2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
açıkçası doktora güvenmek değil zaten korkuyorum erken dogumdan.
Bu arada cnm senin ikiz değil miydi 3 uz olduğu ne zman belli oldu☺
EVET ikizdi iki kese vardi kalp atislarini duymaya gittigimde biri tek yumurta ikizi biri ayri yumurta oldugunu ogrendik tabi dunku kontrolume kadar hep korku vardi geliseceklermi vs diye cok sukur artik buyuyorlar 11+4gunlukler dikis olayinida allahin izni ile pazartesi yaptirip onlari buyutucem bizede supriz oldu allahima sukur zorlanicam risklerimde var ama bebislerime kiyamam Onlar benim mucizelerim sende icini ferah tut allahin izniyle saglikla kucagimiza alacagiz RABBIM hepimizin bebislerine Saglik versin amin

Bu super bisey ya allahin izniyle kucagina alirsin ins sikintisiz

bayanlar annem kalp krizi gecirmis acil olarak ciktim otobusle istanbyla gidiyorum doktora sormadim ama 14 haftada yol problem olmaz sanirim degil mi? hem annemi dusunuyorum hem karnimdakini allahim sabir versin
Çok geçmiş olsun canım. Allah anneni de bebeğini de sana bağislasin insallah

Ben de ilk aylarda en kucuk boy cam biberon kullandim kizima, 3 tane almistim. Sagdigim sutu vermek icin kullandim fazlasiyla yetti. 5 aylik civari sutum azalip da mama takviyesi baslayinca buyuk biberon almistim ve onlari dusurup kirmasin diye plastik almistim. Plastikleri duzenli değiştirmek gerekiyor, cam gibi degil, dipleri matlasiyor bi yerden sonra.

Ne kadar guzel, insallah saglikla alirsin kucagina

Gida alerjisi yok deri testi yapildi. Kanda bisey cikmiyor. Toz alerjisi ve lateks alerjisi var. Kabizlikta var bizde
Bağırarak tepkili laktoz alerjisi olabilir mi? Takip ettiğim alerji gruplarına göre kanda, kaka tahlilinde veya deri testinde çıkmıyormuş. Sadece karın ağrısı, gaz gibi şikayetler ve annenin gözlemleri ile ortaya çıkıyormuş. İleriki durumlarda mukuslu kakada görülebiliyor. Bizde de ishal ve mukuslu kaka görülüyordu. Kabızlığa sebep olabileceğini de duymuştum. Birkaç günlüğüne süt ve içine süt eklenen gıdaları kesmeni tavsiye ederim. Denemekten zarar gelmez

Hamilelik mucize seninki mucize ötesi bir olay Allah kolaylaştırsın inşallah

Ben lansinoh tekli sağa makinası elektrik li almıştım onda biberon da vardı küçük
Onu kullandım kızım beni enemeyince 50 güne yakın kullandım sonra memeyi öğrenince biberon almadı Allah in takdiri.

Aaaaa 3üz mü geliyor Allah yardimcin olsun canim

Süt zaten vermiyorum. Yine de ayni. Ozellikle bakliyat yediginde oluyor. Bir fasulye tanesi yüzünden acillik olduk kac defa. Bu yuzden hic veremiyorum. Ayaklarini usutuncede cok fena oluyor

Syhoya fazla biberon almayin. Her ihtimale karşı bir tane alın.
Ben yasadigim bir olayi anlatmak istiyorum.
Ben philips avent cam biberon aldim kizima. Dogumdan itibaren hep mama vermek zorunda kaldik. Yaklasik 4 5 aylikken mamayi calkalarken alt tabani firladi. Bende bunu resimlerini cekerek philips aventin facebook sayfasindan yolladim. Sikayet bildirdim. Ayni hafta yeni biberon yolladilar. Zaten kirildigi gun bende plastik avent aldim cunku kizim baska biberon kabul etmedi

Süt zaten vermiyorum. Yine de ayni. Ozellikle bakliyat yediginde oluyor. Bir fasulye tanesi yüzünden acillik olduk kac defa. Bu yuzden hic veremiyorum. Ayaklarini usutuncede cok fena oluyor

Acaba gluten hassasiyeti oabilir mi canim bunlr icin ozel testler olmasi lazim

Şans eseri yorumunuzu gördüm bende medipol Sefaköye geçmeyi düşünüyorum İrem ve Pelin hnm. Çok övülüyor karar veremedim siz kime gidiyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…