Sonra tamam eminim dedi. Değişmez inşallah ekledim fotoyu
Yorulunca oluyor benim13+5teyim kizlar. Karnim cok gerilmeye basladi icten ice acımaya da basladi sanki bi seyleri cekiyolar icimde. Sizde de oluyor mu boyle bi sey?
Ultrason farki var cnm evet bariz belli.Umarim gonlundeki tarih olur diyelim ne zaman gelicekleri belli degil :) bende 20 subati istiyorum ama bakalim :)kızlar benim son adet tarihim 20 haziran. Tahmini doğum tarihim 26 mart diyor sistem. Doktor 1 hafta geriden geliyorsun dedi. Acaba 3 nisana denk gelir mi? kendi doğum günümde doğurmak çok isterim :) bi de Devletin ultrasonu bana çok kötü geldi ya. Medipolde çekindiğim ultrason ile zeynep kamil arasında çok fark var gibi.
Ben korkuyorum valla 29 şubata denk gelecek diyeUltrason farki var cnm evet bariz belli.Umarim gonlundeki tarih olur diyelim ne zaman gelicekleri belli degil :) bende 20 subati istiyorum ama bakalim :)
Sanirim benim de yorulunca oluyor. Okulda cogunlukla ayakta olduğum icin oluyor sanirimYorulunca oluyor benim
yemeklerden sonra oluyıor canım dik durmaya çalışınca daha çok oluyor13+5teyim kizlar. Karnim cok gerilmeye basladi icten ice acımaya da basladi sanki bi seyleri cekiyolar icimde. Sizde de oluyor mu boyle bi sey?
Canım ben şaşırdım esasında. Zira bu kadar yorgunluk hem sizin için hem çocuğunuz hem de bebişiniz için iyi değil. Ayrıca sadece gebelik için demiyorum. Diğer zamanlarda da kendinden bu kadar özveri, eğer makbule geçmezse, kişiyi çok üzer. Siz isteyerek katılıyorsanız durum farklı ama eğer ayıp olmasın diye hayır diyemiyorsanız, karşı tarafı incitmeden uygun bir dille hayır diyebilirsiniz veya ziyaretlerinizi kısa tutabilirsiniz.Bugün ikili test için yakınındaki hastaneye gittim. Doktorum Çarşamba gelecekmiş sıra almadan tıpış tıpış geri döndüm. İsin kötü yani Çarşamba oğlumun dis randevusu var sabahtan . Kaç parçaya bölüneceğim kestiremiyorum artık.
Kimseyi kırmak istemiyorum. Sun sabah kv kahvaltıya çağırdı. 9 da evden çıktım. 11:30 da geri geldim. Neymiş eşimin teyzesinin torununun çeyizleri gidecekmiş. Apar topar hazırlanıp çıktım. 12 de gelecek olan erkek tarafı 1 de geldi. Benim program aksadı tabi. 2 de komşumun dis buğdayına gittim. Evde afedersiniz sadece lavaboya girecek kadar kaldım. 4 ye ordan çıkıp oğlumu babasına göndermek için izbana bıraktım. Oradan da eşimin başka bir akrabasının oglunun doğum gününe gittim. Eve geldiğimde saat 18:30 olmustu.
Demem o ki ben her şeye yetişmeye çalışırken bana yardımcı olacak bir Allah’ın kulu olmaması çok can sıkıcı
Yok epey bi uğraştı baktı erkek dedi ama ben zaten pek inanmadım haftası cok erkendi cunku. Bu perşembe kontrolum var netleşir artık ama bence kızCikinti gosterdilermi ilk erkek dediklerinde
MaşallahÇok şükür sağlıklımış gayet kuzumİnceledi her yerini tek tek. Artık sığmıyor ekrana. Büyümüş maşallah minnak prensesim Cinsiyete önce yüzde 95 dedi. Bizimki bacakları kapadı bi süre. Sonra tamam eminim dedi. Değişmez inşallah ekledim fotoyu
Benimde korkum yok degil tam 40 haftalik bastigim 29 subat :) subatin 2.haftasindan martin ilk haftasina kadar her tarihte olabilir :)Ben korkuyorum valla 29 şubata denk gelecek diye
Ben de 13+0 bugün. Içimde elektriklenme gibi şeyler oluyor. Ara ara batıyor gibi değişik bişey normaldir sanırım .13+5teyim kizlar. Karnim cok gerilmeye basladi icten ice acımaya da basladi sanki bi seyleri cekiyolar icimde. Sizde de oluyor mu boyle bi sey?
Ewt canım hastanedeyim şu an yatış yapıldı. Bekliyorum
Tekrardan geçmiş olsun canım. Rabbim sana sağlık, sıhhat versinEwt canım hastanedeyim şu an yatış yapıldı. Bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?