Sagol canım elbette öyledir.. ALLAH sizin de yardımcınız olsunCanım Allah kolaylık versin seni rahatlatmak için söylüyorum 7ve 5giden iki çocuğum var inan şuan en iyi zamanların büyüdükçe dersler ağırlaşıyor tabi ergenlik yaklaşıyor tadını çıkar derim Ki benim çocuklar en düzgün çocuklar olduğu halde bunu diyorum düşün artık
Tabi ki daha küçük yaşlar daha zordur eminim katılıyorum size..2 yaş bebesi daha zor bence tam ergen ve onca hastalik atlattik son bir ayda
Cinsiyet nedirHerkese merhaba.
Gecen hafta hatirlarsaniz ikili sonucumda hem yas hemdd trizomi riskim cikmisti. Devletteki doktorum yineleyelim dedi. Ayni zamanda pers gunu genoksa kan verdim hala sonucu bekliyorum ama umutlu degilim cunku
Bugun dunya basima yikildi.
2li test icin detayli usg girdim.
1 saat bakti doktor. Sonuc;
* ense 3.79 mm. Ensede 3.75mm kalinlikta kistik higroma mevcut
*nazal : hipoplazik 1.7mm (olmasi gerekenden kucuk dedi)
*ductus venosuz ters a dalgasi mevcuttur. Kan akimini bile izletti kan akisinda da sorun var dedi. Kalple alakliymis ve kromozomsal anomalilerde gorulebiliyormus.
Sonuc: t21 lehije bulgular.
Kizlar dleirmek uzereyim 1 haftadir uyku uyumadim. Nifty sonucunu alip periontologa gitmeyi dusunuyorum.
Varmi cevresinde duyan bilen napiyim ne ediyim.cokmus durumdayim
3.75 mm kistik inme durumu vardir hemen uzulme strese girme dur bi bakalim sonuclar belli olsun benim 7mm kistik vardi ilk bebegimdeHerkese merhaba.
Gecen hafta hatirlarsaniz ikili sonucumda hem yas hemdd trizomi riskim cikmisti. Devletteki doktorum yineleyelim dedi. Ayni zamanda pers gunu genoksa kan verdim hala sonucu bekliyorum ama umutlu degilim cunku
Bugun dunya basima yikildi.
2li test icin detayli usg girdim.
1 saat bakti doktor. Sonuc;
* ense 3.79 mm. Ensede 3.75mm kalinlikta kistik higroma mevcut
*nazal : hipoplazik 1.7mm (olmasi gerekenden kucuk dedi)
*ductus venosuz ters a dalgasi mevcuttur. Kan akimini bile izletti kan akisinda da sorun var dedi. Kalple alakliymis ve kromozomsal anomalilerde gorulebiliyormus.
Sonuc: t21 lehije bulgular.
Kizlar dleirmek uzereyim 1 haftadir uyku uyumadim. Nifty sonucunu alip periontologa gitmeyi dusunuyorum.
Varmi cevresinde duyan bilen napiyim ne ediyim.cokmus durumdayim
Aminn insallah canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahselam kızlar
Bugün benimde kontrolüm vardı, İkili test yapmadı doktorum ikiz olduğu için.
Ayrıca bebeklerimden birinde kalbinde sıkıntı olabilir dedi amaKesin değil. 2 hafta sonra tekrar gitcem, O zaman belli olacakmış gerekirse sıvı alınıp genetige bakacaklar.
Dikis konusunda da tavsiye etmiyorum dedi.
Erken dogum yapmaktan çok korkuyorum açıkçası,doktorlar neden insanı böyle çıkmaza koyuyor, biri dikiş atılır derken diğeri ben atmıyorum diyor.
Bilmiyorum ya sıkıntıliyim çok.Rabbim sikintilarimizi gidersin, ona siginiyorum.
Çaresiz değilim Rabbim var ve yeter.
Nedense içimde rahatlik var bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmayacakmis gibi hissediyorum. Çok hareketliydiler maşallah biri parmağını emiyor gibiydi. Rabbimin bana verdiği bu güzellikleri hayırlısiyla kucağıma almakta nasip olur inşallah.
Bizdeeeeee erkek olursa atlasss istiyoruzErkek olursa bizde atlas düşünüyorduk
Massallah :) ikisininde tadini alicaksin ne guzel :)Bu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
Atlas cok fazla koyan var mehmet ismi gibi bol olucak boyle giderse :)Bizdeeeeee erkek olursa atlasss istiyoruz
gözünaydın canım hiç sıkma içini ferah tut:) hiç bir şey olmayacak Allahın izniyleBu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
İnşallah canım :)Massallah :) ikisininde tadini alicaksin ne guzel :)
İnşallah canım sağol ❤gözünaydın canım hiç sıkma içini ferah tut:) hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle
selam kızlar
Ayrıca bebeklerimden birinde kalbinde sıkıntı olabilir dedi amaKesin değil. 2 hafta sonra tekrar gitcem, O zaman belli olacakmış gerekirse sıvı alınıp genetige bakacaklar.
Erken dogum yapmaktan çok korkuyorum açıkçası,doktorlar neden insanı böyle çıkmaza koyuyor, biri dikiş atılır derken diğeri ben atmıyorum diyor.
Bilmiyorum ya sıkıntıliyim çok.Rabbim sikintilarimizi gidersin, ona siginiyorum.
Nedense içimde rahatlik var bebeğimin kalbinde sıkıntı çıkmayacakmis gibi hissediyorum. Çok hareketliydiler maşallah biri parmağını emiyor gibiydi. Rabbimin bana verdiği bu güzellikleri hayırlısiyla kucağıma almakta nasip olur inşallah.
Bence icme canim sutu keseyim derken Allah korusun karnindaki bebise bi zarari olabilir
İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.selam kızlar
Benim eşim çok istiyor ben kuramdan isim seçmekten. YanayımAtlas cok fazla koyan var mehmet ismi gibi bol olucak boyle giderse :)
İnşallah canım ❤İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?