2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagol canım elbette öyledir.. ALLAH sizin de yardımcınız olsun

Cinsiyet nedir

3.75 mm kistik inme durumu vardir hemen uzulme strese girme dur bi bakalim sonuclar belli olsun benim 7mm kistik vardi ilk bebegimde

selam kızlar
Bugün benimde kontrolüm vardı, İkili test yapmadı doktorum ikiz olduğu için.
Ayrıca bebeklerimden birinde kalbinde sıkıntı olabilir dedi amaKesin değil. 2 hafta sonra tekrar gitcem, O zaman belli olacakmış gerekirse sıvı alınıp genetige bakacaklar.
Dikis konusunda da tavsiye etmiyorum dedi.
Erken dogum yapmaktan çok korkuyorum açıkçası,doktorlar neden insanı böyle çıkmaza koyuyor, biri dikiş atılır derken diğeri ben atmıyorum diyor.
Bilmiyorum ya sıkıntıliyim çok.Rabbim sikintilarimizi gidersin, ona siginiyorum.
Çaresiz değilim Rabbim var ve yeter.
Nedense içimde rahatlik var bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmayacakmis gibi hissediyorum. Çok hareketliydiler maşallah biri parmağını emiyor gibiydi. Rabbimin bana verdiği bu güzellikleri hayırlısiyla kucağıma almakta nasip olur inşallah.

Aminn insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
Massallah :) ikisininde tadini alicaksin ne guzel :)

Reactions: Eva
Bu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
gözünaydın canım hiç sıkma içini ferah tut:) hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle

Hep oyle olumlu dusun olumlu olsun. Arkadasimada neler dediler bebegin kalbiyle ilgili simdi masallah 7 aylik oldu gece gun sappur suppur salata yiyodu

Kizlar nifty yaptiranlar kac gun sonra aldi sonucu ben gecen pazartesi yaptirdim.hsonu dahil 10 gun oldu cumaya kadar cikarmi acaba

İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…