2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
arkadaslar hep konusuyoruz balik balik diye ben hamsi cok severim ve tavada severim :))) boyle yemenin bir faydasi oluyormu? yoksa yediklerim bi ise yaramaz mi?

arkadaslar hep konusuyoruz balik balik diye ben hamsi cok severim ve tavada severim :))) boyle yemenin bir faydasi oluyormu? yoksa yediklerim bi ise yaramaz mi?
Her balığın faydasi vardir elbet ama ben genelde firinda yapiyorum. Birde degisik yemekte yararlidir arada. İki haftadir palamut aldim insallah haftaya farkli alcam. Bende hamsi sevemiyorum cunku temizleyemiyorum :/

Ay valla kızartma olmaz diyorlar ya, hamsi de sadece tavada güzel oluyor yav Bence onun da yararı vardır ya, valla ben de arada yiyorum tava.

Teyzeleri bebislerim gayet guzel buyuyorlar masallahhhh.... Dr. Hepsini dogurcam dedim oda risklerimi anlatti erken dogum,gebelik zehirlenmesi,yuksek tansiyon gibi esim bunlari duyunca bana bisey olmasindan korktu BENDE ilk basta nededik Saglikli iseler hepsini dogurucam demistik buda bizim sinavimiz olabilir aldirma yada sonlandirma saglikli bebeklerime kiyamam falan diye ikna ettim.... :) genel kan tahlili verdi ve p.tesi gunu rahime dikisatilacak erken dogumu nekadar baskiliyabilirsek diye onlem almak istiyor Dr.um
Anestezili bir islem ins hersey yolunda gider
RABBIM hepimizin bebislerine Saglik versin saglikla kucagimiza alalim RABBIM olmayan herkese nasipetsin amin
Sizlerde bana duaederseniz sevinirim bayanlar Buarada korkmuyor degilim ama guclu olmaya calisiyorummm

ikiz mi senin? saglikliysa dogurmak icin elinden geleni yap tabii allahim yardimcin olsun dua edecegim senin icin

Saglikla ikisinide kucagina al insaallahh canimm benim

Bence icme canim sutu keseyim derken Allah korusun karnindaki bebise bi zarari olabilir

Kizlar ben sık sık yazamıyorum ama foruma girdikce okuyorum. Bir cogunuz takviye ilaclara baslamıssınız. Benim doktorum demirden baska birsey vermiyor kızlar. İlk kızımda da hic birsey kullandırtmamıstı. Folik asit bile onun yerine beslenmeni kontrol altına al deyip neler yemem gerektigini söylüyor.
Bebisiminde cinsiyetinide ögrendik 12. Haftada Allah nasip ederse oglum olacak. Adınıda koyduk. İnsallah saglıkla gelmesini bekliyoruz artık

Benim doktorumda sadece demir ilacı verdi şu an için diğerlerine erken dedi

Günaydın kızlar. Rusya'ya geldim. Burada hava çok soğuk. Şu anda hava 6derece. Alışmaya calisiyoruz. Neredeyse 10 gündür gayet iyiydim. Mide bulantim ara ara olsa da hiç istifra etmiyordum . Dün yine kendimi zor attım lavaboya. Neden böyle oldu anlamadım

Birde sizde de oluyor mu kızlar ara ara kasıklarıma ani bir sancı giriyor anlık sürüyor sonra geçiyor. Kasık ağrım olurdu ama böyle bu şekilde değil. Yavaş yavaş korkmaya başladım. Daha burada doktorda ayarlamış değilim. İngilizce bilen doktor bulmaya çalışıyorum. İşler biraz karışık bende.

Bu ani tansiyon düşmesine baş dönmesine çözüm bulabilen var mı? Az önce yine otobüste kendimden geçtim resmen

Benim kiz 26 aylik hâla gazli. Ben geceleri o uyumadikca sinirden birseyler yiyordum :/
Alerjisi vardır büyük ihtimal. Ben 2 yaşında gazı geçmeyince kızımın alerjisi olduğunu tahmin ettim, sütten kesince, ek gıda alırken dikkat edince düzeldi yavrum. Aslında hep şüpheleniyordum ama malesef doktorumuz ciddiye almadı ve beni yanlış yönlendirdi. Gaz 2 yaşına kadar sürecek birşey değil hatta 1 yaşına bile kalmamalı

Kolay gelsin canim, dr isi cidden zor. Ben de almanyadayim ve doktorum ingilizce bilmiyor. 2 senedir ogrendigim cat pat almancayla anlaşıyoruz. O yuzden ebeyi turk buldum, yarin ilk randevumuz. Eksik kalan sorularimi onunla tamamlamayi düşünüyorum.

Daha demirede baslatmadı Unuttu mu acaba :) ben digerlerini hic kullanmadım kuzum tüm hamilelik boyunca cok sükür saglıkla evladımı aldım kucagıma darısı bu bebisime insallah
İnşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi. Eskiden ilaç mı varmış annelerimiz bizde folik asit bile kullanmamışlar.

Yalniz benim ferritin de hemoglobin de düşük olduğu için kullanmam gerek. Hamile olmadığım dönemlerde de ara ara kullanıyorum ben. Yalnız ilk üç ay yazmadı bende kızdım dr a neden vermedi diye.
Meğer demir ilaçları 12. Haftadan sonra kullanılıyormuş. İlk üç ay mide bulantısı yapıp vücudu sarsıyormuş. Yani doktorumuza güvenmemiz lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…