2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
40 yaşına gireceğim Kasım’da insallah dediğin gibi olur. Elimden geldiğince net olmaya çalışıyorum ama çocuklarım dışında kimseye hayır diyemiyorum. En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım yıllarca kullandı benim bu özelliğimi. Mesela yeni evlenen biri bana “bir çeyrek takarsın” dediğinde vatandaşın eşimin sadece 1 yıldır tanıdığı is arkadaşı olduğunu umursamadan o çeyreği takıyorum maalesef. Halbuki dugununden beri gormedim o kişiyi :) her neyse umarım 40 yaş bana uğurlu gelir de hayır demeyi ogrenirim

Kızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
Bazen dolaptan ketcap falan cikarip soguk diye basima tutuyorum rahatlatiyo biraz masaj yapiyorum elimle surekli benim ensem başim cok agriyo gun asiri

11 kg kizimi surekli kaldiriyorum. Uzerime hopluyo zipliyo. Ve surekli agrimda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…