2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecmis olsun canim. Akinti yuzunden mi kultur aldirdin ? Kendini takip altinda tutup akillica davraniyorsun. Takdir ediyorum seni, tecrube bu demek iste

Gecmis olsun canim. Akinti yuzunden mi kultur aldirdin ? Kendini takip altinda tutup akillica davraniyorsun. Takdir ediyorum seni, tecrube bu demek iste
Evet ara ara yesil akintim oldu. Birde birliktelik esnasinda inanilmaz acı cekiyorum. Zaten sık olmamasina ragmen. İdrarda yanmam hic gecmiyor. Kizimda da enfeksiyon cok sık gecirdim. Önlem almam şart. Tesekkur ederim

Evet ara ara yesil akintim oldu. Birde birliktelik esnasinda inanilmaz acı cekiyorum. Zaten sık olmamasina ragmen. İdrarda yanmam hic gecmiyor. Kizimda da enfeksiyon cok sık gecirdim. Önlem almam şart. Tesekkur ederim
Ins ciddi bi sey yoktur canim
Acil sifalar

İnşallah Ama bence yaşla ilgili değil. Bu kadar naif olmak en çok sizi üzer. Ben de zaman zaman kendimden ödün veriyorum ama her defasında neden ödün vermemem gerektiğini hatırlıyorum.

Kızlar baş agriniz tuttugunda ne yapıyorsunuz parol içtim ama hic fayda etmedi sanırım migrenim tuttu ne onerirsiniz aksamdan beri gecmiyor

Yazali baya olmus ama cafein iyi gelir diye biliyorum bir bardak kahve ilactan daha iyi olabilir

kontrol süren gecmisse, ödemek zorundasın canım

Kızlar bugün Dr gittim
Şimdiye kadar göremedi bugün muayene nin ilk dakikalarda da kız gibi dedi gözükmüyor dedi sonra bayağı baktı bacağı açınca çıkıntı bize gösterdi Dr bile emin olmak için çok baktı bizde göstermedi diye hep kız bekliyorduk simdi erkek dedi ama biz eşimle arada kaldık
Tabi ki önemlisi sağlık sıhhat bi kızım var.
Ayrıntılı ultrason 15 ekim dedi o zaman a kadar ama dayanamayıp bi 10 gün sonra yine randevu alırım sanki böyle arada kaldık.
Dr klitoris de çıkıntı olabiliyor dedi sonra küçük pipili erkek dedi düşünün bizim ruh halini

tavsannesi Canimm evet yazali baya oldu ama bu zikkim migren oyle kotu bisey ki hala zonkluyor sanirim doktora gidecegim ama bide kahve iciyim cok sagol❤

Son düzenleme:
Tam 24 saat sürüyor benim. Uymak da fayda etmiyor. Kaç kere acile girtim tansiyondan diye. Tansiyon normal çıkıyor. Allahtan haftada bir felan oluyor yoksa dayanılacak gibi değil
Patates bagladim başıma o iyi geliyor dediler bide onu deniyorum kafami duvarlara vurasim geliyor artikk

Kasik ağrım bile ondan belki de. İnsallah cabuk geçer tekrarlamaz. Bu gece camasirlarimi utuledim
Bende sık sık degistiriyorum ic camasirimi zaten gun icinde, ve onlari ayri 90 derecede yikayip, utulicem bu haftadan sonra artik. Enfeksiyona yakalanma olasiligi tam da 15- 16li haftalardan sonra artiyormus canim. Sen de dikkat et. Kasik agrilarina cozum olur mu bilmem ama ayagini sicak tutmanda fayda var yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…