Allahın izniyle bişi olmaz. İlk haftalarda tırtıklı yollarda kaç km yaptım ben. Allaha emanet. Yalnız sürekli oturmamak lazım arada koridorda yürü deniyor. Bilgin olsunbayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
aynen cnm ,esim de mide kanamasi gecirdi bir hafta izinliyiz o disardayken 3 odanin camini silip perdelerini yikadim ona eziyet olmasin butun odalar bi kismini yapayim dedim beraber yapacaktik sonra yemek yaptim kucuk kizim var yemek yoktu derken arada bir saat dinlendim ama yetmedi demek ki artik dikkat ederim
O camlardan pislikten dışarısı görünmese dahi silmem bebeğimi riske atmam
Çok iyi anlıyorum.Bu aralar cok zorluyor. Esim yogun calisiyor. Destekci kimse yok. Aglasam aglayamiyorum bende bir nefes almak istiyorum. Ama o uyuyunca izliyorum boyle dusundugum icin kendime kiziyorum.. yorgunluk uykusuzluk anneligin en zor yanı
Eşim ya ikisi kız yada ikisi erkek olsun istiyordu tabi en başta sağlık istiyordu.Ama bence böyle ikisininde yeri farklı kiz da erkek de yok evladimiz.Rabbim onları bağışlasın bize, sizinkileride inşallah cnm.Canım maşallah bebislerinin cinsiyetleri ne güzel olmuş öyle maşallah binlerce kezAllah sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Bütün hamileleri inşallah sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.
açıkçası doktora güvenmek değil zaten korkuyorum erken dogumdan.Benim Dr onerdi p.tesi dikis atilacak tabi baya arastirmada yaptim sabaha kadar 12.ve 14.haftalarda dikis atilmasi erken dogumu baskilamada enbasarili yontemmis
Her Dr.farkli tabi benim Dr onlem icin yapmaliyiz dedi eger icin rahatsa Dr.guveniyorsan sana kalmis birsey
Benim ucuz oldugu icin rahime baski cok olacak die mecburuz 6.ayda rahim tasimamasi gibi bi risk olabiliyormus
RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasipetsin...
Kaç çıktı ense kalınlığı bebeğinKızlaaar merhaba ben de kontrolden geldim ense kalınlığı normal çıktı kan verdik sonuçlarımızı bekleyeceğiz veee doktor %80 kız dedi bize
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir hemen annecigin . Bebisini de doktora sor derim .bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Bende ayni sekildeyim malesef, ilk hamileligimde de böyle olmustuKızlar hamileligimden beri kabuslar görüyorum. Ve bunların etkisinden çıkmak zaman alıyor. Bazen gözü yaşlı yada korku için de uyanabiliyorum. Aranızda yaşayan var mi ? Normal mi sizce
Ben Decaviti sağlık ocağından ücretsiz alıyorummerhaba...
benim gittigim dr.bana 11.haftada folik asiti birakip elenetal 1 ilacini yazdi eczaneye sordum 63 tl ydi icindede 30 kapsul var bu gittigim dr. devlet hastanesinde her ay bu ilaca para vermek bana sacma geldi arastirdim cok da onemli bir ilac degilmis.
oglum da ozel'e gidiyordum orda decavit kullanmistim ben saglik ocagi veriyor sandim onu ama saglik ocaginin verdigi ilacta sadece vegaferon ve d vitamini.
sizedemi ayni sekilde bu ilaci verdiler
1,4 çıktıKaç çıktı ense kalınlığı bebeğin
Kizlae biberon nasil almaliyim phlips yenidogan set var 6 tanemi ne icinde cok deglmi?
Ayyyyyyyy ben sana ne demistim amaaa icime dogmus masallahhhBu arada cinsiyetleri de belli oldu, ayrıntılı ultrason olduğu için, sormama gerek kalmadı.
Biri kız biri erkek bi maşallahınızı aliriz
Rabbim korusun hepimizin meleklerini.
İlk 3 ay için yeterli olur diye düşünüyorum benBu yeterlimi
Aaa 3uzumuzde varmissBenim Dr onerdi p.tesi dikis atilacak tabi baya arastirmada yaptim sabaha kadar 12.ve 14.haftalarda dikis atilmasi erken dogumu baskilamada enbasarili yontemmis
Her Dr.farkli tabi benim Dr onlem icin yapmaliyiz dedi eger icin rahatsa Dr.guveniyorsan sana kalmis birsey
Benim ucuz oldugu icin rahime baski cok olacak die mecburuz 6.ayda rahim tasimamasi gibi bi risk olabiliyormus
RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasipetsin...
Aynen öyle demiştin cnm☺ Hayırlısıyla doguraydik ta bu sıkıntılar bitseydiAyyyyyyyy ben sana ne demistim amaaa icime dogmus masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?