Cok geçmiş olsun canım, İnşallah annen iyidir.bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versinbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Çok gecmıs olsun canım.Allah şifa versin inşşbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Cok geçmiş olsun canım, İnşallah annen iyidir.
Çok mu uzak annen
allah razi olsunÇok gecmıs olsun canım.Allah şifa versin inşş
Bir risk yoksa cnm saglikli ilerliyorsa gebeligin sorun olacagini sanmam bende 8 saatlik yol yapmistim hemde ilk 3 ayda.cok gecmis olsun cnmbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Ayaklarin siser canim yan koltugu da satin al ki ayagini rahatca uzat ya da ucakla git, daha iyi. Gecmis olsun canim8 saat otobus yolculugu yapacagim molasiz /:
Geçmiş olsun. Gebeliğinde seyreden bir sorun yoksa yolculuk sıkıntı oluşturmaz. Ben ilk 3 ayda iki kez 20 saatlik yolculuk yaptımbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
bazı doktorların tarzı o . Beslenmene dikkat et ilaca gerek yok diyor. Ama 12. haftadan sonra demire başlamalısın bunu sağlık ocağı da söyler sana zaten. Kan değerlerine baktır mutlaka bu arada .
O zaman bize söyleyecek pek bir şey kalmıyorBütün degerlerime bakıldı canım, saglık ocagı takipli gitmiyorum ben, sadece beni aramıslardı gebelik bilgileri icin kayıt yapılmıstı. Doktorum beni iyi tanıyor bende onu o yüzden o uygun gördügü haftada baslarım muhtemelen. İlk dogumumuda onda yaptım.
Allah yardimcin olsun cok gecmis olsunbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
çok geçmiş olsun canım. bişey olmaz korkma sen içini ferah tutmaya çalış. Enkaz altında kalanlar , kaza geçirenler oluyor hamileyken . Allahın izniyle yolculuktan dolayı problem yaşamazsınbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Acil sifalar canim cok gecmis olsun, umarim iyidir şimdi durumu. Yolculukla ilgili hic bir sorun yok, içini ferah tut. Ben tatilde arabayla toplam 2200 km yaptım, doktorum ilk trimestrde karayolundan istedigin kadar git ama ucaga binme, 2.trimestrdan sonra ucaga da binebilirsin dedi. (ki ben hamile oldugumu ogrendikten sonra 12 saatlik ucus da yaptım). Bebise hic biseycik olmaz yolculuktan.bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
gecmis olsun cnmbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Ilk hamilleigimde ben de gorurdum canim merak etme. O zaman bende endiselenmistim ama cevremdeki arkadaslarda yasamis benzer seyleri. Merak etme, normalmis hamilelikteKızlar hamileligimden beri kabuslar görüyorum. Ve bunların etkisinden çıkmak zaman alıyor. Bazen gözü yaşlı yada korku için de uyanabiliyorum. Aranızda yaşayan var mi ? Normal mi sizce
Uzulme canim. Sadece dinlen. 16. Haftandaymissin bak,lekelenme fln olmamali fazla yormussun kendini, demek ki vucudun o kadar yorulmani istemiyir, bunu dikkate almerhaba kızlar,uzun suredir lekelenmem olmuyordu progestani falan birakmistik dun ve bugun kahverengi lekelenmem oldu dun cok yurumustum bugun de is yaptim ondan galiba simdi uzaniyorum kalan progestanlarimdan bir tane ictim bir tane fitil olarak kullandim bklm dua edin bana cok uzuldum
aynen cnm ,esim de mide kanamasi gecirdi bir hafta izinliyiz o disardayken 3 odanin camini silip perdelerini yikadim ona eziyet olmasin butun odalar bi kismini yapayim dedim beraber yapacaktik sonra yemek yaptim kucuk kizim var yemek yoktu derken arada bir saat dinlendim ama yetmedi demek ki artik dikkat ederimUzulme canim. Sadece dinlen. 16. Haftandaymissin bak,lekelenme fln olmamali fazla yormussun kendini, demek ki vucudun o kadar yorulmani istemiyir, bunu dikkate al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?