Maalesef kendimi ne kadar dizginlemeye çalışsam da her zaman birilerine evet derken buluyorum kendimi. Özel şoför gibi kim çağırırsa gidiyorum. Hayır demekle ilgili soru larim var. En basitinden evimde kullanmadığım bir sehpa var. Onu depoya indirecekken dip komşumla karşılaştım. Balkondaki çiçeklerini koymak için istedi benden. Su gelecek bozulacak güzelim sehpa. Ama hayır diyemedim. DiyemiyorumCanım ben şaşırdım esasında. Zira bu kadar yorgunluk hem sizin için hem çocuğunuz hem de bebişiniz için iyi değil. Ayrıca sadece gebelik için demiyorum. Diğer zamanlarda da kendinden bu kadar özveri, eğer makbule geçmezse, kişiyi çok üzer. Siz isteyerek katılıyorsanız durum farklı ama eğer ayıp olmasın diye hayır diyemiyorsanız, karşı tarafı incitmeden uygun bir dille hayır diyebilirsiniz veya ziyaretlerinizi kısa tutabilirsiniz.
kayınvalideme göndericem falan diye yalan sıkıverseydin keşke... ama anlıyorum bazen ben de öyle oluyorum. ama ben genelde kendi rahatımı daha çok düşünürüm milletin ne diyeceğinden. hele ki hamileyken sen de öyle yapmaya calısmalısın, çağırdıklarında biraz halsizim bebekten dolayı baska zaman uğrarım deyiver nolucak kiMaalesef kendimi ne kadar dizginlemeye çalışsam da her zaman birilerine evet derken buluyorum kendimi. Özel şoför gibi kim çağırırsa gidiyorum. Hayır demekle ilgili soru larim var. En basitinden evimde kullanmadığım bir sehpa var. Onu depoya indirecekken dip komşumla karşılaştım. Balkondaki çiçeklerini koymak için istedi benden. Su gelecek bozulacak güzelim sehpa. Ama hayır diyemedim. Diyemiyorum
Insallah cnm çok sevindim değişmez inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinÇok şükür sağlıklımış gayet kuzumİnceledi her yerini tek tek. Artık sığmıyor ekrana. Büyümüş maşallah minnak prensesim Cinsiyete önce yüzde 95 dedi. Bizimki bacakları kapadı bi süre. Sonra tamam eminim dedi. Değişmez inşallah ekledim fotoyu
ılık soğuk arası suyla duş al evdeysen canımKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
Bende ikizlerimde migrenim tutardı migren bsndı kullandım nere agrıyorsa oraya yapıştırırdımKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor
Tek yaptigim sey yatakta uzanip veya oturup gecmesini beklemekKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
Üzülme canım, bu durum yavaş yavaş düzeliyor. Yani bu kötü bir şey ya da saygısızlık değil ki. Benim demek istediğim bir şeyi eğer kendin de istiyorsan yapmalısın. Yoksa da aranı bozmadan kibarca reddet. Zaten seni seven ve sana bozulmak için bahane aramayan kişiler mutlaka anlayış gösterecektir.Maalesef kendimi ne kadar dizginlemeye çalışsam da her zaman birilerine evet derken buluyorum kendimi. Özel şoför gibi kim çağırırsa gidiyorum. Hayır demekle ilgili soru larim var. En basitinden evimde kullanmadığım bir sehpa var. Onu depoya indirecekken dip komşumla karşılaştım. Balkondaki çiçeklerini koymak için istedi benden. Su gelecek bozulacak güzelim sehpa. Ama hayır diyemedim. Diyemiyorum
Benim 12 haftada da 14. haftada gösterdiğinde çıkıntı çok net görünüyordu erkek dedi. Kilo da 2 kilo aldım. Ama artık daha hızlı alabilirim çünkü yiyorum. İştahım normale döndü. Gündüz karnım belli değil ama akşam şişiyor baya. Zaten biraz midemde rahatsız oluyor. Yediklerim dokunuyor geneldekızlar 13. haftada bir çıkıntı yoksa kız mıdır? birde hiç kilo almadım neredeyse sizlerde böylemisiniz? sabahları inmiş olan karnım akşam balon gibi oluyor sadece..
Geçmiş olsun canım hemen iyileş inşallahEwt canım hastanedeyim şu an yatış yapıldı. Bekliyorum
Bende korkuyorum birde pazar gunune denk geliyo galiba :/Ben korkuyorum valla 29 şubata denk gelecek diye
Doktora rica et bence. Benimde geçmiş kontrol süresi. Saolsun doktor geldi para almayın bu kez dediSelam. Ben bugun urolojiye gittim. Kan idrar verdim. Haftaya sali da böbrek usg cekilecek.
Vajinal kültür sonucum cikmis baya biseyler var canim sıkıldı.. iyiki yaptırmak istemişim.. şimdi kontrol suremde gecti. İlac yazdirmak icin gitsem yine ucret odemek zorunda kalir miyim acaba?
Tam 24 saat sürüyor benim. Uymak da fayda etmiyor. Kaç kere acile girtim tansiyondan diye. Tansiyon normal çıkıyor. Allahtan haftada bir felan oluyor yoksa dayanılacak gibi değilKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?