- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Gecmis olsun canim. Akinti yuzunden mi kultur aldirdin ? Kendini takip altinda tutup akillica davraniyorsun. Takdir ediyorum seni, tecrube bu demek isteSelam. Ben bugun urolojiye gittim. Kan idrar verdim. Haftaya sali da böbrek usg cekilecek.
Vajinal kültür sonucum cikmis baya biseyler var canim sıkıldı.. iyiki yaptırmak istemişim.. şimdi kontrol suremde gecti. İlac yazdirmak icin gitsem yine ucret odemek zorunda kalir miyim acaba?
Evet ara ara yesil akintim oldu. Birde birliktelik esnasinda inanilmaz acı cekiyorum. Zaten sık olmamasina ragmen. İdrarda yanmam hic gecmiyor. Kizimda da enfeksiyon cok sık gecirdim. Önlem almam şart. Tesekkur ederimGecmis olsun canim. Akinti yuzunden mi kultur aldirdin ? Kendini takip altinda tutup akillica davraniyorsun. Takdir ediyorum seni, tecrube bu demek iste
Ins ciddi bi sey yoktur canimEvet ara ara yesil akintim oldu. Birde birliktelik esnasinda inanilmaz acı cekiyorum. Zaten sık olmamasina ragmen. İdrarda yanmam hic gecmiyor. Kizimda da enfeksiyon cok sık gecirdim. Önlem almam şart. Tesekkur ederim
Kasik ağrım bile ondan belki de. İnsallah cabuk geçer tekrarlamaz. Bu gece camasirlarimi utuledimIns ciddi bi sey yoktur canim
Acil sifalar
Parmağını emiyor yaaaaaa inanmıyorum çok tatlı hayırlı olsun canım
İnşallah40 yaşına gireceğim Kasım’da insallah dediğin gibi olur. Elimden geldiğince net olmaya çalışıyorum ama çocuklarım dışında kimseye hayır diyemiyorum. En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım yıllarca kullandı benim bu özelliğimi. Mesela yeni evlenen biri bana “bir çeyrek takarsın” dediğinde vatandaşın eşimin sadece 1 yıldır tanıdığı is arkadaşı olduğunu umursamadan o çeyreği takıyorum maalesef. Halbuki dugununden beri gormedim o kişiyi :) her neyse umarım 40 yaş bana uğurlu gelir de hayır demeyi ogrenirim
Maşallah canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2308309
Kizlar bi maşallahınızı aliriz cok sukur
Oglum olacakmiş Allahin izniyle %90erkek dedi doktorum tabii degismezse
Oyyy maşallah parmagını mı emiyor yaaa eridim
ya masallah allahim cok guzel
Kızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor
Ben yaşıyorum 3 gündür. Kalçamın solundan doğru bir çekilme oluyor belime kadar. Bazen öyle oluyorki bıçak saplanıyormuş gibi öylece kala kalıyorum.Kızlar kuyruk sokumu mu bel mi tam anlayamadığım bir ağrım var yaşayan varmı böyle bir durumı
kontrol süren gecmisse, ödemek zorundasın canımSelam. Ben bugun urolojiye gittim. Kan idrar verdim. Haftaya sali da böbrek usg cekilecek.
Vajinal kültür sonucum cikmis baya biseyler var canim sıkıldı.. iyiki yaptırmak istemişim.. şimdi kontrol suremde gecti. İlac yazdirmak icin gitsem yine ucret odemek zorunda kalir miyim acaba?
Ne güzel canım hayırlı olsun ❤Eki Görüntüle 2308309
Kizlar bi maşallahınızı aliriz cok sukur
Oglum olacakmiş Allahin izniyle %90erkek dedi doktorum tabii degismezse
elini mi emiyor ya ne tatlı maşallah.
tavsannesi Canimm evet yazali baya oldu ama bu zikkim migren oyle kotu bisey ki hala zonkluyor sanirim doktora gidecegim ama bide kahve iciyim cok sagol❤
Patates bagladim başıma o iyi geliyor dediler bide onu deniyorum kafami duvarlara vurasim geliyor artikkTam 24 saat sürüyor benim. Uymak da fayda etmiyor. Kaç kere acile girtim tansiyondan diye. Tansiyon normal çıkıyor. Allahtan haftada bir felan oluyor yoksa dayanılacak gibi değil
Bende sık sık degistiriyorum ic camasirimi zaten gun icinde, ve onlari ayri 90 derecede yikayip, utulicem bu haftadan sonra artik. Enfeksiyona yakalanma olasiligi tam da 15- 16li haftalardan sonra artiyormus canim. Sen de dikkat et. Kasik agrilarina cozum olur mu bilmem ama ayagini sicak tutmanda fayda var yine de.Kasik ağrım bile ondan belki de. İnsallah cabuk geçer tekrarlamaz. Bu gece camasirlarimi utuledim
Onun o emdiği parmağını ısırırım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?