2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Cok geçmiş olsun canım, İnşallah annen iyidir.
Çok mu uzak annen

bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin

Bir risk yoksa cnm saglikli ilerliyorsa gebeligin sorun olacagini sanmam bende 8 saatlik yol yapmistim hemde ilk 3 ayda.cok gecmis olsun cnm

Geçmiş olsun. Gebeliğinde seyreden bir sorun yoksa yolculuk sıkıntı oluşturmaz. Ben ilk 3 ayda iki kez 20 saatlik yolculuk yaptım

bazı doktorların tarzı o . Beslenmene dikkat et ilaca gerek yok diyor. Ama 12. haftadan sonra demire başlamalısın bunu sağlık ocağı da söyler sana zaten. Kan değerlerine baktır mutlaka bu arada .

Bütün degerlerime bakıldı canım, saglık ocagı takipli gitmiyorum ben, sadece beni aramıslardı gebelik bilgileri icin kayıt yapılmıstı. Doktorum beni iyi tanıyor bende onu o yüzden o uygun gördügü haftada baslarım muhtemelen. İlk dogumumuda onda yaptım.

O zaman bize söyleyecek pek bir şey kalmıyor

Kızlar hamileligimden beri kabuslar görüyorum. Ve bunların etkisinden çıkmak zaman alıyor. Bazen gözü yaşlı yada korku için de uyanabiliyorum. Aranızda yaşayan var mi ? Normal mi sizce

çok geçmiş olsun canım. bişey olmaz korkma sen içini ferah tutmaya çalış. Enkaz altında kalanlar , kaza geçirenler oluyor hamileyken . Allahın izniyle yolculuktan dolayı problem yaşamazsın

Acil sifalar canim cok gecmis olsun, umarim iyidir şimdi durumu. Yolculukla ilgili hic bir sorun yok, içini ferah tut. Ben tatilde arabayla toplam 2200 km yaptım, doktorum ilk trimestrde karayolundan istedigin kadar git ama ucaga binme, 2.trimestrdan sonra ucaga da binebilirsin dedi. (ki ben hamile oldugumu ogrendikten sonra 12 saatlik ucus da yaptım). Bebise hic biseycik olmaz yolculuktan.

merhaba...
benim gittigim dr.bana 11.haftada folik asiti birakip elenetal 1 ilacini yazdi eczaneye sordum 63 tl ydi icindede 30 kapsul var bu gittigim dr. devlet hastanesinde her ay bu ilaca para vermek bana sacma geldi arastirdim cok da onemli bir ilac degilmis.
oglum da ozel'e gidiyordum orda decavit kullanmistim ben saglik ocagi veriyor sandim onu ama saglik ocaginin verdigi ilacta sadece vegaferon ve d vitamini.

sizedemi ayni sekilde bu ilaci verdiler

merhaba kızlar,uzun suredir lekelenmem olmuyordu progestani falan birakmistik dun ve bugun kahverengi lekelenmem oldu dun cok yurumustum bugun de is yaptim ondan galiba simdi uzaniyorum kalan progestanlarimdan bir tane ictim bir tane fitil olarak kullandim bklm dua edin bana cok uzuldum

gecmis olsun cnm

Kızlar hamileligimden beri kabuslar görüyorum. Ve bunların etkisinden çıkmak zaman alıyor. Bazen gözü yaşlı yada korku için de uyanabiliyorum. Aranızda yaşayan var mi ? Normal mi sizce
Ilk hamilleigimde ben de gorurdum canim merak etme. O zaman bende endiselenmistim ama cevremdeki arkadaslarda yasamis benzer seyleri. Merak etme, normalmis hamilelikte

Uzulme canim. Sadece dinlen. 16. Haftandaymissin bak,lekelenme fln olmamali fazla yormussun kendini, demek ki vucudun o kadar yorulmani istemiyir, bunu dikkate al

Uzulme canim. Sadece dinlen. 16. Haftandaymissin bak,lekelenme fln olmamali fazla yormussun kendini, demek ki vucudun o kadar yorulmani istemiyir, bunu dikkate al
aynen cnm ,esim de mide kanamasi gecirdi bir hafta izinliyiz o disardayken 3 odanin camini silip perdelerini yikadim ona eziyet olmasin butun odalar bi kismini yapayim dedim beraber yapacaktik sonra yemek yaptim kucuk kizim var yemek yoktu derken arada bir saat dinlendim ama yetmedi demek ki artik dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…