2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Allahın izniyle bişi olmaz. İlk haftalarda tırtıklı yollarda kaç km yaptım ben. Allaha emanet. Yalnız sürekli oturmamak lazım arada koridorda yürü deniyor. Bilgin olsun

Bu aralar cok zorluyor. Esim yogun calisiyor. Destekci kimse yok. Aglasam aglayamiyorum bende bir nefes almak istiyorum. Ama o uyuyunca izliyorum boyle dusundugum icin kendime kiziyorum.. yorgunluk uykusuzluk anneligin en zor yanı
Çok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun.
Uykusuzluk işkence metodu gibi zaten, az ağlamadım ben uykusuzluktan.
Neyse ki geçiyor :)

Eşim ya ikisi kız yada ikisi erkek olsun istiyordu tabi en başta sağlık istiyordu.Ama bence böyle ikisininde yeri farklı kiz da erkek de yok evladimiz.Rabbim onları bağışlasın bize, sizinkileride inşallah cnm.
müjdeyi verdiğimde çook mutlu oldu☺

açıkçası doktora güvenmek değil zaten korkuyorum erken dogumdan.
Bu arada cnm senin ikiz değil miydi 3 uz olduğu ne zman belli oldu☺

bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir hemen annecigin . Bebisini de doktora sor derim .

Ben Decaviti sağlık ocağından ücretsiz alıyorum

Kizlae biberon nasil almaliyim phlips yenidogan set var 6 tanemi ne icinde cok deglmi?

Benimde bugun randevum vardi kizlar doktorumdogum tarihini 2nisan olarak hesapladi hamilelik tarihinide 2temmuz ,görünürde hersey saglikli toxoplazma ve kan degerlerim icij tahlil istedi cinsiyet icindr ugrasti ama resmen takla atti minik karnimda gostermedi kordonu bacaklarının arasina almisti ikili teste gore cinsiyet vardi ama benim değerim hangisi anlayamadim

Kizlae biberon nasil almaliyim phlips yenidogan set var 6 tanemi ne icinde cok deglmi?

Ben bugün bundan aldım tatlım . Setler cam olmuyor sanırım ama cam tavsiye ediyor tecrübeli arkadaşlarım . Hem herkesin bildiği üzere daha sağlıklı . Memnun kalırsam devam ürünlerini de alırım . Bunu deneyelim bakalım Allah nasip kısmet ederse

Bu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
Ayyyyyyyy ben sana ne demistim amaaa icime dogmus masallahhh

Reactions: Eva
Aaa 3uzumuzde varmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…