O sancı bende gece yataktan dönerken giriyor kilitleniyorum 10 sn sonra felan geçiyor. Sizde de oluyor muGünaydın kızlar. Rusya'ya geldim. Burada hava çok soğuk. Şu anda hava 6derece. Alışmaya calisiyoruz. Neredeyse 10 gündür gayet iyiydim. Mide bulantim ara ara olsa da hiç istifra etmiyordum . Dün yine kendimi zor attım lavaboya. Neden böyle oldu anlamadım
Birde sizde de oluyor mu kızlar ara ara kasıklarıma ani bir sancı giriyor anlık sürüyor sonra geçiyor. Kasık ağrım olurdu ama böyle bu şekilde değil. Yavaş yavaş korkmaya başladım. Daha burada doktorda ayarlamış değilim. İngilizce bilen doktor bulmaya çalışıyorum. İşler biraz karışık bende.
Turk ebe bulmana sevindim. İnsallah memnun kalırsın canım. Burada sanırım ebe falan mantığı da yok. Bende bir senedir burdayım. Ama kırık dökük bile olsa ruscam yokKolay gelsin canim, dr isi cidden zor. Ben de almanyadayim ve doktorum ingilizce bilmiyor. 2 senedir ogrendigim cat pat almancayla anlaşıyoruz. O yuzden ebeyi turk buldum, yarin ilk randevumuz. Eksik kalan sorularimi onunla tamamlamayi düşünüyorum.
Sanırım senin bahsettigin kramp şeklinde. Bazen hapsirdigimda vs bana da oluyor. Onu Türkiye'de doktoruma sormuştum.Rahim büyüyor normal demişti.O sancı bende gece yataktan dönerken giriyor kilitleniyorum 10 sn sonra felan geçiyor. Sizde de oluyor mu
Umarim iyi bi doktora denk gelirsin de aklinda soru isareti kalmaz. Gecen sene olsaydi ben de doktorla hic iletisim kuramazdim, simdi en azindan dediklerini anliyorum ve cok tatli bi kadin. Doktoru o kadar sevmesem hayatta riske atip ingilizce bilmeyen birine gitmezdim. Ebe olayi burda doktordan daha onemli diyorlar, bana da cok yeni ve garip gelen bi sistem. Kizim dogdugunda istanbuldaydik, burda herseyi sil bastan ogreniyorum.Turk ebe bulmana sevindim. İnsallah memnun kalırsın canım. Burada sanırım ebe falan mantığı da yok. Bende bir senedir burdayım. Ama kırık dökük bile olsa ruscam yokbulamazsam en kötü ihtimal her doktor randevusunda tercüman ayarlayacagim. Bulduğum tek çözüm bu. Allah yardimcimiz olsun.
canım moralini bozma ne sağlıklsız dedikleri bebekler sapasağlam çıkıyor, amniyosentez yapılıyor sanırım boyle durumlarda çok emin değilim ama kesin sonuç olması lazım o, olmazsa onu yaptırırsın sıkma canını dur bakalımCok kotuyum ama vardir rabbimin bir bildigi diyorum. Pek umudum yok ama nifty i bekliyorum. Ve bebek hareketsiz bugun 1 saat usg le baktilar aktif elleri kollari hareket eden bir bebek degil. Bir de anneler hisseder derler ya en basindan beri kuruntu mu yapiyorum acaba diyodum korktugum basima geldi(
Allah razi olsun arkadasim, sana da cok gecmis olsun gercekten cok zor bir durum
Rabbim yardımcın olsun canım. Sabah namazda aklıma geldin ve dua ettim. İnşallah sonunda sagsalim Bi Bebiş olurCok kotuyum ama vardir rabbimin bir bildigi diyorum. Pek umudum yok ama nifty i bekliyorum. Ve bebek hareketsiz bugun 1 saat usg le baktilar aktif elleri kollari hareket eden bir bebek degil. Bir de anneler hisseder derler ya en basindan beri kuruntu mu yapiyorum acaba diyodum korktugum basima geldi(
Allah razi olsun arkadasim, sana da cok gecmis olsun gercekten cok zor bir durum
bazı doktorların tarzı o . Beslenmene dikkat et ilaca gerek yok diyor. Ama 12. haftadan sonra demire başlamalısın bunu sağlık ocağı da söyler sana zaten. Kan değerlerine baktır mutlaka bu arada .Kizlar ben sık sık yazamıyorum ama foruma girdikce okuyorum. Bir cogunuz takviye ilaclara baslamıssınız. Benim doktorum demirden baska birsey vermiyor kızlar. İlk kızımda da hic birsey kullandırtmamıstı. Folik asit bile onun yerine beslenmeni kontrol altına al deyip neler yemem gerektigini söylüyor.
Bebisiminde cinsiyetinide ögrendik 12. Haftada Allah nasip ederse oglum olacak. Adınıda koyduk. İnsallah saglıkla gelmesini bekliyoruz artık
Dilerim nifty sonucunuz sizi mutlu eder hocam. Çok üzüldüm. Siz yine de bir umutla içinizi ferah tutup dualarinizi eksik etmeyinCok kotuyum ama vardir rabbimin bir bildigi diyorum. Pek umudum yok ama nifty i bekliyorum. Ve bebek hareketsiz bugun 1 saat usg le baktilar aktif elleri kollari hareket eden bir bebek degil. Bir de anneler hisseder derler ya en basindan beri kuruntu mu yapiyorum acaba diyodum korktugum basima geldi(
Canım Allah kolaylık versin seni rahatlatmak için söylüyorum 7ve 5giden iki çocuğum var inan şuan en iyi zamanların büyüdükçe dersler ağırlaşıyor tabi ergenlik yaklaşıyor tadını çıkar derim Ki benim çocuklar en düzgün çocuklar olduğu halde bunu diyorum düşün artıkGünaydın kızlar hem hamile olup hem 1.sınıfa diğer çocuğun başlaması zor imiş. Bir de kış gelmeden burnu falan tıkalı akmaya başladı boğazım ağrıyor diyor
Okuyorum ama yazamıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim sagsalim kucağımıza versin bebişlerimizi
analiz yapılan makinaya ense kalınlığı, burun kemiği oluşumu, yaşın vs gibi bilgiler yazılır ve daha sonra bi hesaplama yapılır. Bu verdiğin bilgilerle doktorlar da herhangi bir tahminde bulunamaz . Doktoruna gidip o analiz kağıdını alabilirsin.İkili testten anlayan varmı benimki çıkmış normidir arkadaşlar
Papa:1.44
Free BT HCG:48
Tamam cnm bnm sağolanaliz yapılan makinaya ense kalınlığı, burun kemiği oluşumu, yaşın vs gibi bilgiler yazılır ve daha sonra bi hesaplama yapılır. Bu verdiğin bilgilerle doktorlar da herhangi bir tahminde bulunamaz . Doktoruna gidip o analiz kağıdını alabilirsin.
Gida alerjisi yok deri testi yapildi. Kanda bisey cikmiyor. Toz alerjisi ve lateks alerjisi var. Kabizlikta var bizdeAlerjisi vardır büyük ihtimal. Ben 2 yaşında gazı geçmeyince kızımın alerjisi olduğunu tahmin ettim, sütten kesince, ek gıda alırken dikkat edince düzeldi yavrum. Aslında hep şüpheleniyordum ama malesef doktorumuz ciddiye almadı ve beni yanlış yönlendirdi. Gaz 2 yaşına kadar sürecek birşey değil hatta 1 yaşına bile kalmamalı
2 yaş bebesi daha zor bence tam ergen ve onca hastalik atlattik son bir aydaGünaydın kızlar hem hamile olup hem 1.sınıfa diğer çocuğun başlaması zor imiş. Bir de kış gelmeden burnu falan tıkalı akmaya başladı boğazım ağrıyor diyor
Okuyorum ama yazamıyorum. Rabbim dermansız dert vermesin. Rabbim sagsalim kucağımıza versin bebişlerimizi
Allah yardımcın olsun kuzum ya.2 yaş bebesi daha zor bence tam ergen ve onca hastalik atlattik son bir ayda
Ben egitim ve arastirma hastanesinde yaptirdim bana da 15 gun sonra dedi. Hastanenin sitesinden labaratuvar sonuclarini kontrol ettim 4.gün sonuc cikmisti gidip elden almadim ciktisini alip özeldeki dpktoruma götürdüm. Belki imzaydi onaydi vs dedikleri tarihi buluyor olabilir bilemiyorum.Kizlar sizin ikili test kac gunde aciklandi bana 15 gun sonra aciklanir dediler
Erkek olursa bizde atlas düşünüyordukSarp, Nova, Vega.. arkadaşların çocuklarının adı herkes telafuz edebiliyor. Ben Atlas koyacağım erkek olursa
Ben de dun esime atlas, aren, aden ve ares dedim. Atlas diyor o da.Erkek olursa bizde atlas düşünüyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?