- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
Sağol canım allah razı olsunGeçmiş olsun canım hemen iyileş inşallah
Evet hatta yememe süremi uzatırsam yediğim zaman daha fazla midem bulanıyorKızlar sizinde karnınız acıkınca mideniz bulanır gibi oluyor mu?
40 yaşına gireceğim Kasım’da insallah dediğin gibi olur. Elimden geldiğince net olmaya çalışıyorum ama çocuklarım dışında kimseye hayır diyemiyorum. En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım yıllarca kullandı benim bu özelliğimi. Mesela yeni evlenen biri bana “bir çeyrek takarsın” dediğinde vatandaşın eşimin sadece 1 yıldır tanıdığı is arkadaşı olduğunu umursamadan o çeyreği takıyorum maalesef. Halbuki dugununden beri gormedim o kişiyi :) her neyse umarım 40 yaş bana uğurlu gelir de hayır demeyi ogrenirimÜzülme canım, bu durum yavaş yavaş düzeliyor. Yani bu kötü bir şey ya da saygısızlık değil ki. Benim demek istediğim bir şeyi eğer kendin de istiyorsan yapmalısın. Yoksa da aranı bozmadan kibarca reddet. Zaten seni seven ve sana bozulmak için bahane aramayan kişiler mutlaka anlayış gösterecektir.
Kahverengi olursa doktorunla bir görüşebilirsin.Arkadaslar merhaba 13haftalik hamileyim bugun sabahtan iki kere bayaa yogun sumuksu sari kahvemsi gb bir akinti geldi sizdehic boyle birsey oldu mu
Evet canim oglum olacakmis Allahin izniyle
Oy massallahEki Görüntüle 2308309
Kizlar bi maşallahınızı aliriz cok sukur
Oglum olacakmiş Allahin izniyle %90erkek dedi doktorum tabii degismezse
Kızlar kuyruk sokumu mu bel mi tam anlayamadığım bir ağrım var yaşayan varmı böyle bir durumı
Bazen dolaptan ketcap falan cikarip soguk diye basima tutuyorum rahatlatiyo biraz masaj yapiyorum elimle surekli benim ensem başim cok agriyo gun asiriKızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor ❤
Evet bendede çok oluyo o an bişeler atıyorum ağzımaKızlar sizinde karnınız acıkınca mideniz bulanır gibi oluyor mu?
Hemde çok oluyoKızlar kuyruk sokumu mu bel mi tam anlayamadığım bir ağrım var yaşayan varmı böyle bir durumı
Ama recete yazmak icin gerekmiyor mu kayıt actirmakDoktora rica et bence. Benimde geçmiş kontrol süresi. Saolsun doktor geldi para almayın bu kez dedi
Oy paşaya bak ya masallah :)Eki Görüntüle 2308309
11 kg kizimi surekli kaldiriyorum. Uzerime hopluyo zipliyo. Ve surekli agrimda varKızlar ben anasınıfı öğretmeniyim. Bugün bir boşluğuma geldi, bir öğrencim koşarak gelip bana sarıldı. Tabi kafa tam kasıklarıma vuruyor öyle olunca1 saat falan ağrıdı kasıklarım. Ama psikolojik de olabilir diye rahatlattım kendimi.
Bir de aşırı kas ağrısı yaşayan var mı? Ben bıktım artık, okuldan çıkınca belimin, kalçamın ağrısından yürüyemiyorum neredeyse. Doktora söyleyeceğim artık nasıl bir çare önerir bana bilemem ama ağrılar böyle devam ederse karnım büyüdüğünde ne yapacağım?
Maşallah canm kocaman olmuş Allah size bağışlasınEki Görüntüle 2308309
Amin canim cumlemizinkini insallahMaşallah canm kocaman olmuş Allah size bağışlasın
Orda kordonu tutmus bide bu ne diye bakiyo dedi doktor baya bi guldurdu biziOy paşaya bak ya masallah :)
Bende oluyor bazen ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum doktor normal hamilelikte böyle ağrılar olabilir dediKızlar kuyruk sokumu mu bel mi tam anlayamadığım bir ağrım var yaşayan varmı böyle bir durumı
Benimde aynı oluyor. Gece özellikle çok acıkıyorum uykumu bölüp kalkamadığım için sabaha çok kötü oluyorum. Yediğim de bulanıyor yemediğimde de.Evet hatta yememe süremi uzatırsam yediğim zaman daha fazla midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?