2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O sancı bende gece yataktan dönerken giriyor kilitleniyorum 10 sn sonra felan geçiyor. Sizde de oluyor mu

Turk ebe bulmana sevindim. İnsallah memnun kalırsın canım. Burada sanırım ebe falan mantığı da yok. Bende bir senedir burdayım. Ama kırık dökük bile olsa ruscam yok bulamazsam en kötü ihtimal her doktor randevusunda tercüman ayarlayacagim. Bulduğum tek çözüm bu. Allah yardimcimiz olsun.

O sancı bende gece yataktan dönerken giriyor kilitleniyorum 10 sn sonra felan geçiyor. Sizde de oluyor mu
Sanırım senin bahsettigin kramp şeklinde. Bazen hapsirdigimda vs bana da oluyor. Onu Türkiye'de doktoruma sormuştum.Rahim büyüyor normal demişti.

Benim şimdi bahsettiğim devamlı olan ve bıçak saplantısı gibi bir ağrı. Giriyor o ağrı ve bitiyor. Hafif şiddetli. Kramp gibi cok şiddetli bir acı degil. Ve birkac dakika sonra tekrar oluyor. Devamlı süregelen bir ağrı. Belki gaz sancisi. Ayırt edemiyorum.

Umarim iyi bi doktora denk gelirsin de aklinda soru isareti kalmaz. Gecen sene olsaydi ben de doktorla hic iletisim kuramazdim, simdi en azindan dediklerini anliyorum ve cok tatli bi kadin. Doktoru o kadar sevmesem hayatta riske atip ingilizce bilmeyen birine gitmezdim. Ebe olayi burda doktordan daha onemli diyorlar, bana da cok yeni ve garip gelen bi sistem. Kizim dogdugunda istanbuldaydik, burda herseyi sil bastan ogreniyorum.

canım moralini bozma ne sağlıklsız dedikleri bebekler sapasağlam çıkıyor, amniyosentez yapılıyor sanırım boyle durumlarda çok emin değilim ama kesin sonuç olması lazım o, olmazsa onu yaptırırsın sıkma canını dur bakalım

Rabbim yardımcın olsun canım. Sabah namazda aklıma geldin ve dua ettim. İnşallah sonunda sagsalim Bi Bebiş olur

kızlar ya, aşerip aşermediğinizi nerden anlıyosunuz benm hamilelik öncesi de zaten güzel bişey görünce üff olsa da yesek diye çıldırırdım. şimdi de ondan farklı bişey yok. aşerip de anlamıyorum mu acaba

bazı doktorların tarzı o . Beslenmene dikkat et ilaca gerek yok diyor. Ama 12. haftadan sonra demire başlamalısın bunu sağlık ocağı da söyler sana zaten. Kan değerlerine baktır mutlaka bu arada .

Dilerim nifty sonucunuz sizi mutlu eder hocam. Çok üzüldüm. Siz yine de bir umutla içinizi ferah tutup dualarinizi eksik etmeyin

İkili testten anlayan varmı benimki çıkmış normidir arkadaşlar
Papa:1.44
Free BT HCG:48

Canım Allah kolaylık versin seni rahatlatmak için söylüyorum 7ve 5giden iki çocuğum var inan şuan en iyi zamanların büyüdükçe dersler ağırlaşıyor tabi ergenlik yaklaşıyor tadını çıkar derim Ki benim çocuklar en düzgün çocuklar olduğu halde bunu diyorum düşün artık

İkili testten anlayan varmı benimki çıkmış normidir arkadaşlar
Papa:1.44
Free BT HCG:48
analiz yapılan makinaya ense kalınlığı, burun kemiği oluşumu, yaşın vs gibi bilgiler yazılır ve daha sonra bi hesaplama yapılır. Bu verdiğin bilgilerle doktorlar da herhangi bir tahminde bulunamaz . Doktoruna gidip o analiz kağıdını alabilirsin.

Tamam cnm bnm sağol

Gida alerjisi yok deri testi yapildi. Kanda bisey cikmiyor. Toz alerjisi ve lateks alerjisi var. Kabizlikta var bizde

2 yaş bebesi daha zor bence tam ergen ve onca hastalik atlattik son bir ayda

Kizlar sizin ikili test kac gunde aciklandi bana 15 gun sonra aciklanir dediler
Ben egitim ve arastirma hastanesinde yaptirdim bana da 15 gun sonra dedi. Hastanenin sitesinden labaratuvar sonuclarini kontrol ettim 4.gün sonuc cikmisti gidip elden almadim ciktisini alip özeldeki dpktoruma götürdüm. Belki imzaydi onaydi vs dedikleri tarihi buluyor olabilir bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…